1 3 kurdukdan sonra online oynamak için girince kick yemeye basladım sanırım sorun crackda bunun baska bi yolu varmı orjinal amadan yapa bilcek bir yol oyunu cok seviyorum her pcde bullunması gerek bir oyun diye düşünüyorum lütfen yardımcı olun
quote:
slm beyler.. gecen gun windows 7 yukledim ve hemen grid yukleyip oynayim dedim ama yukleme duzgun bitmesine ragmen oyuna girerken hata veriyo bi turlu acamadim.. bi yardimci olursaniz cok sevinirim.. simdiden tesekkurler
yaw kimse yardimci olamayacak mi?
arkadaşlar forumdaki 1.3 patch yükledim ama online oynayamıyorum ne yapmam gerekiyo yardımcı olurmsunuz ...
Bu oyunu oynaak hiç kısmet olmadı.Bitirmeyi düsünüyordum ama dirt cıktı
slm arkadaşlar bu oyunu internetten indirdikten sonra notebook uma kurdum grafik olarak bir sorunum olmadı ama oyunun kontrolleri gerçekten zor sağa sola basınca çok ani dönüyor arabalar ayarları indirdim kaldırdım bir sürü kombinasyon demedim ama olmadı açıkçası bu şekilde oyundan hiç bir zevk alınmıyor . aynı oyunu ps3 te demosunu oynadım hiç bir kontrol ayarına dokunmamış olmama rağmen çok yumuşak güzel bir sürüşü vardı oyunun . aynı güzel sürüşü pc de nasıl sağlayabilirim ( klavye ile oynuyorum )
@skorm grid in official sitesinde community forum larında vardı bu direksiyonun ayarları, bir bakın isterseniz.
@sfdemirhan ekran kartının sürücüsünü güncelle, ben de aynı tip hatayı dirt2 de aldım, güncellemeden sonra sorun ortadan kalktı. olmazsa oyunun 1.3 yamasını uygulamayı dene.
@ensar44 sanırım grid in bazı 1.3 versiyonlarının online ında sorun varmış. ben de 1.3 versiyonu kullanıyorum fakat hiçbir sorun yaşamadım şimdiye kadar online yarışlarda.
@IrM1S497 dirt2 de bu oyunun şehir içi versiyonu, 2si de benden aynı puanı alır, %90
@fbonurcan direksiyon olmasa bile uyduruğundan analoglu bir gamepad şart. jwin var bende, gayet idare ettiriyor.
beyler gridde tek kalıyorum akşamları takılan varsa oyunda birlikte ucalım pistlerde .
venom grid mod 1,3 teki ses modunu ultra high modunu görüntüdeki bulanıklığı gideren modu yapay zeka modunu kurdum ve oyuna girdim grafikleri max ladım acaba nasıl görünecek diye ve daha sonra oyun açılmama ya başladı mecbur silip tekrar kurdum
yeni araba felan eklenebiliormu yaa s2000 felan eklenmişti ps3 için olanını sanırım varmı öle yamaları acaba
Arkadaşlar Grid i yerel disk d: ye yükledim 1.3 patch ini indirdim ancak yüklemeye çalıştığımda oyun makinede yok şeklinde uyarı penceresi çıkıyor. Acaba oyunu silmeden nasıl yükleyebilirim 1.3 patch ini? -Sanırım regedit lazım. Grid i C: ye kurup regedit dosyalarını upload edebilecek olan yada mevcut bir link bilen varsa..-
Konu eski ancak mesajlarla sürekli güncel tutulduğunu gördüm. Bu yüzden danışmak istedim. İlgilenen herkese şimdiden teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: sfdemirhan
quote:
slm beyler.. gecen gun windows 7 yukledim ve hemen grid yukleyip oynayim dedim ama yukleme duzgun bitmesine ragmen oyuna girerken hata veriyo bi turlu acamadim.. bi yardimci olursaniz cok sevinirim.. simdiden tesekkurler
yaw kimse yardimci olamayacak mi?
Sorunun tam olarak ne olduğunu belirtmemişsiniz. Genel olarak "sorun var" demişsiniz. Onlarca sorun var.
Arkadaşlar ben oyunu ben FullRip by Sklluptura olarak indirip kurdum sorun yok fakat 1.3 patchi kurmak istediğimde grid.exe yi bulamıyo...
Gerçi program fileste de yok oyun... Race Driver GRID-RELOADED mi indirmeliyim..
Arkadaşlar speed boost ve no damage için bonus code varmıdır ?
Sağlam konuymuş
quote:
Orijinalden alıntı: leech
Sağlam konuymuş
dirt 2 içinde birşeyler yapabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: venomtrk
quote:
Orijinalden alıntı: leech
Sağlam konuymuş
dirt 2 içinde birşeyler yapabilirim
Tek kelimeyle "mükemmel" olur
online oynayalım mı?
Oynayalımda giremiyorum bu aralar finaller malum istersen steamden ekle 2 hafta sonra vın vınn
Arkadaşlar ben dün Race Driver Grid'i kurdum.Oyuna girdim.Adımı , soyadımı , nickname'i girdim yeni bir profil oluşturdum.Oyuna başlayacağım ancak oyuna başlamadan loading diyor.Orada kazandığın parayı , harcadığın parayı vs. gösteriyor ancak orayı bir türlü geçmedi.Ben de oyuna giremedim.Bir yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler. Bu bölümde çok ileti olduğu için hepsine bakamadım.Eğer bu soru daha önceden sorulduysa kusura bakmayın.
darius007 kardeş aynı sorun ben de de var kendi bilgisayarıma kurdum 32 bit win 7 ultimate çalıştı.Ama arkadaşınki ne kuruyorum olmuyo 64 bit win 7 home pre.Hiç bir patchi yüklemedim.N e yapsak acaba