Şimdi Ara

Race Driver Grid İnce Ayarlar & Modlar (venomtrk grid mod paketi 1.3) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
5
Favori
105.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bendeki oyunda ayarları yaptıktan sonra veya oyundan çıkarken hata veriyo kurumdanmı kaynaklıdır.
  • arkadaşlar ben klavyeden oynuyorum ve arabayı döndürdükten 2 saniye sonra dönüyor..
    hani bi zamanlar hugo da taş üstümüze yuvarlanmadan 1-2 saniy önce tuşa basardık ya ben de virajdan önce basıyorum ki anca viraja gelince dönüyorum...

nası düzletcez??
  • quote:

Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

Race Driver Grid İnce Ayarlar & Modlar (venomtrk grid mod paketi 1.3)

Bu hata patch yüklememe engel oluyor. Çözüm yolunu bilen var mı ?

muhtemelen ripli oyun kullanıyorsundur çünkü normal oyunda öyle bir problem olmuyor.
  • Arkadaşlar ben control ayarlarını değiştirmek istiyorum değiştiriyorum ama menüden çıkamıyorum yardımcı olursanız sevinirim bide oyunda career varmı varsa nerden career e giriyoruz
  • İlk yükledeğimde hiç sarmamıştı bu oyun beni belki modlarla çekici gelebilir.. Teşekkürler..
  • mp'de oyundan atıyor.. Neyle alakalı olabilir ? (1.2 patch yüklü)
  • ayni sorun bende de olsu 1.2 patch den sonra, bende de drifte girince oyundan atmaya başladi bu neden olabilir acaba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: evo5558

ayni sorun bende de olsu 1.2 patch den sonra, bende de drifte girince oyundan atmaya başladi bu neden olabilir acaba.

1.3 çıkcak yakında onu yüklersin
  • bu sorun sadece bende mi var yoksa 1.2 yamasini yükleyincemi oluyor anlayamadim.
  • sanırım sadece sende, bendeki versiyon da 1.2, hiçbir multi yada single yarışta atma olmadı bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sazan84 -- 7 Mart 2009; 14:14:05 >
  • quote:

ayni sorun bende de olsu 1.2 patch den sonra, bende de drifte girince oyundan atmaya başladi bu neden olabilir acaba.

oyunu tekrar kurup 1.2 yamasını uyguladıktan sonra crack işlemi yapmaman lazım bunun yerine mini-image kullanman lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: sewger

quote:

oyunu tekrar kurup 1.2 yamasını uyguladıktan sonra crack işlemi yapmaman lazım bunun yerine mini-image kullanman lazım

mini-image nasil yapiliyor.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sewger

quote:

mini-image nasil yapiliyor.

daemon tools 4.30.1 sürümü yüklemen lazım
    oyunu kaldırmadan önce 1.2 yamasını kurmayı dene yüklerse oyunu tekrar kurmaya gerek kalmaz
    daemon u kurduktan sonra simgeye sağ tık emulation-securom işaretle simge yeşile dönüşecek ondan sonra linkteki sıkıştırılmış klasör içindeki grid.mds dosyasını daemona mount et ve dene
    yalnız cd sürücüde cd-dvd varsa çıkar...

http://www.upload.gen.tr/d.php/s5/kckz8s1t/GRID_bended.rar.html

• sorunu çözdüm yaptığım crackde sorun varmiş...
  • Saolasın ,
  • yarış atmosferine falan diyiceğim yok ama oyunda araba kontroli bi acaip gerçekçilik derseniz belki piyasanın eniyisi ama eğlence bakımından burnoud daha eğlenceli ve flatout ... yarışın heycanı aniden gitmiyor .. arabalar tek çarpmadamantar olmuyor... vs. grıd'de koskoca yarışta 1 tane virajı zor aldım arkası vurdu lastikler gitti yarıştan sonuncu ayrıldım .. sonuçta bi oyun tüm heycanın gidiyor ... burnoud arabayı orta düzeyde tekrar veriyor ama tamir ettir diye uyarıyor zamandan çalıyor .. aynı şekilde flatout'ta öle ...
  • Bi direksiyon aldım, bikaç güne kadar gelecek. Ama o zamana kadar bir yarış oyunu almak istiyorum. Bu Race Driver Grid'i tavsiye eder misiniz, yoksa başka bir oyun mu alayım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ciCaDa45

Bi direksiyon aldım, bikaç güne kadar gelecek. Ama o zamana kadar bir yarış oyunu almak istiyorum. Bu Race Driver Grid'i tavsiye eder misiniz, yoksa başka bir oyun mu alayım?

Direksiyonla en fazla zevk alacağın oyun bu oyundur emin ol
  • Teşekkürler, oyunu aldım, kurdum. Şimdi direksiyonu bekliyorum. Klavyeden oynanacak bir oyun gibi görünmüyor. Acayip dönüyor. Bi de ilk mesajda yazdığın direksiyon ayarlarında Logitech Formula için olan ayarların resminde bir sorun var galiba. Onu düzeltirseniz sevinirim, benim alet de Logitech Formula çünkü
  • arkadaşlar pc ye x-fi titanmium ses kartı taktım, grid ve dirt oyunları açılmıyor. başına böyle bir şey gelen oldu mu?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.