Şimdi Ara

Race Driver Grid İnce Ayarlar & Modlar (venomtrk grid mod paketi 1.3) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
567
Cevap
5
Favori
105.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir iki sorum olucak patch 1.1 i yüklemeden 1.2 yüklenebiliyomu? patch yüklendiğinde crack işlemine gerek varmı yani eski crack iş görüyomu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tfincan

bir iki sorum olucak patch 1.1 i yüklemeden 1.2 yüklenebiliyomu? patch yüklendiğinde crack işlemine gerek varmı yani eski crack iş görüyomu?

evet yükleniyor.1.1 e gerek yok
  • Modlar için teşekkürler hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasan_hzl

Modlar için teşekkürler hocam

zaman bulursam 1.3 çıkarırım
    ama 1.2 de yeterli gibi sanırım şimdilik.
  • arkdaşlar benim laptop var sistemim mediumda rahat oynamam lazım systemreq oyle dedi :D ama ultra low da oynuyorum sistemim 2gb ram 128mb atix2300 mobility core 2duo 1.6 ghz işlemci sanırım ayarları doğru yapamadım bi öneride bulunursanız iyi olur
  • YA BU OYUNDA motor sesiyle ilgili bi mod yokmu motrun sesini duymak için sesi sonuna kadar açıorm(kokpitte). yada sağa sola bakıyorum daha fazla ses gelio
  • hocam teşekkürler, elie sağlık biraz önce denedim ultrahigh ve bloomfix'i gerçekten güzel olmuş

• Venomtrk yaptığın bloomfix harika olmuş Tüm pistlerde denedim ve sonuç tam istediğim gibi... O sarımtrak puslu hava artık yok ve en önemlisi gözü hiç yormuyor. Kısacası: Keep it up!

P.S: Senden küçük de bir rica da bulunmak mümkün müdür acaba? Gördüm ki pistlerde arabaların lastik izleri çok silik çıkıyor ve bir süre sonra kayboluyor sanki. Yani NFS'deki gibi olmasa bile belirgin lastik izleri oluşturmak mümkün mü? Tüm XML'leri kurcalamadım ancal yine de böyle birşey XML içinde mevcut olabilir diye düşündüm. Olabilir mi?
  • Arkadaşlar, bende bazen performans grafik ayarlarına hiç dokunmamama rağmen yarı yarıya düşüyor. PC'yi yeniden başlattığımda ise sorun düzeliyor. Nedeni ne olabilir? C2D E6300, 2 GB DDR 2 ve 8600 GT Sonic kullanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: farabiahmed

Arkadaşlar, bende bazen performans grafik ayarlarına hiç dokunmamama rağmen yarı yarıya düşüyor. PC'yi yeniden başlattığımda ise sorun düzeliyor. Nedeni ne olabilir? C2D E6300, 2 GB DDR 2 ve 8600 GT Sonic kullanıyorum.

En son 1.2 yamasını yükledin mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cocker

quote:

Arkadaşlar, bende bazen performans grafik ayarlarına hiç dokunmamama rağmen yarı yarıya düşüyor. PC'yi yeniden başlattığımda ise sorun düzeliyor. Nedeni ne olabilir? C2D E6300, 2 GB DDR 2 ve 8600 GT Sonic kullanıyorum.

Evet, kurdum :) Kurulu olduğu halde böyle bir sorunla karşılaştım.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Cocker

quote:

Evet, kurdum :) Kurulu olduğu halde böyle bir sorunla karşılaştım.

Acaba arka planda bir anti-virüs (çoğunluk Grid'de Kaspersky'nin yarattığı sorunları biliyor) sorun çıkarıyor olmasın?

• Hocam arkaplanda Nod 32 var sadece. Oyun başta normal, performansı yerinde. 40 Frame'den aşağıya düşmüyor ama bir kaç tur attıktan sonra yavaşlamaya başlıyor. Az evvel drift battle'da da oldu aynı olay
  • quote:

Hocam arkaplanda Nod 32 var sadece. Oyun başta normal, performansı yerinde. 40 Frame'den aşağıya düşmüyor ama bir kaç tur attıktan sonra yavaşlamaya başlıyor. Az evvel drift battle'da da oldu aynı olay

NOD32 olmaması lazım, ben oynarken arka planda çalışıyo, sorun yaratmıyo..
  • quote:

Hocam arkaplanda Nod 32 var sadece. Oyun başta normal, performansı yerinde. 40 Frame'den aşağıya düşmüyor ama bir kaç tur attıktan sonra yavaşlamaya başlıyor. Az evvel drift battle'da da oldu aynı olay

Valla aklıma pek birşey gelmiyor. Sisteminde trojan-virüs benzeri şeyler yoksa perf. düşüşü normal değil. Grafik ayarları en üst seviyeye veya en alt seviyeye çektiğinde de aynı şeyler oluyor mu?
  • Allah Allah yahu! Nod 32'yi disable yaptım, sorun düzeldi. Çok ilginç... İkinize de çok teşekkür ederim hocam :)
  • çok enteresan, nod'dan hiç şüphelenmemiştim
    quote:

Allah Allah yahu! Nod 32'yi disable yaptım, sorun düzeldi. Çok ilginç... İkinize de çok teşekkür ederim hocam :)
  • 1.2 yi kurdum grid worldde ilk yarıştan sonra atıyor?neden olabilir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: erulu

çok enteresan, nod'dan hiç şüphelenmemiştim
    quote:

Allah Allah yahu! Nod 32'yi disable yaptım, sorun düzeldi. Çok ilginç... İkinize de çok teşekkür ederim hocam :)

Hocam, aynı sorun malesef devam ediyor yahu. Nod 32'yi kaldırdığımda önce düzeldiğini sanmıştım ama değilmiş

Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var. PC'yi yeni açıp oyuna girdiğimde performansı gayet iyi. Ama bir süre sonra kare oranı 10 kare kadar düşüyor. Aynı pisti restart yaptığımda da bu böyle devam ediyor. Oyundan çıkıp tekrar girdiğimde de aynı şey oluyor fakat yeniden başlattığımda ilk bir kaç dk'da problem yok. Sebebi ne olabilir? Virüs kaynaklı olduğunu düşündüm, PC tertemiz. 1.2 yama kurulu. 175.19 forceware'i kullanıyorum. Sistemim E6300, 2 GB DDR 2 800 MHZ, 8600 GT Sonic, Asus P5B kullanıyorum. Sebebi ne olabilir?

• Ben yama falan kurmadım... Kuranların sorun yaşadıklarını okudum burda. Hiç bulaşmadım o yüzden... Şimdi sorunsuz oynuyorum..
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.