Şimdi Ara

Race Driver Grid İnce Ayarlar & Modlar (venomtrk grid mod paketi 1.3) (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
5
Favori
105.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vay be en bomba yarış oyunu 2. sayfaya düşmüş
  • Grid Reloaded'da drift modu varmi ?
  • arkadaşlar klavyeyle oynarken direksiyon için bir yama felan yokmu yav.Sola basıyorum sanki sola drift yapmışım gibi oluyor.Hassasiyetini düşürmem lazım yardımcı olabilirmisiniz?
  • süper bişey bu
  • dünyanın en iyi oyunu
  • Demekki oyunu öyle bayan, grafiklerini bunaltan ve gerçekçilikten uzaklaştıran şey Bloomingmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 29 Aralık 2011; 23:34:10 >
  • Oyunun resmi 1.3 yamasını yuklemeye calısıyorum ama yama oyunun kurulu olmadgına dair hata verıyor.Sorun nedır acaba?Resmi yamayı yuklemeden dırek bu grafık yamasını uygulasam performans acısından bır fark olur mu ?
  • serverlar hala kapalı değil mi ?sanırım oynayan arkadaşlar single oynuyorlar.
  • 8 ball pack ile ilgili ne yapılabilir acaba?
  • Ne zamandır bir teşekkür edeyim diyordum bu güne kısmetmiş , paylaşım için teşekkürler
  • beyler bana yardım etsin biri lütfen delireceğim.
    elimde lenovo Y570 bilgisayar var 8 gb ram gt555 ekran kartı i7 işlemci.
    oyunu oynuyorum ilk zamanlarda hiç kasma olmazdı sonradan kasmaya başladı takılıyor bu da oyuınu berbat ediyor.
    özellikle Le Mans'a gelince çok fena kasıyor kesin atladığım bir yer var ama bilmiyorum..
  • ilk zamanlar ben de o sorunu çok yaşıyordum vitesi manual yaptım öyle yapınca arabanın deviriyle vb oynayarak o sorunları çözdüm ve manual'de çok daha iyi drift yapılıyor
  • arkadaşlar bu oyunu PS3 te oynayan varmı ?
  • Gameranger'da oynanıyor hala...
  • arakadaşlar online oynamam için 1.3 patch indirdim ama kurmuo sebebi nedir sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_scientific

arakadaşlar online oynamam için 1.3 patch indirdim ama kurmuo sebebi nedir sizce?

oyun illegal yolla kuruluysa, ripli falansa kurmayabilir.
  • arkadaşlar bu oyunu 900 derecelik direksiyonla oynayan var mı? bu oyun 900 lük oynanmıyor mu direksiyon donmuyor 2 tur
  • arkadaşlar oyunu kurdum login olduktan sonra oyun başlamıyordu, 1.3 yamasını kurdum fakat şimdide oyun hiç açılmıyor. Crack lere cevap vermiyor.
    Ne yapmalıyım. Yardımcı olurmusunuz.
  • Yarıştan sonra skorbordta " replay " butonu yok. Nasıl çözebilirim ?
  • çalışmayı durdurdu hatası alıyorum
    internette çözüm yolu bulamadım
    yardımcı olursanız sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.