Şimdi Ara

Race Driver Grid İnce Ayarlar & Modlar (venomtrk grid mod paketi 1.3) (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
5
Favori
105.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ATI Güncellemesini şimdi yaptım 1.2 yüklemek için ilk önce 1.1 yüklemek gerekir mi direk 1.2 yükleyeyim mi ?
  • Logitceh Formula Force GP direksiyon ile oynayamıyorum oyunu oynayabilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DéV!LOfL!fé

BANA BIRISI SU GRAFIK DEGIŞTIRME MOD LINKINI VERSIN KONUDA LINK YOK :s

ilk sayfada link var incelersen görürsün
  • Advanced Driving Options ve Driving Assists

Arkadaşlar oyunda zorlananlar bi de şu ayarları denesin ben bu ayarlarla basic zorlukta rekorlar kırabiliyorum hem de hiç spin atmadım.

öncelikle stability control off olsun

steering deadzone 45
    steering saturation 100
    steerin linearity 9
    acceleration pedal deadzone 40
    acceleration pedal saturation 95
    brake pedal deadzone 70 veya 80
    brake pedal saturation 95

umarım yararlı olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abwhat -- 11 Ağustos 2009; 0:15:14 >
  • arkadaşlar ekran kartım hd4890 vapor 1 gb olmasına rağmen bütün özellikleri de açmama rağmen gridde oyunda acayip şekilde aa sorunu yani tırtık sorunu var. ekran kartının da son sürümü yüklü. patchini de kurdum son . hala aynı sorun.nasıl çözebilirim
  • Vaaaay! Cidden süper iş çıkarmışsın, ellerine sağlık!
  • atinin ayarlarında ne yazıyor bilmiyom ama nvidia 3d ayarlarını yapılandırırken kalite mi performans mı diyo soruyo sen de atinin ekran kartı ayarlarına gir belki ona benzer bi yazı bulursun eğer varsa kalite deyince tırtıklar azalıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abwhat

Advanced Driving Options ve Driving Assists

Arkadaşlar oyunda zorlananlar bi de şu ayarları denesin ben bu ayarlarla basic zorlukta rekorlar kırabiliyorum hem de hiç spin atmadım.

öncelikle stability control off olsun

steering deadzone 45
    steering saturation 100
    steerin linearity 9
    acceleration pedal deadzone 40
    acceleration pedal saturation 95
    brake pedal deadzone 70 veya 80
    brake pedal saturation 95

umarım yararlı olur...

Gamepad de olur mu bu ayarlar? Birde gamepad le oynarken klavyeden hiçbir farkı olmuyor. Özellikle virajlarda daha keskin dönebilmek için ne yapmak gerekir?

• manuel vites varmı logitech g25 için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.BLaSTeR

quote:

Orjinalden alıntı: AKINLASINN

Oyunum orjinal değil ve patch i yüklerken bu hatayı verdi.
    Sizce ne diyor burda?

Race Driver Grid İnce Ayarlar & Modlar (venomtrk grid mod paketi 1.3)

bu hatayı bende alıyorum ve patch yükleyemiyorum ne yapmak gerekiyor yardım plz

Orjinal olmayıp, oyunun exe lerini deiştirerek kırdığınız oyunları patch lerken orjinal exe lerle patch lemeniz gerekir..

• Online oynamayı anlatabilirseniz sevinirim...
  • nerde millet ya??
  • quote:

Orijinalden alıntı: uynus

Online oynamayı anlatabilirseniz sevinirim...

Online oynamak için oyunun orjinaline sahip olmanız gerekmiyor.. Hesabınızı yaratın ve girin bu kadar basit..
  • yahu bunda direksiyon ile drift nasıl yapılıyor? deli oldum vallahi
  • Yaa bende GTX 295 ekran kartı var.. bu kartla birlikte gelmişti oyun.. nese yükledim oyunu sistemim üst düzey fakat açılırken ' loading , please wait ' ( aldığın km , yaptığın hızın fln yazdığı yer ) olan kısımda kalıyor.. takılmıo fakat öle değerlerim gidip gelio..

Yardımcı olursanız çok mutlu olurum Şimdiden teşekkürler..
  • oyunun orjinalini bugün aldım ve kurdum fakat logitech rumplepad 2 kablolu ile titreşim olaynı yapamıyorum bi bilginiz varmı
  • hallettim tamam acele ettim sanırım biraz :D
  • USB ps2 kolu var Oyun ayarlarında işlemiyor herhangi bi programı falan varmı oynayabilmem için
  • yine venomtrk yine tesekurler sana:)
  • beyler benim şöyle bir problemim var oyun bazen manyaklar gibi donuyor bazen aslanlar gibi çalışıyor(nette de olsa offline da olsa) bu son çıkan patch ile oynuyorum silip baştan yüklüyorum bir süre yine donmadan oynuyorum sonra hooop bir daha donmaya başlıyor nedendir bilen varmı her gün oynadığım oyunu artık oynıyamıyorum çok özledim yafs gavurları da tokatlıyamıyorum epeydir yardım bekliyorum beyler
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.