Şimdi Ara

Race Driver Grid İnce Ayarlar & Modlar (venomtrk grid mod paketi 1.3) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
5
Favori
105.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nashiila

Antalya'daki Vatan bilgisayar'dan "MOMO RACING FORCE DIREKSIYON REFRESH " aldım.

Oyuna girdiğimiz de gaz sürekli basık oluyor, Teknik servisteki görevli çok uğraştı bir türlü Grid oyunundaki tam gaz olayını halledemedi, Race7 ve orada denediğimiz diğer oyunlar da sorun yok sadece bu olay Grid de, umarım bilen birisi yardımcı olur.

internet de biraz araştırma yaptım ancak sorun yaşadığını belirtip yardım isteyenler var ama, Grid'i Momo ile oynadığını söyleyenlerden bir çözüm önerisi okumadım.

Bilen bir arkadaş varsa yardımcı olursa memnun oluruz.

bende de momo var ve kullanıyorum optionsdan advancede gir orada brake ayarlarını %50 ye getir sorun halloacaktır bende de aynı sorun vardı yada controllerden tus atamalarını manuel olarak yap kolay gelsın :)

• Benzer hatalar bende de var ama bendeki oyun orjinal ekran kartı ile birlikte verdiler. Bende de oyun içerisinde Grid Executable kapatıldı hatası verip oyun ya donuyor ya da masaüstüne atıyor. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek kimse var mı? Oyunun tadına bir tam varamadım
    quote:

Orjinalden alıntı: Oz_An

Kontrol sorununu oyunu tekrar yükleyerek büyük ölçüde çözdüm ama hala sağa dönüşler biraz daha geç oluyo sola göre ver adamın kolu takıla takıla dönüyo sanki kare atlar gibi.
    Ama hala çıkarken Grid Executable kapatıldı hatası geliyo Windows'tan(Vista 32-bit). 1.1 DTN ilacı da sürülü oyuna ama Dirt'te de belirttiğim gibi patch yapınca hata verip kapanıyor oyun nedendir anlamadım benim PC'yi mi sevemedi Codemasters

• Merhaba
    Klavyede bu oyunu kontrol altında nasıl tutabiliriz ön taraf sabit kalıp arka savruluyor bunu nasıl engelleye biliriz

Teşekkürler

HIKARU
  • Ultra High modu yukledim fakat ilk yarısı bitirir bitirmez masa üstüne atıyor ?
  • Tek benim başımamı geliyor bu sorun
  • hocam safe modda tekrar açıp ayarlarını düşürebilir misin , özellikle gölge ve yansıma ayarları soruna sebep oluyor olabilir

exe ile ilgili bir durumda olabilir bunu da söylemek lazım
  • Arkadaşlar bu oyunu Single Play'ini bitirenler varsa bana %100 bitirilmiş bir save dosyasını atar mısınız? N'olur çoook lazım lütfen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

hocam safe modda tekrar açıp ayarlarını düşürebilir misin , özellikle gölge ve yansıma ayarları soruna sebep oluyor olabilir

exe ile ilgili bir durumda olabilir bunu da söylemek lazım

Sağol, deneyim
  • Modlar ile oyun daha bi güzel oldu sanki
  • Bu konu hakkında fikri olan var mı ?

quote:

Orjinalden alıntı: Dexteriyus

Benzer hatalar bende de var ama bendeki oyun orjinal ekran kartı ile birlikte verdiler. Bende de oyun içerisinde Grid Executable kapatıldı hatası verip oyun ya donuyor ya da masaüstüne atıyor. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek kimse var mı? Oyunun tadına bir tam varamadım
    quote:

Orjinalden alıntı: Oz_An

Kontrol sorununu oyunu tekrar yükleyerek büyük ölçüde çözdüm ama hala sağa dönüşler biraz daha geç oluyo sola göre ver adamın kolu takıla takıla dönüyo sanki kare atlar gibi.
    Ama hala çıkarken Grid Executable kapatıldı hatası geliyo Windows'tan(Vista 32-bit). 1.1 DTN ilacı da sürülü oyuna ama Dirt'te de belirttiğim gibi patch yapınca hata verip kapanıyor oyun nedendir anlamadım benim PC'yi mi sevemedi Codemasters

• dostlar bende oyun 1024*768 low da açılıyor sürekli,ultra ya alıyorum lakin restart atılması gerek diyor,ok diyorum çıkıyor oyundan bir daha da girmiyor oyuna..sistemim gayet yeterli çalıştırmak için ama niye böyle yapmakta ? 1.2 de kurdum bu arada
  • Race Driver Grid İnce Ayarlar & Modlar (venomtrk grid mod paketi 1.3)

Arkadaslar ben patch'i(1.2) yukledim bu hatayla karsılasıyorum. Acil yardım edermisiniz?.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GurkanE

Race Driver Grid İnce Ayarlar & Modlar (venomtrk grid mod paketi 1.3)

Arkadaslar ben patch'i(1.2) yukledim bu hatayla karsılasıyorum. Acil yardım edermisiniz?.

buraya gözat http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=30250511&key=

• quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

@d_darko 1.2 yamasını yapmanı öneririm exe ile ilgili bir sorun yaşıyor olabilirsin

ayrıca antivirüs kullanıyor musun ? özellikle kaspersky ile grid in sorun yaşadığını hatırlıyorum

Ben Kaspersky kullanıyorum. Napmam lazım, oyuna giremiyorum bir türlü.
  • Arkadaşlar en uygun klavye ayarları nedir? Oyundan zevk alamıyorum bir türlü, araba tereyağı gibi...
  • Logitech Gamepad var bende, ama menü ekranında illaki klavye kullanmam gerekiyor. Bunu nasıl çözebilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Beholder

Logitech Gamepad var bende, ama menü ekranında illaki klavye kullanmam gerekiyor. Bunu nasıl çözebilirim?

aynen aynı sorun bende de var bir çzümü var mı
  • ana menüde klavye kullanıverin
  • grid worldde ilk yarışı geçince oyun kapanıyor. 1.2 patch yüklü sebebi ne olabilir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Powermove

Arkadaşlar en uygun klavye ayarları nedir? Oyundan zevk alamıyorum bir türlü, araba tereyağı gibi...

Yardım edecek yok mu arkadaşlar? Oyundan soğudum iyice ne yapsam doğru düzgün gitmiyor yolda.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.