Şimdi Ara

Race Driver Grid İnce Ayarlar & Modlar (venomtrk grid mod paketi 1.3) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
5
Favori
105.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bendede v1.1 yüklü orjinal yama yani üstüne v1.2 yüklemek için oyunu illa yeniden mi kuracaz? bir yolu varsa anlatır mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedycihan -- 22 Temmuz 2008; 19:41:02 >
  • cihan sanmıyorum ya..sadece kopyala yapıştır var..oyun update inin o dosyaları etkileyeceğini sanmıyorum zaten..olmazsa yedeğini al çalışmazsa geri yüklersin..1.2 sürümünü indirdim patch olarak da 1.1 var (off karışıyo) neyse..gayet güzel çalıştı bir istanbul park da denedim hakkaten o sarılık gitti masmavi gökyüzü geldi :D
  • Ya beyler bu 1.2 yamasında ne gibi değişiklikler var ben daha bugün aldım oyunuda...
  • yamayı yükleyince ilacı yenilemek gerekiyomu??
  • Tabii ki yenilemek lazım o sorun değilde şimdi işin yoksa yeniden oyun kur neyse şimdilik dursun sonra kurarım baştan
  • Beyler bu direksiyonlar eşek ölüsü gibi yav. 3.sayfadaki advanced ayarlarını kurcaladım birazda. Eğer böyleyse Project Torqueye devam.
  • herşeyi yaptılarda amd'ler için SSE2 gereksinimini kaldıramadılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

quote:

Orjinalden alıntı: Tears of ice

quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

quote:

Orjinalden alıntı: Tears of ice

Ya arkadaşlar uyunu büyük bi heyecanla kurdum ama oyuna girerken şu hatayı veriyor nolur yardım edin ne yapmam gerek ?

Race Driver Grid İnce Ayarlar & Modlar (venomtrk grid mod paketi 1.3)

üzgünüm işlemcinin sse2 kodları bulunmadığından oyunu açmıyor athlon 64 olsaydı açabilirdi athlon xp ler yeni nesil oyunları çalıştıramaz. özet geçecek olursa minimum aşağıdaki konfigrasyonlar gerekiyor yani işlemcin yetersiz sistem değiştirmelisin bu oyunu oynamak için.

Minimum Specifications

* Windows XP/Vista. (if running Windows Vista SP1 is recommended)
    * DirectX 9.0c
    * Pentium 4 @ 3.0GHz or Athlon 64 CPU
    * 1GB RAM.
    * Graphics Card: GeForce 6800 / Radeon X1300 or above
    * DirectX Compatible Sound Card
    * Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
    * 12.5 GB Hard Drive Space

Teşekkür ederim hiç olmazsa artık neden açamadığımı biliyorum

* Windows XP
    * DirectX 9.0c
    * AMD Athlon 2600+
    * 1.5 GB RAM
    * Ati Radeon X1650 pro
    * 500 GB Hard Drive Space

sanırım işlemcide bi yenilik yapsam iyi olucak

Emule edebilen yazılım falanda arayabilirsin. Ama çokta performans alamassın sanırım.

aynı sorun bendede var,lanet olsun,şimdiye kadar hep övündüğüm 3200+ işlemcim ilk defa beni yarı yolda bıraktı..bu günleride görmek varmış

bu arada,emule işi nasıl oluyor,o tarz bir program varmı ki ?

• Arkadaşlar 1.2 yamasını yaptım 42mb'lık ilacınıda yaptım fakat kırmızı corvette ile yapıtğım bir yarıştan sonra menüye dönerken oyun exe hatası veriyor baktım yeni ilaçta çıkmamış buny aşayan varmı reloaded sürümünde?
  • ya bu grdiin patch leri sorunlu ilk 1.1 i sonra 1.2 yüklüyorum oyun açılıo bazı yarışlarda sorun verio
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEATH71

ya bu grdiin patch leri sorunlu ilk 1.1 i sonra 1.2 yüklüyorum oyun açılıo bazı yarışlarda sorun verio

1.1 yüklemenize gerek yok sadece 1.2 yükleyin yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

quote:

Orjinalden alıntı: DEATH71

ya bu grdiin patch leri sorunlu ilk 1.1 i sonra 1.2 yüklüyorum oyun açılıo bazı yarışlarda sorun verio

1.1 yüklemenize gerek yok sadece 1.2 yükleyin yeter

onuda denedim sadece 1.2 yükledim bazı yarışlarda exe hatası verdi
  • bu menü neden bu kadar yavaaaaaaş delircemmmmm
    oyun süper ama menüde bi o kadar yavaşş
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafabas

bu menü neden bu kadar yavaaaaaaş delircemmmmm
    oyun süper ama menüde bi o kadar yavaşş

hızlı menü..
  • saol kardeş paylaşımın için...
  • arkadaşlar bu hız konusunda bi sorum var düz yolda gidiyorum diğer araçlar arkadan yaklaşıp çok rahat geçiyor aynı araç aynı koşullar olduğu halde ayrıca ben önümdekine bana yaklaşanlar gibi yaklaşamıyorum

mesala düz yolda araç sağa doru yavaş yavaş kayıyor haliyle ben düzeltmek için hafif şekilde yön tuşuna tıklıyorum bunu yapınca aracın hızlanması az da olsa gecikiyor bu ayarla ilgili bişimi Single oynarken dedim herhalde Multi de böle değildir fakat aynı

Bunun bi ayarı felan mı var? nebilim bu Advanced Option dan felan ?
  • arkadaşlar ikinci sorunum ise dün yamayı kurmaya çalışmam ile oldu Yamayı kuruyorum fakat neden se v1.0 kalmaya devam ediyor tekrar kurmaya çalışıyorum Yamayı bana şunu diyor v1.2 zaten üstüne mi kurayım diyor ben evet diyor ve yüklüyorum fakat neden se yüklenmeden sonra gene aynı v1.0 kalıyor sebebi nedir bi bilen varmı ?
  • Yama mevzusu çok kötü olmuş be farklı dizine yükleyenlerde sorun çıkıyor

Oyun iyi güzelde yamalara gelince saçmalamaya başlıyor
  • merhaba bende bu oyunu yükledim oyunun sadece ana sayfası çıkıyor ama oyuna giremiyorum ekran karman çorman oluyor bunun sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim saygılar..
  • Arkadaşlar bu oyunu bende oynamak istiyorum ama oyun acıldıgında en yüksek ayaralarda acılıyo ve düşürdügümde kaydederken oyundan cıkıyo tekrar giriyo ama ayarlar aynı o ayarlardada biraz kasıyo sarmıyo oynaması 1.2 patcatı denedim yardımı olan olursa sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.