Ya arkadaşlar uyunu büyük bi heyecanla kurdum ama oyuna girerken şu hatayı veriyor nolur yardım edin ne yapmam gerek ?
üzgünüm işlemcinin sse2 kodları bulunmadığından oyunu açmıyor athlon 64 olsaydı açabilirdi athlon xp ler yeni nesil oyunları çalıştıramaz. özet geçecek olursa minimum aşağıdaki konfigrasyonlar gerekiyor yani işlemcin yetersiz sistem değiştirmelisin bu oyunu oynamak için.
Minimum Specifications
* Windows XP/Vista. (if running Windows Vista SP1 is recommended) * DirectX 9.0c * Pentium 4 @ 3.0GHz or Athlon 64 CPU * 1GB RAM. * Graphics Card: GeForce 6800 / Radeon X1300 or above * DirectX Compatible Sound Card * Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive * 12.5 GB Hard Drive Space
Teşekkür ederim hiç olmazsa artık neden açamadığımı biliyorum
* Windows XP * DirectX 9.0c * AMD Athlon 2600+ * 1.5 GB RAM * Ati Radeon X1650 pro * 500 GB Hard Drive Space
sanırım işlemcide bi yenilik yapsam iyi olucak
BU ultra higd modunu yükledigimiz zaman cıkan reflections ve shadows ayarları ne işe yarar arkadaşlar. Ben Shadowu 1024 yapıp reflectionsu off yapınca fps hiç 60 dan aşagı düşmedi acaba neleri kıstı.?
quote:
Orjinalden alıntı: Tears of ice
quote:
Orjinalden alıntı: venomtrk
quote:
Orjinalden alıntı: Tears of ice
Ya arkadaşlar uyunu büyük bi heyecanla kurdum ama oyuna girerken şu hatayı veriyor nolur yardım edin ne yapmam gerek ?
üzgünüm işlemcinin sse2 kodları bulunmadığından oyunu açmıyor athlon 64 olsaydı açabilirdi athlon xp ler yeni nesil oyunları çalıştıramaz. özet geçecek olursa minimum aşağıdaki konfigrasyonlar gerekiyor yani işlemcin yetersiz sistem değiştirmelisin bu oyunu oynamak için.
Minimum Specifications
* Windows XP/Vista. (if running Windows Vista SP1 is recommended) * DirectX 9.0c * Pentium 4 @ 3.0GHz or Athlon 64 CPU * 1GB RAM. * Graphics Card: GeForce 6800 / Radeon X1300 or above * DirectX Compatible Sound Card * Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive * 12.5 GB Hard Drive Space
Teşekkür ederim hiç olmazsa artık neden açamadığımı biliyorum
* Windows XP * DirectX 9.0c * AMD Athlon 2600+ * 1.5 GB RAM * Ati Radeon X1650 pro * 500 GB Hard Drive Space
sanırım işlemcide bi yenilik yapsam iyi olucak
Emule edebilen yazılım falanda arayabilirsin. Ama çokta performans alamassın sanırım.
Arkadaşlar bu oyun için DX 10 desteği mevcut mu?
quote:
Orjinalden alıntı: Jermaine723
Arkadaşlar bu oyun için DX 10 desteği mevcut mu?
dx10 a destek vermiyor ama dx9.c nin son limitinde oyun
quote:
Orjinalden alıntı: izmitcarsi
BU ultra higd modunu yükledigimiz zaman cıkan reflections ve shadows ayarları ne işe yarar arkadaşlar. Ben Shadowu 1024 yapıp reflectionsu off yapınca fps hiç 60 dan aşagı düşmedi acaba neleri kıstı.?
gölge ve yansımaları mı kapatıyoruz arkadaşlar bilen yokmu normalde oyunun patchsiz halinde bu menüler yoktu dogal olarak onu kullanmıyoduk heralde. Reflectionsu kapatında fps 60 dan aşağı inmiyor ben bi fark göremedim gördügüm fark menüdeki isimlerdeki yansımalar oldu ama tam olarak çözemedim yine bilen birileri yardım ederse sevinirim.
quote:
quote:
gölge ve yansımaları mı kapatıyoruz arkadaşlar bilen yokmu normalde oyunun patchsiz halinde bu menüler yoktu dogal olarak onu kullanmıyoduk heralde. Reflectionsu kapatında fps 60 dan aşağı inmiyor ben bi fark göremedim gördügüm fark menüdeki isimlerdeki yansımalar oldu ama tam olarak çözemedim yine bilen birileri yardım ederse sevinirim.
gölge ve yansımaları kapamayın, shadow ve reflections 1024 olsun önce eğer oyun kasmazsa ikisinide 2048 yapın eğer oyunda sorun yaşarsanız grafiklerde 1024 de kalsın oyun hiç açılmazsa başlata race driver grid safe modda açıp ayarları varsayılan yaparsınız.
arkadaşlar daha dün momo direksiyon aldım ama çok uğraşmama rağmen oyun direksiyonu tanımıyor ama son vista sürücülerini yükledim masa üstünde bi sorun yok bütün fonksiyonları çalışıyor ama oyunda tanımıyor momo kullananlar var okudum yardımcı olmanızı rica ediyorum teşekkürler
venomtrk bu direksiyonu döderemedim la nasıl dönüy bu kardeş bi söyler misin? videoda tanıtım yapılırken dönüyoru ama ben oynarken dönmüyor şimdi diyecen ki kafayı direksiyona takmış zevki çıkmıyor bi söyle gözünü yirim
quote:
Orjinalden alıntı: venomtrk
gölge ve yansımaları kapamayın, shadow ve reflections 1024 olsun önce eğer oyun kasmazsa ikisinide 2048 yapın eğer oyunda sorun yaşarsanız grafiklerde 1024 de kalsın oyun hiç açılmazsa başlata race driver grid safe modda açıp ayarları varsayılan yaparsınız.
shadow u kapamıyorum da reflections u açtım mı acaip kasılıyor fps 30 a düşüyor 512 de bile aynı yalnız bu 1.2 yamasını yükledikten sonra oldu önceki yamada reflectionsta 1024 teyken 50-60 fps ile oynuyodum ama şu an oynayamıyorum.
GRIDLauncher indirdim ama açılmıyor NET framework yüklü değil yükliyecem ama windowsum orj değil yüklesem birşey olurmu
ne hız yapıorum banamısın demedi grafikler eline sağlık dostum
1.1 patch için ilaç yüklemem gerekiyor mu? öyleyse nereden indirebilirim. Sağolun
arkadaşlar bilen yok mu momo direksiyon ile oynayamıyorum tanımıyor oyun yardımcı olun lütfen ne yapmam gerekiyor
oyunun 1.1 yamasını yükle ardından kontrol ayarlarına gir custom setup de ctrl tuşu ile tuş ayarlama ekranına gelince direksiyonu her tuşa göre ayarla
bi sorum olacak yanlış yere yazıyosam kusura bakmayın lütfen forumda aradım ama bulamadım.. benim autosave problemim var. oyuna her girişimde profil oluşturmam gerekiyor. oyunu single modda oynayamadım gitti. problemim ne sizce?