Şimdi Ara

Race Driver Grid İnce Ayarlar & Modlar (venomtrk grid mod paketi 1.3) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
5
Favori
105.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zamandır bu konuya destek veremedim sanırım final sürümü için biraz uğraşabilirim...
  • kardeş ellerine sağlık emeğine sağlık

1.2 modu yükledim çalıştıramadım masa üstüne attı forumda söylenenleri yaptım fakat fayda etmedi

1.2 yaması kurulu ve TR yamasıda kurulu

senin modda orjinal dosysyı yükledim ama bu seferde oyumu oynadım ama bikaç pist sona oyunu oynuyor fakat save ederken masa üstüne atıp oyunu kapatıo

ne yapabilirm
  • venomtrk@ 1.0 da hata almıyorken 1.2 patcihini kurduktan sonra hata alıyorum arasıra nedir bunun çözümü ;?
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

Uzun zamandır bu konuya destek veremedim sanırım final sürümü için biraz uğraşabilirim...

nerelerdesin yaw kardeş bi el atsan artık konuya
  • butun ayarlar en sonda ultrahigh

imzamdaki kendi sistemimle yaptim. driver 8.11 beta
    q6600 @3600mhz 512 mb 4870@815 1015

reflections 2048 shadows 2048 4xfsaa 35 fps

reflections 2048 shadows 2048 0 fsaa 70 fps

reflections 1024 shadows 2048 4x fsaa 100 fps

reflections 1024 shadows 4096 4x fsaa 70 fps

reflections 4096 shadows 4096 0 fsaa 7 fps

q6600 @3600mhz 512 mb 4870 crossfire default hizda

reflections 2048 shadows 2048 4xfsaa 70 fps

reflections 4096 shadows 4096 0 fsaa 10 fps

gordugunuz gibi reflections affetmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leop -- 23 Ekim 2008; 17:31:00 >
  • beyler sizden ricam grid launcher programında yaptığınız ayarların ss lerını buraya koyabılır mısınız ? sistemimde 512mb x1950 pro var ve 1440*900 de butun ayarları sonda oynuyorum ama bu sarımtrak goruntu ve pistteki dumanın azalması için sızden ayarları beklıyorum.ayrıca oyuna hıcbı patch yuklemeden bunları yapamazmıyım ?.
  • arkadaşlar ben oyunu ve 1.2 patch'i kurdum. oyun ayarları otomatik olarak 1280*800 hemen hemen full detay olarak açıldı.
    sistemim :
    t7700 core2duo 2.4ghz
    2gb ram
    256mb 8600gt (1gb'a kadar paylaşımlı)
    oyun ağır çalışıyor ve grafik ayarlarını deiştirdğmde yes'e bastıktan sonra windows a düşüp tekrar oyuna dönüyor ve eski ayarlar değişmemiş oluyor.. neden acaba????
    tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bratka -- 31 Aralık 2008; 14:48:59 >
  • Güzel paylaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: otorunogullari

arkadaşlar ben oyunu ve 1.2 patch'i kurdum. oyun ayarları otomatik olarak 1280*800 hemen hemen full detay olarak açıldı.
    sistemim :
    t7700 core2duo 2.4ghz
    2gb ram
    256mb 8600gt (1gb'a kadar paylaşımlı)
    oyun ağır çalışıyor ve grafik ayarlarını deiştirdğmde yes'e bastıktan sonra windows a düşüp tekrar oyuna dönüyor ve eski ayarlar değişmemiş oluyor.. neden acaba????
    tşk
  • Merhaba;

Ben de 1-2 gündür Grid heyecanına kaptırdım kendimi.Fakat hala onu yükle bunu kaldırla uğraşıyorum:)

Şu anda 1.2 patch yüklü.Bloomfixleri hallettim.kokpit kamera açısını da yakın yaptım.

Oyunu rumblepad 2 ile oynuyorum fakat titreşimi açamıyorum bir türlü.Titreşim özelliği olan Böylesine gözde bir gamepadin grid'de çalışmayacağını sanmıyorum.Bu problemi nasıl çözebilirim acaba?

