Şimdi Ara

Race Driver Grid İnce Ayarlar & Modlar (venomtrk grid mod paketi 1.3) (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
5
Favori
105.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hepsinde derken neyi kasdettin...?
    Herkez bu ayarlarla oynayamazmı demek istedin...?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoOLMuSTi

@sewger
    Hepsinde derken neyi kasdettin...?
    Herkez bu ayarlarla oynayamazmı demek istedin...?

mesela gt1 serilerinde kontrol zor bu ayarlarla standart ayarlara alışmak daha güzel bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

quote:

Orjinalden alıntı: wolverinesahin

Arkadaşlar acil cevaplarsanız sevinirim patch 1.3ü diğer patchleri yüklemden yükleyebilrmiyim yoksa 1.1 ve 1.2 de yüklememmi lazım ?

1.3 direk yükleyebilirsin eski yamalara gerek yok

1.3 çıktımı?
  • Venomtrk, çok emek sarfetmişsin dostum.
    Teşekkürü bir borç bilirim ve yeni sistemim ile GRID'i Ultra High ayarlar ile deneyeceğim birazdan...
    Bakalım Q6600'den I7-920'ye geçince ne gibi değişim olmuş... ;)
  • bende grid normal çalışıyordu ...Online oynamak istedim.önce profil oluşturamıyordum patch 1.2 ve crack indirdim netten yükledim. Profil oluşturup online oynamaya başladım ancak sadece drift e girince oyundan atıyor hata raporu gönder ekranı çıkıyor..Böyle bi sorun yaşayan var mı? her oyunu açıyor drifte gelince hata veriyor...
  • Bu oyunun kontrollerini oyun dışından ayarlayan bir program var mı ?

Joystickle oynamaya alışmıştım araba oyunlarını ki bu kabul etmiyor... Logitech falan bazı joystickleri kabul ediyormuş ama benimkini görmüyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaanaysel

Venomtrk, çok emek sarfetmişsin dostum.
    Teşekkürü bir borç bilirim ve yeni sistemim ile GRID'i Ultra High ayarlar ile deneyeceğim birazdan...

rica ederim, ultra high ayarlarından güzel görüntüler bekliyoruz senden ayrıca fps yi de gösterirsen sevinirim
  • Sen günlerini harcayıp sadece biz mutlu olalım ve daha çok zevk alalım diye uğraşırsında ben senin isteğini nasıl yapmam dostum?
    Bu çok ayıp olur açıkçası ve zevkle yapmak için hemen başlıyorum çalışmalara... ;)

quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

quote:

Orjinalden alıntı: kaanaysel

Venomtrk, çok emek sarfetmişsin dostum.

rica ederim, ultra high ayarlarından güzel görüntüler bekliyoruz senden ayrıca fps yi de gösterirsen sevinirim

• Arkadaşlar orjinal bloom ile mi yoksa bloomfix ile mi oynamaktan zevk alıyorsunuz ?
  • Öncelikle Venomtürk'e yeniden teşekkür ederim emeklerinden dolayı.
    Ses Kalitesi'ni arttıran yama gerçekten etkili oldu. Boruların çarpma sesleri, kırılma sesleri vs. tüm sesler çok daha belirgin olmuş.
    Yapay zeka hakkında henüz bir yorum yapamayacağım çünkü bu oyunu 1-2 saat oynayıp yorumlayamıyorum.
    Oturduğum zaman şöyle 3-5 saat Direksiyon Sallamalıyım. :))

Depth Of Field Açık Mod'u kullandım.

BloomFix ve HeadCam mod'ları kullanmadım. Çünkü oyundaki o sarımtrak efekt aslında grafiklerin daha yumuşak görünmesini sağlıyor diye düşünüyorum ve headcam'de kullanmıyorum. Direk Kaportadan görüntü ile kullanıyorum...

Eveet, işte şimdi de sistemim ile aldığım Screenshotlar. 1920x1200x16XQC neyse işte en yüksekte, Details'lerde ise herşey en yüksekte sadece sayısal değerler verebildiğimiz Shadow, Reflection ve birşeydaha vardı ama hatırlayamadım şimdi onlar 2048'de iken aldığım görüntüler bunlar. 2048'leri, 4096 veya 8000 yaptığım zaman oyunda akıcılık kalmıyor. Bu yüzden yapmadım. Htatta 8000'e aldığımda FPS 1'e indi : )) Gerçi 2048 ile bile de ben tam istediğim akışkanlığı alamadım. Benim için bu oyunda akışkanlık 50-60FPS arası çok iyi oluyor onu da 1024'te aldım.

