Şimdi Ara

Race Driver: Grid (2008) [ANA KONU] (196. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.021
Cevap
3
Favori
203.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gridi "geri yükledim" derken, ne demek istedin? Yeniden mi kurdun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEMESIS.sys

Gridi "geri yükledim" derken, ne demek istedin? Yeniden mi kurdun?

yani silmiştim tekrardan geri yukledim ama bilgisayara formatla 64bit kurdukduktan sonra
  • grid world bölümünde sadece kokpit kamerası mı var

kamerayı değiştirmeye çalışıyorum olmuyor...
  • beyler 1 haftadır nfs shift oynuyorum. hani oyunu zorla sevmeye çalısıyorum. guzel guzel demeye calısıyorum ama guzel degıl. böyle itici bir araba yarısımı olur. inanın hayatım boyunca butun araba yarıslarını denemıs ve kendıme bu konudada guvenen bırı olarak yazıyorum GRİD in üstüne tanımam !!!!
  • +1903
  • arkdaslar Logitec Driving force gt direksiyonum var ama oyunda hıc bır sekılde dırksıyonu gormuyor son sürüm logitech profil programı yuklu 1.2 grid yamasıda yapılı ama yınede gormuyor dıreksıyonda sorun yok dıyer oyunlarda calısıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: djnone

beyler 1 haftadır nfs shift oynuyorum. hani oyunu zorla sevmeye çalısıyorum. guzel guzel demeye calısıyorum ama guzel degıl. böyle itici bir araba yarısımı olur. inanın hayatım boyunca butun araba yarıslarını denemıs ve kendıme bu konudada guvenen bırı olarak yazıyorum GRİD in üstüne tanımam !!!!

sana inanıyor ve Grid'e başlıyorum.
  • abi oyun zor ya arabaya yolda zor hakim oluyorum.Var mı bir ince ayarı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ali

grid world bölümünde sadece kokpit kamerası mı var

kamerayı değiştirmeye çalışıyorum olmuyor...

yarışa girerken locked to head camera diye bir şey olması lazım on-off var onu off yapmalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

abi oyun zor ya arabaya yolda zor hakim oluyorum.Var mı bir ince ayarı acaba?

İlk başlarda öyle gelir arkadaşım elin biraz alışıncada yağ gibi akar oyunVallah deli gibi özledim oyun oynamayı nerden geldik bu libyaya anasını satayım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: djnone

beyler 1 haftadır nfs shift oynuyorum. hani oyunu zorla sevmeye çalısıyorum. guzel guzel demeye calısıyorum ama guzel degıl. böyle itici bir araba yarısımı olur. inanın hayatım boyunca butun araba yarıslarını denemıs ve kendıme bu konudada guvenen bırı olarak yazıyorum GRİD in üstüne tanımam !!!!

sana inanıyor ve Grid'e başlıyorum.

oyna ve gel bana teşekkür et
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

quote:

İlk başlarda öyle gelir arkadaşım elin biraz alışıncada yağ gibi akar oyunVallah deli gibi özledim oyun oynamayı nerden geldik bu libyaya anasını satayım

x)) tamam bakalım ya ama arkadaş çok büyük yeteneksizlik hissediyorum kendim bu oyuna karşı.Libya da PC kullanmak yasak mı? -_-

• quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

quote:

ne işin var libyada

• Bende geçen günlerde oyunu bitirdim.Fakat aklıma takıldı oyunun final yarışında Nathan McKaneyi geçmek için ne kadar uğraştınız. Ben yanılmıyorsam yaklaşık 1 saat kadar uğraştım ama ilk 2 yarış denememden sonra gördümki sağlam papuçişin kolayına kaçayım dedim. Yarım saat kadar adamı yarış dışı bırakmaya uğraştım. Baktım yarış dışı kalmıyor biraz konsantre olup bi yarım saat daha uğraştıktan sonra geçebildim herifi nerdeyse kusursuz sürmek lazım hiç hata yapmıyor meret

• ya bugün yükledim oyunu acarken enter'a bastıktan sonra ya cok beklıyor oyundan cıkıyorum res atıyorum laptop'a sonra acılıyor oyun . acılan ekrandada grıd world dedıgımd ecok beklıyor.bende 1.1 1.2 ve 1.3 patchlerı ındırdım ama hepsinde yüklerken hata verdı farklı crackle crackledim gene aynı haltı etti napcam bilmiyorum bı akıl verın beyler :s
  • Arkadailar bugün aldım oyunu yüklüyorum şuan dfgt var bende sorunsuz oynayabilirim dimi ?
  • abi bu nedir yahuuu...çok zor oynuyamıyorum arkadaşar.
  • aa bu oyun ne zaman çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: G0THIC

ya bugün yükledim oyunu acarken enter'a bastıktan sonra ya cok beklıyor oyundan cıkıyorum res atıyorum laptop'a sonra acılıyor oyun . acılan ekrandada grıd world dedıgımd ecok beklıyor.bende 1.1 1.2 ve 1.3 patchlerı ındırdım ama hepsinde yüklerken hata verdı farklı crackle crackledim gene aynı haltı etti napcam bilmiyorum bı akıl verın beyler :s
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robert Plant

abi bu nedir yahuuu...çok zor oynuyamıyorum arkadaşar.

NFS nini dandirirk oyunlarından farkı bu zaten... öle duvar pasıyla virajları almak diye bişey yok...:)
    Zaten bi oynayanın bi daha bırakamamamasının nedeni budur... Dirt 2 bilem Grid deki arcade zevkini veremmiyor bence...
  • 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.