Şimdi Ara

Race Driver Grid İnce Ayarlar & Modlar (venomtrk grid mod paketi 1.3) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
5
Favori
105.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yardım edin bu patchleri oyun klasörüne kopyalıyıp oyundan options bölümüe girdim oyun hata verip kapanıyor ne yapmam lazım?
  • Logitech Formula Force Gp, Formula Vibration Feedback kullananlar varsa ve 1.1 patchinden sonra ayarları değiştiyse şu ayarları kullansın ben kullanıyorum 1.0 daki haline döndü kontroller:

Force Feedback için:

Force Strength 80%
    Force Weight 70%
    Effects Strength 60%

Advanced:

Steering Deadzone 5%
    Steering Saturation 100%
    Steering Linearity 0 (Bu 6 da olabilir isteyenler için)
    Acceleration Deadzone 5%
    Acceleration Saturation 95%
    Brake Pedal Deadzone 5%
    Brake Pedal Saturation 95%

Daha hassas tepkiler için:

C:\Program Files\Codemasters\GRID\forcefeedback\devicesetup.xml ye girip
    <FFBDevice name="default" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" baseFriction="0.0" maxFriction="20.0" scaleEffects="1.0" delay="0.0"/>
    Şeklinde değiştirebilirsiniz ve

C:\Users\xxx\Documents\Codemasters\GRID\hardwarese ttings\hardware_settings_config.xml
    <input device_type="wheel" />
    normal de wheel yerine auto yazıyordur wheel şeklinde kullanın
    1.1 patchini yükledikten sonra oyunu oynamıyordum şimdi tekrar başladım

• bloomfixin performansa etkisi nedir??
  • quote:

Orjinalden alıntı: imozzi

arkadaşlar yardım edin bu patchleri oyun klasörüne kopyalıyıp oyundan options bölümüe girdim oyun hata verip kapanıyor ne yapmam lazım?ultra high seçeneğini seçemiyorum

up yardım
  • Arkadaşlar bendeki oyun kendinden crackli geliyolar, sanırım bu nedenle 1.1 patchini kuramıyorum. orjinal grid.exe yi upload edebilecek var mı acaba ?
  • bloomu kapatmamız performansda gözle görülür bir artış yaşatır mı? ve 1.1 patchi nelere yenilik getiriyor neleri düzeltiyor
  • Hürmetler beyler , Logitech RumblePad ile uyumlu en iyi sürüş kalibrasyon ayarını bilen var mı ?.

Tavsiye edeceğiniz İnce ayar SS'i koyarsanız sevinirim

Teşekkürler..
  • çok güzel bi paylaşım teşekkürler oyun çok güzel oldu
  • İlk sayfadaki resimler (kopkit kamera görüntüsü) görünmüyo arkadaşlar bi el atsanız ya
  • venomtrk grid mod paketi 1.2 ilerleyen saatlerde yayınlanacak

edit:ilk mesajdaki bazı resimlerin linkleri silinmiş tekrar ekleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 28 Haziran 2008; 20:46:09 >
  • venomtrk grid mod paketi 1.2 çıktı

ultra high modda ses efekt kalitesi yükseltildi özellikle x-fi ses kartları sahipleri daha kaliteli sesler duyabilecek ayarları arttırınca.

yeni yakın kokpit kamerasında bazı sallanma efektleri eklendi daha gerçekçi görünüm sağlandı

bloomfix 1.2 ile bazı pistlerde renk paletleri gözden geçirildi daha gerçekçi renk sağlandı.

link :
    http://rapid+share.com/files/125668112/venomtrk_Grid_Mod_paketi_1.2.rar.html

aradaki + yı kaldırmayı unutmayın sonra link kırık diye mesaj atıyosunuz

• Link kırık

• quote:

Orjinalden alıntı: DanGWaR

Link kırık

• eline sağlık venom
  • Ya arkadaşlar uyunu büyük bi heyecanla kurdum ama oyuna girerken şu hatayı veriyor nolur yardım edin ne yapmam gerek ?

Race Driver Grid İnce Ayarlar & Modlar (venomtrk grid mod paketi 1.3)
  • bloomfix modu gayet başarılı.

elinize sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tears of ice

Ya arkadaşlar uyunu büyük bi heyecanla kurdum ama oyuna girerken şu hatayı veriyor nolur yardım edin ne yapmam gerek ?

üzgünüm işlemcinin sse2 kodları bulunmadığından oyunu açmıyor athlon 64 olsaydı açabilirdi athlon xp ler yeni nesil oyunları çalıştıramaz. özet geçecek olursa minimum aşağıdaki konfigrasyonlar gerekiyor yani işlemcin yetersiz sistem değiştirmelisin bu oyunu oynamak için.

Minimum Specifications

* Windows XP/Vista. (if running Windows Vista SP1 is recommended)
    * DirectX 9.0c
    * Pentium 4 @ 3.0GHz or Athlon 64 CPU
    * 1GB RAM.
    * Graphics Card: GeForce 6800 / Radeon X1300 or above
    * DirectX Compatible Sound Card
    * Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
    * 12.5 GB Hard Drive Space

• quote:

Orjinalden alıntı: deeja

Arkadaşlar birisi bana bunun neden olduğunu açıklayabilirmi kafayı yicem ya oyunu 2 farklı cd dende yükledim hep aynı sorun menü içi de bu şekilde

http://www.resimekle.com/viewer.php?file=h4gmpkuxvhax67o606yr.jpg

ekran kartının sürücülerini güncelle

eskisini sil yenisini yükle

nvidia isehttp://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

ati ise

http://ati.amd.com/support/driver.html

• hocam eline sağlık gayet başarılı olmuş o sarımtırak pis renkten kurtulduk çok teşekkürler

• japon okutama pistleri dışındakileri ellemedim sebebiyse orada gün batımı ve bazı efektlerin sarımtrak olması daha uygun olur diye düşündüğümden. bazı arkadaşlarda aynı görüşte olunca japonyadaki okutama dışındaki pistlerin bloom efektlerine dokunmadım. Ama diğer pistler mesela milan,long beach gerçekten güzel oldu kanaatindeyim, hatta orjinal bloom ile oynayınca bariz farkı anlıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.