Bildirim
Race Driver Grid İnce Ayarlar & Modlar (venomtrk grid mod paketi 1.3) (19. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Core 2 duo 2.0
512 geforce go7300
3gb ram
bilgisayarımın özellikleri ama oyunu oynarken geç tepkiler alıyorum ne yapmam lazım. -
quote:
Orjinalden alıntı: Ugur851
Core 2 duo 2.0
512 geforce go7300
3gb ram
bilgisayarımın özellikleri ama oyunu oynarken geç tepkiler alıyorum ne yapmam lazım.
ekran kartın düşük tabi laptop kullanıyorsun ayarlarını düşürmeni öneririm ve en son sürücüleri yükle -
modu kullanan var mı acaba ona göre geliştirmeyi düşünüyorum, kullananlardan yorum almak isterim ... -
Var olmaz olur mu Kimse kullanmasa bile ben kullanırım ikimiz takılırız -
Oyunu da yeni sildim iyi mi, tekrar yüklemem gerekecek. Sağolasın venomtrk -
Arkadaşlar, bilgisayarımı bazen yeniden başlattığımda Grid kısayoluna tıklıyorum, aşağıdaki gibi bir uyarı veriyor ve çalışmıyor. Oyunun exe'sine tıkladığımda da aynı oluyor...Problem nerde bileniniz var mı acaba? Her seferinde oyunu kaldırıp tekrar kurmam gerekiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d_darko -- 17 Mart 2009; 7:52:42 > -
@d_darko 1.2 yamasını yapmanı öneririm exe ile ilgili bir sorun yaşıyor olabilirsin
ayrıca antivirüs kullanıyor musun ? özellikle kaspersky ile grid in sorun yaşadığını hatırlıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 17 Mart 2009; 9:23:53 > -
Bu oyunda çime, kuma girince araba abartı tepki veriyo. Bunu düzelten yama falan var mı? -
Hocam o abartı değil 60-70 km hızdan yüksek bi hızla girince doğal olarak araç saplanacaktır toprağa -
Toprağa/çime girdiğim zaman çok kontrollü çıkmaya çalışıyorum ama araba aşırı tepki veriyo. Hatta asfalta geldiğimde araba ilk kalkışında tekrar o tarafa çekiyo. Ne alaka? Ben de araba kullanıyorum ama hiç çime/toprağa girmedim. Ama bu kadar tepki vereceğini sanmıyorum.
Bi de araba yavaşken veya ilk kalkışında spin'e çok yatkın oluyo. Dengesiz, sağa sola kolay kaçabiliyo. Hatta bi spin atışımda şunu denedim. Gaza basılı tuttum. Hiçbir yöne tuşuna basmıyordum. Buna rağmen araba 360 spin'ine dakikalarca devam etti. Bu normal mi?
Bunları meraktan soruyorum. Bu konularda gerçekten tecrübeli biri bi açıklama yapsın lütfen. :) -
quote:
Orjinalden alıntı: Bullet
Toprağa/çime girdiğim zaman çok kontrollü çıkmaya çalışıyorum ama araba aşırı tepki veriyo. Hatta asfalta geldiğimde araba ilk kalkışında tekrar o tarafa çekiyo. Ne alaka? Ben de araba kullanıyorum ama hiç çime/toprağa girmedim. Ama bu kadar tepki vereceğini sanmıyorum.
Bi de araba yavaşken veya ilk kalkışında spin'e çok yatkın oluyo. Dengesiz, sağa sola kolay kaçabiliyo. Hatta bi spin atışımda şunu denedim. Gaza basılı tuttum. Hiçbir yöne tuşuna basmıyordum. Buna rağmen araba 360 spin'ine dakikalarca devam etti. Bu normal mi?
Bunları meraktan soruyorum. Bu konularda gerçekten tecrübeli biri bi açıklama yapsın lütfen. :)
1.Sorunuza cevap olarak uzun süredir araba kullanan birisi olarak arabayı toprağa kaptırdıktan sonra yada mıcıra asfalta geri çıktığında araba kendini toplayamadığı için sağa sola savrulmaya devam eder eğer arabanızda bunu engelleyen bir sistem yoksa (mercedesin yeni çıkan birkaç modelinde bu özellik bulunmakta)
2. Sorunuzda ise spin atan arabalar genelde arkadan itişlidir motor çok güçlü olduğundan 500 600HP belki dahada fazla oynadığınız arabaya göre değişir bu.Gerçektede buna yakın şeyler olmaktadır 4000 motor 350HP Supra sürdüğümde (arkadan itişli araç) buna yakın birtepkime aldım ama Profosyonel bir sürücü olduğumdan araçta belirli bir spin atma olayı gerçekleşmedi.
umarım yardımcı olabilmişimdir.