Race Driver Grid İnce Ayarlar & Modlar (venomtrk grid mod paketi 1.3)

Burdan sonraki resimler Shadow, Reflaction vs. 1024 ayarlarında ve BloomFix Mod kullanılarak çekilmiş resimlerdir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanaysel -- 13 Haziran 2009; 3:42:37 >

• Bu arada sizlerle bir anımı paylaşmak istiyorum.
    16 Yıldır bilgisayar kullanır ve deli gibi oyun oynarım ama hiç bir oyunda hatırlamam uyuduğumu. Hiç uyuya kalmadım, Hele Direksiyon başında hiç uyuya kaldığımı hatırlamıyorum : ))
    İşte bu oyun bana bunu da yaşattı. İlk aldığım günler sabahlara kadar oynardım oyunu. Bir gün, yarışların ardı arkası kesilmeden devam ediyorum, dönüşler, duruşlar, kalkışlar derken, ne olduğunu anlayamadım ezan sesi ile kendime geldim. Eller direksiyonda duruyor armut gibi, kafa düşmüş öne, makina vurmuş kalmış bi yere... : )) Bi baktım süre hala sayıyor, yaklaşık 40-45dkk uyuyup kalmışım öyle. Sonra hiç istifimi bozmadan yarışı tamamladım ama yarım bırakmadım : )) Ondan sonra da bu oyun benim için tarih oldu işte, paylaşmak istedim... Aldığım ender orjinal oyunlardan biridir GRID. Herşeyiyle harika bir oyun...
  • resimler için teşekkürler evet oyun alışkanlık yapabiliyor
  • Online oynuyordum modifiyeleri yaptiktan sonra oynayamadim:))Tekrar silip urdum
  • Gerçektne övmekle bitiremeyeceğim bir grafik kalitesi ve performansı var bu oyunda yaa. Şimdi çektiğim resimleri yeniden incelerken bir şeyi daha farkettim. Adamlar Viper'ın Fren Kaliperlerine bile Viper yazmışlar Kırmızı ile ve biz bu kadar detaylı görüntüyü 40-60FPS arası rahatlıkla oynayabiliyoruz. Gerçekten Codemasters'a bravo ya, hakkatten bravo. İnşallah Dirt 2 'de bu şekilde olur da doya doya oynarız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkiceper

Online oynuyordum modifiyeleri yaptiktan sonra oynayamadim:))Tekrar silip urdum

online oynuyorsanız yapay zeka modunu yüklemeyin onda sorun çıkıyor
  • venomtrk gerçekten çok güzel ve faydalı bir konu olmuş. Mod paketini indirip yüklüyorum.

Arkadaşlar bir konuda yardımınızı istiyorum. Oyun şu anda Rusça ve ben Dil bölümünü bulamadığım için doğru düzgün birşey anlamıyorum oyundan. Birisi nasıl ayarı düzelteceğimi söylerse memnun olurum...

Options bölümünde mi artık nerdeyse dil ayarının olduğu yerin SS'lerini istiyorum sadece. Lütfen yardım edin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 18 Haziran 2009; 17:06:08 >
  • Bende Logitech Wingman Formula GP direksiyon var. Bunun için en iyi ayarlar nedir, bilen var mı?
  • Arkadaşlar oyunu oynarken ilk zamanlarda bi sorunum yoktu ama bi süre sonra araba hızlanmamaya başladı.Yani 110-120 KM hıza geliyo(o da diğer arabalardan yavaş),daha da hızlanmıyo.Acaba bi ayarı filanmı değiştirdim bilmeden diyorum ama herşeyi denedim çözemedim.Sildim tekrar yükledim olmadı.Bu arada Logitech Momo ile oynuyorum.Başka oyunlarda böyle bi sorunla karşılaşmadım.Bilgisi olan varsa ardım etsin lütfen...
  • Manuel vitese almış olabilir misin? Ayrıca oyundaki deathzone ayarlarından da kaynaklanıyor olabilir.
  • yok hayır.vites otomatik.zaten 1 den 2 ye kendi geçiyo,3 e geçmede sorun oluyo.manuel yapıp kendim vites deiştirincede sorun devam ediyo.yani 110-120 km hızı geçemiyorum.deatzone ayarlarından da deil sorun.neden olduğunu bir bilsem.birinci olmamımı istemiyolar yoksa.çekemiyolar beni :)pc ye format atınca düzeleceğini bilsem onuda denicem ama.bilemiyorum işte...
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.