Şimdi Ara

Race Driver: Grid (2008) [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.021
Cevap
3
Favori
203.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel bişey olurda inşda tdu gibi nfs serisine iyi bi rakip gelir..
  • bence GT5 i tahtından indirir bu oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: pes4 hamachi

bence GT5 i tahtından indirir bu oyun

keşke öyle olsada pcde gt5ten daha iyi yarış oyunu oynasak bekleyip göreceğiz ama o kadarda kolay olmaz gt5i tahtından etmek..
  • quote:

Orjinalden alıntı: pes4 hamachi

bence GT5 i tahtından indirir bu oyun

onu hadi neyse geçmesin şu pgr4 kalitesine eşdeğer olsa ona razıyım

dirt grafiklerini de buna benzer vermişlerdi ama noldu oyun kalitesi belki iyi olabilir ama oynanış berbattı
  • yuhh grafiklere bakk süper bir oyun olucak cidden yaaa.....acaba dx 10 falan mı olur
  • Bence yeni bir NFS ve GT doguyor SS ler süper ama SS deki gibi olcak orasida var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GFBurak -- 3 Kasım 2007; 21:06:14 >
  • Toca serileri zaten PGR gibidir yarı arcade yarı simulasyon pinky ayrıca sen toca 3'e simulasyon diyordun değilmi canım
  • Bu TOCA serisinden ben artık zevk falan alamıyorum, serinin yıllar önce çıkan ilk iki oyunu ayrı bir olaydı. Ne zaman bu seri Race Driver moduna döndü işi o zaman bozdular. Gerçi PC piyasasında yarış oyunu azlığını düşününce...

Bu seride sevmediğim olayda şudur, her türden aracı koymuşlar. Kamyon bile var. Codee'ler bu anlayışı CMR serisine'de taşıdılar. İlk CMR 3'de hediye gelen araçlardan Ford Transit'i görünce dumur olmuştum, "Bu ne abi be!"diye. Tamam oyun oyundur ama azıcıkda ciddiyet olacak değil mi?

Umarım bu oyunda böyle bir şey yapmayı denemezler. Tamam her türden araç, yelpaze geniş, her türden rakibini yokluyorsun belki oyuncu çalarım mantığı ile olmuyor ama. Ne kontroller oluyor, ne atmosfer. CMR 3'de tek araçla yarışıyorduk Focus'la, mantık güzeldi, tek kariyer, tek araç. Ama sonra tam tersine döndüler, insanın benimseyebileceği, kendini özdeşleştirebileceği bir şey kalmadı oyunda. Tamamı ile kariyer üzerine kurulu, aracı onlar seçiyor, sana oynamaka kalıyor. Ben bu konsepti beğenmiyorum arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 30 Kasım 2007; 16:33:30 >

• Race Driver: Grid (2008) [ANA KONU]

• Süper bir oyun olacak bence bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

Bu TOCA serisinden ben artık zevk fala alamıyorum, serinin yıllar önce çıkan ilk iki oyunu ayrı bir olaydı. Ne zaman bu seri Race Driver moduna döndü işi o zaman bozdular. Gerçi PC piyasasında yarış oyunu azlığını düşününce...

Bu seride sevmediğim olayda şudur, her türden aracı koymuşlar. Kamyon bile var. Codee'ler bu anlayışı CMR serisine'de taşıdılar. İlk CMR 3'de hediye gelen araçlardan Ford Transit'i görünce dumur olmuştum, "Bu ne abi be!"diye. Tamam oyun oyundur ama azıcıkda ciddiyet olacak değil mi?

Umarım bu oyunda böyle bir şey yapmayı denemezler. Tamam her türden araç, yelpaze geniş, her türden rakibini yokluyorsun belki oyuncu çalarım mantığı ile olmuyor ama. Ne kontroller oluyor, ne atmosfer. CMR 3'de tek araçla yarışıyorduk Focus'la, mantık güzeldi, tek kariyer, tek araç. Ama sonra tam tersine döndüler, insanın benimseyebileceği, kendini özdeşleştirebileceği bir şey kalmadı oyunda. Tamamı ile kariyer üzerine kurulu, aracı onlar seçiyor, sana oynamaka kalıyor. Ben bu konsepti beğenmiyorum arkadaş.

90lı yıllarda çıkan toca 1 ve toca 2 yi tek geçerim
    british touring car championshipin resmi oyunuydu ve gerçekten çok çok zevkliydi.
    codemasters nasıl cmr serisini daha fazla kişiye hitap etsin diye bozduysa aynısını tocada da yaptı dediklerine bende katılıyorum.
    yeni oyun grafik açısından bir şeyler vaat etsede yenilik olarak ne vaat edecek merak ediyorum.

• Grafikler dehşet yaaw Toca Race Drive ı hep sevmişimdir.. İlki çok zevkliydi, hikaye falan... Sürüş zevki hep üst seviyedeydi 2'si 3'ü de süper oldu... Bu da eminim iyi olacaktır... Bu adamlar işlerini iyi yapıyor...
  • inşallah beklenillenleri karşılar güzel bir oyun olur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiTBoY
    Grafikler dehşet yaaw Toca Race Drive ı hep sevmişimdir.. İlki çok zevkliydi, hikaye falan... Sürüş zevki hep üst seviyedeydi 2'si 3'ü de süper oldu... Bu da eminim iyi olacaktır... Bu adamlar işlerini iyi yapıyor...

Hocam yanlış hatırlıyorsunuz galiba. Çünkü bu oyunun ilk üçünde hikaye falan yoktu. Direk İngiltere de düzenlenen Touring Car şampiyonasına katılıyordunuz. Hatta oyunun devamında Codemasters bir şampiyona için tek lisansa bu kadar parayı fazla buldu ve Race Driver One'ı çıkarttı. Gerçi Touring Car'da bayağı bir sıkıntı yaşıyordu, katılımcıların sayısı azalmıştı. TOCA 1 ve 2'den sonra çıkan oyun aynı konseptte çıkan lisanssız bir versiyonuydu. PS1'e de çıkmıştı, oradan iyi hatırlıyorum. Hatta GT2'nin çıkış ile iki oyunu bir biri ile çok mukayese eden oldu ama dediğim gibi seri Race Driver olarak devam etti.

Zaten konseptin değişimi de o döneme denk gelir. Dediğim gibi kesinlikle yanlış hatırlıyorsunuz... sanırım siz seri ile çok geç tanışmışsınız. Çünkü öncesinde rahat bir dört yıllık bir dönem var.

• Daha çok erken biliyorum ama şimdi bir demo çıksa ne iyi giderdi bea.
  • efsane budur

Race Driver: Grid (2008) [ANA KONU]

eleman gaza gelir arkadan birileri çarptı zaman elini kolunu sallardı kokpitin içinde
    zamanının ötesinde bir efektti :)

• Nasıl da hatırlattın şimdi ya! O kolunu şöyle sinirle salladımı ben de basardım küfürü. Ama çok zor oyundu bea, en ufak temasta çıkardık yolun dışına...
  • evet ya dikkatli sürmek için 14" analog vestele yapışırdım resmen
  • Var ya bu codee'ler bir vazgeçse her tür araçla oynama merakından, şöyle GT tadında bir de kariyer koysalar var dadundan yünmez...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.