Birde tam olarak istediğim gibi kalibre edemedim oyun kolunu.dead zone 0 da ve saturation 100 de.Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Ayrıca multi oynamak için orjinali şart mı?
  • Arkadaşlar 2 problemi de Logitech'in yeni yazılımını yÜkleyerek çözdüm.Çok mutlu oldum gerçekten:)
  • arkadaşım bu ayarlar demo içinde geçerli mi?
  • Arkadaşlar bu modların daha gelişmiş versiyonları var dün gece denedim grafikler manyak oluyor aşağıdaki linkten bakın modlara ;

http://hosted.filefront.com/Beetleatwar1977
  • quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

Arkadaşlar bu modların daha gelişmiş versiyonları var dün gece denedim grafikler manyak oluyor aşağıdaki linkten bakın modlara ;

Teşekkürler üstteki enhanced ultra modunu merak ettim toplamda 4 part ve her biri 120 mb toplamda 480 mb

Bu denli değiştiren ne acaba çekiyorum şu an

• quote:

quote:

Arkadaşlar bu modların daha gelişmiş versiyonları var dün gece denedim grafikler manyak oluyor aşağıdaki linkten bakın modlara ;

Teşekkürler üstteki enhanced ultra modunu merak ettim toplamda 4 part ve her biri 120 mb toplamda 480 mb

Dostum ben sadece ufak boyutlu olan versiyonlarını denedim reflections'u HQ4096'ı yapınca en ufak kırılma olmuyor arabanın üstünde filan menüde de belli oluyor zaten , diğer yüksek boyutlu olanları denemedim daha çünki online oyunda sorun yaratabiliyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 4 Ocak 2009; 17:07:21 >

• quote:

quote:

o yamayı indirdim, ohanness!! dedirtecek birşey olmadı, sadece yansıma ve gölgeler biraz daha gerçeğe yakın gibi oldu o kadar, gerçi doğru yüklediğimden emin değilim zira dosyanın içinde hiç bir talimat yazmıyordu, bende dosyaları oyunun kurulu olduğu klasöre çıkardım ve diğer klasörlere ek olarak sicher klasörü eklendi.

• Güzel paylaşım
  • modda sorun yaşayan var mı sistemim iyi olmasına rağmen çok kasıyo
  • Arkadaşlar oyunda bir türlü direksiyon ayarını yapamadım.Çok hızlı dönüyor acaba niye böyle denemedim şey kalmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: seF[o]

Arkadaşlar oyunda bir türlü direksiyon ayarını yapamadım.Çok hızlı dönüyor acaba niye böyle denemedim şey kalmadı

Oyun Kontrolleri

Direksiyon ve Titreşim ile ilgili bilgiler verelim

Dead Zone

Direksiyon merkezinde duyarsız bölge oluşturmayı sağlar böylece kontrol cihazının hassaslık seviyesi düşer. Eğer direksiyon ani hareketlilik içerisindeyse ve zorlanıyorsanız dead zone ayarını arttırabilirsiniz.Bu ayarın arttırılması kontrolün merkeze otomatik olarak daha çabuk gelmesini sağlıyor.Fakat
    linearity ayarının hassaslık üzerinde daha büyük etkisi vardır.

ii) Saturation

Arabanın dönüş seviyesini ayarlamayı sağlar. Çok çabuk döndüğünü düşünüyorsanız bu değeri arttırın. Ya da virajlarda direksiyonu çok çeviriyorsanız değeri düşürün.

iii) Linearity

Bu değer arabanın düz yolda kontrolü ve arabanın kaymasıyla orantılıdır. Düz yolda arabanın tutunmadığını düşünüyorsanız bu değeri arttırın.Numaraları düşürmek hassaslığı arttırır.

Titreşimle ilgili olarak

i) Force Feedback Strength

Genel titreşim seviyesi belirlenir.Bu değerin çok arttırılması gerçekçiliği ve araba kullanım hissiyatını düşürür.

ii) Force Feedback Weight

Bu değerin arttırılması titreşimin daha gergin olmasını sağlar. Tekerlekten doğan titreşim gücünü belirler.Gücün arttırılması titreşimi arttırır ama bir miktar kontrolde inceliği ve yumuşaklığı düşürür.

iii) Effects Strength

Bu değer çarpışmalarda, arabanın fiziksel tepkimelerinde verdiği titreşim değeridir.

Direksiyonla oynayan arkadaşlar deneme yanılmayla doğru değeri bulabilirler. Ben dead zone 5 e linearity 6 ya getiriyorum, force feedback içinse force feedback settings 60 a force feedback weight 70 ve effects strenght 80 e getiriyorum. Deneme yanılmayla uygun ayarlar bulunabilir. Dead Zone u düşürüp linearity yi yükseltmek direksiyonun hassaslığınıda düşürebilir, dead zone direksiyonu merkeze yönlendiriyor ama bence biraz hakimiyeti zorlaştırıyor gibi, bu değeri maksimum 10 yapmak linearity yi yükseltmek daha iyi sonuç verebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 9 Şubat 2009; 2:41:47 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.