Şimdi Ara

Race Driver: Grid (2008) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.021
Cevap
3
Favori
203.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Digiali

Yeni isimde güzel olmuş ağlayacak yine sistemler ona yanarım

Hakikaten öyle bu sistemlerin vay haline...Sonu gelirmi bilinmez ama Dx10'a daha doğru düzgün geçmedik
  • valla ben dx10 da bi albenililik görmedim

illaki geçeceğim dersen dx10.1 ekran kartları çıkınca geçerim 4xAA donanım destekli geliyormuş
  • bune ya alla alla ne biçim grafik olmak bunlar napak bunları bakın türkçem bile bozuldu

pinky senin sistem benimkinden iyi demi

768 8800 gtx mi o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KinG_OkaN -- 30 Kasım 2007; 20:29:50 >
  • az kaldı az 2009-2010 gibi 1:1 olacak
  • üp
  • Yuh çevre detaylarına shaderlara bak.. MB da gelince gerçek gibi olmuş çevre. Ama araçlar o kadar hoş görünmediler bana, GT5'dekiler daha güzel görünüyor sanki..

Race Driver: Grid (2008) [ANA KONU]

Araçların shaderları kötü olmuş. Daha doğrusu genel grafik kalitesine yakışmamış. Özellikle yansımalar; Camaro'nun arkası çekiçlenmiş gibi görünüyor. Tabi bunlar statik imajlar, o hızda yarışırken gözümüze çarpacak detaylar değil. Genel grafik kalitesi ""lık zaten.

Kaplamalar da deliymiş.

• evet arabalar oyuncak araba gibi durmuş, biraz daha gerçekçi shaderlar ve yansımalar olabilir.
    Ama oynanabilirliğin harika olacağını düşünüyorum.
  • Artık oyunlarda bu tip grafikler standart olacak ve belki bir kaç yıl sonra bunlara da burun kıvıracağız. Ama şundan eminim; bizler kaç yıl geçerse geçsin hep oynanabilirlik ve oyunun zevki hakkında sorular soruyor olacağız.

İnşallah daha önce de belirttiğim gibi bu oyunda da bu tip soruların muhatabı olmayız....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ragdol

Yuh çevre detaylarına shaderlara bak.. MB da gelince gerçek gibi olmuş çevre. Ama araçlar o kadar hoş görünmediler bana, GT5'dekiler daha güzel görünüyor sanki..

Race Driver: Grid (2008) [ANA KONU]

Araçların shaderları kötü olmuş. Daha doğrusu genel grafik kalitesine yakışmamış. Özellikle yansımalar; Camaro'nun arkası çekiçlenmiş gibi görünüyor. Tabi bunlar statik imajlar, o hızda yarışırken gözümüze çarpacak detaylar değil. Genel grafik kalitesi ""lık zaten.

Kaplamalar da deliymiş.
    arti 1

• Oyun süper tek kelimeyle şansıma pc yi yeniliyorum adam gibi oynıcam
  • bunun pc icin cıktıgına eminmisiniz

şaka bi yana pro street denilen meret örnek aLsın bu oyunu
  • waşşş az kaldı desenşize sinema kalitesinde oyun
  • Oyunlar piyasaya çıkmadan böyle bir iki ekran görüntüsüne bakıp nasıl kesin yargılarda bulunuluyor anlamıyorum...

Prostreet için söylenenler dün gibi hatırımda. Merak ediyorsanız bir bakın ilk sayfalarına NFS-PS için bakalım neler yazmışlar da sonradan ne çıkmış karşılarına. Bir oyunun sadece görüntüden ibaret olmadığını ne zaman anlayacağız merak etmekteyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 1 Aralık 2007; 23:39:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

Oyunlar piyasaya çıkmadan böyle bir iki ekran görüntüsüne bakıp nasıl kesin yargılarda bulunuluyor anlamıyorum...

Prostreet için söylenenler dün gibi hatırımda. Merak ediyorsanız bir bakın ilk sayfalarına NFS-PS için bakalım neler yazmışlar da sonradan ne çıkmış karşılarına. Bir oyunun sadece görüntüden ibaret olmadığını ne zaman anlayacağız merak etmekteyim...

nfs prostreet görüntüleri yüzünden zaten hayal kırıklığı yarattı. konuşulanlar duman oldu çünkü ss ler felan vardı hasar modellemesi felan olacağı biliniyordu ve resimler güzel duruyordu ama oyun içi değillermiş onu anladık. ama codemasters ın hem grafikleri cm dirte ne kadar iyi yapabildiğini gösterdi hemde hasar modellemesini mükemmel yaptığını gösterdi.
    bu oyunda durum nfs dekinden farklı olacak. ss ler oyun içi resmen ve herkes oyunun görüntülerini övüyor oyunun nasıl olacağına dair tahmin ve övgü yok ortada. ama oynanırlıkda bence güzel olacak fazla arcade olmayacak bence bu oyun kilometre taşı olacak her açıdan..

• Bu SS'lerin oyuniçi olmadığını söylemedim ki... Söylediğim şu; resimlere bakarak çok erken kararlar veriyoruz, "ne oyun ama, off be ne oynanır şimdi bu, çıksada bir an önce oynasak" türünden laflar artık sıkmaya başladı. Gören milleti developer, azını kabul eden de alpha tester zannedecek. Mesela DIRT, çok iyi grafikleri vardı, ama kontroller, benim açımdan hiçde iyi değildi, ne klavye, ne kontroler, ne de direksiyonla tad almadım ben bu oyundan. CMR serisini ilk oyundan beri takip eden ve oynayan biri olarak, bu oyunla Codemasters'ın ne yapmaya çalıştığını da hala anlamış değilim.

TOCA serisinin de devamında Race Driver serisine dönüşünü ve konsepti değiştirmesini çözemedim bir türlü. Neyse uzatmayayım şimdi... Daha önce yazdıklarımı okursanız ne demek istediğimi anlarsınız. Sonuç olarak ben oynanabilirlik ve konsept konusunda büyük şüphelere sahibim. İnşallah yanılırım.

• doğru diyorsun solidrock, ama colin dirt motoru olduğu için ben oynanabilirlik ve grafiğin kaliteli olacağını düşünüyorum hadi hiç bu motoru görmesek dediğin doğru ama colin dirt bazı oynanabilirlik hataları dışında fena bir oyun değildir

Bencede yığınla saçma arabalar eklenmesi yerine az ama öz hakiki kullanılma hissini verecek arabalar olsun bize yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

colin mcrae ultra seviyede oynadıysanız, race driver one resimlerinin gerçek olduğunu düşünebiliriz

ben sana katılıyorum bence bütün oyunlar için geçerli bu dediğin oyunu yapan adamlar en yüksek özellikte ss alıyorlar sonra biz tabi öyle oynayamıyınca ss ler yalan diyoruz ama DiRT gerçekten süperdi grafik açısından bununda iyi olacağını düşünüyorum.
  • grafiklerin böyle olacağını hiç sanmıyorum. hep aynı yalan gibime geliyor hanginiz scrrenlerde gördüğünüz grafiklerle evinizde oyun oynadınız?
  • Race Driver: Grid (2008) [ANA KONU]

Bu nasıl bir grafiktir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cradl3

grafiklerin böyle olacağını hiç sanmıyorum. hep aynı yalan gibime geliyor hanginiz scrrenlerde gördüğünüz grafiklerle evinizde oyun oynadınız?

ya kardeşim bi günde nooble nin biri gelip saçma sapan yazmasın yaa araştırın ondan sonra konuşun
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.