Saygılarımla...
-
Antalya'daki Vatan bilgisayar'dan "MOMO RACING FORCE DIREKSIYON REFRESH " aldım.
Oyuna girdiğimiz de gaz sürekli basık oluyor, Teknik servisteki görevli çok uğraştı bir türlü Grid oyunundaki tam gaz olayını halledemedi, Race7 ve orada denediğimiz diğer oyunlar da sorun yok sadece bu olay Grid de, umarım bilen birisi yardımcı olur.
internet de biraz araştırma yaptım ancak sorun yaşadığını belirtip yardım isteyenler var ama, Grid'i Momo ile oynadığını söyleyenlerden bir çözüm önerisi okumadım.
Bilen bir arkadaş varsa yardımcı olursa memnun oluruz. -
@nashiila
Momo için en son sürücüleri yükleyin , daha sonra oyun kontrol ayarlarına girip aşağıdaki gibi default a tıklayın
sonra grid kontrollerini tekrar ayarlayın, 1.2 yamasını yapmayı unutmayın
Problemin kaynağı combined seçeneği olabilir, tavsiyem seçili olmasın, ardından grid kontrol ayarlarını tekrar ayarlaman.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 20 Mart 2009; 14:43:37 > -
yaa canımı çektirdiniz.şimdi yükleyip bi daha oynasammı acaba -
Modlar güzel fakat online oyuna girince yarış başlamadan server modlu dosya kullanıldığını tespit edip atıyor...
Edit: sadece yapay zekayı değiştirdiğinde atıyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoOLMuSTi -- 23 Mart 2009; 15:18:08 > -
Tşk. ederim direksiyonu hediye olarak almıştım.
gittiğim de deniyeceğim, deneme den sonra sonuçları yazarım.
quote:
Orjinalden alıntı: venomtrk
@nashiila
Momo için en son sürücüleri yükleyin , daha sonra oyun kontrol ayarlarına girip aşağıdaki gibi default a tıklayın
sonra grid kontrollerini tekrar ayarlayın, 1.2 yamasını yapmayı unutmayın
Problemin kaynağı combined seçeneği olabilir, tavsiyem seçili olmasın, ardından grid kontrol ayarlarını tekrar ayarlaman.
-
quote:
Orjinalden alıntı: CoOLMuSTi
Modlar güzel fakat online oyuna girince yarış başlamadan server modlu dosya kullanıldığını tespit edip atıyor...
Edit: sadece yapay zekayı değiştirdiğinde atıyor...
evet bunu belirteyim multiplayerde yapay zeka modu olduğundan açılmıyor
fakat bloomfix ve kamera yamasında sorun olmaz -
Ben yükLedim verh high ayarlarını fakat.. grafik ayarlrını yükselttiğimde oyunu kapatıp tekrar açıyor bildiğim kadarıyla kapatıp açmasının sebebi istediğin ayarlarda açması gerektiği.. fakat yine aynı ayarlarda açıyor yani grafik ayarları değişmiyor buna yapıcak bişey varmı yoksa tekrrar yüüklemek mi gerekiryor...? -
quote:
Orjinalden alıntı: tiCCky
Ben yükLedim verh high ayarlarını fakat.. grafik ayarlrını yükselttiğimde oyunu kapatıp tekrar açıyor bildiğim kadarıyla kapatıp açmasının sebebi istediğin ayarlarda açması gerektiği.. fakat yine aynı ayarlarda açıyor yani grafik ayarları değişmiyor buna yapıcak bişey varmı yoksa tekrrar yüüklemek mi gerekiryor...?
http://rapidshare.com/files/215082366/Codemasters.rar.html
linkden dosyayı cek ve belgelerime at sora oyuna gir ayarlarını tekrar yap sorunun düzelecektir....
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X