Şimdi Ara

Race Driver Grid İnce Ayarlar & Modlar (venomtrk grid mod paketi 1.3) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
5
Favori
105.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar hala su momoya bi cözüm bulamadım...bi arkadasta snopy'nin uygun fiyatlı bi ürünü var ayarlarını yapmış pasalar gibi oynuyor kullanımı cokta rahat ,bende ise momo var aynı ayarları aldım olmadı,netteki bazı ayarları koydum olmadı,bir sürü ayar denedim yine olmadı yine olmadı fazlasıyla hassas makine... arkadasta rahatca oynarken evde işkence cekiyorum bu nasıl iştir anlamadım ??? (Logitech GS yazılımından extra bazı ayarlar bile yaptım ii olcagına dahada kötülesti ) varmı bi cözümü olan?
  • ben de aynı sorunu yaşıyorum.momo direksiyonum var.ne kadar kurcaladıysam ayarlarını bulamadım.2.vitesten sonra geçmiyor.gazı bırakınca da araba geri geri gidiyor.ayarlarını kurcaladım bu sefer de daha gaza basamadan araba ivmeleniyor.lütfen bilen bi arkadaş momo ayarlarını paylaşabilir mi?
  • vites sorunu daha önce bendede olmustu Logitech Gaming Software ın yeni sürümünü yükleyince düzeldi bir dene istersen Link:http://www.logitech.com/pub/techsupport/joystick/lgs502.exe
  • teşekkür ederim seopast.şimdi indiriyorum deneyeceğim.ama hala direksiyonun ayarlarında bi düzelme olmayacak sanırım.umarım onu da kısa sürede bulabiliriz.
  • ne yazıkki 20 ye yakın ayar denedim hassaslıgı bir türlü gideremedim,yapabilen varmı merak ediyorum (o dönüslerde hele 40lara hızı indirmezsen kesin spin atıosun yada bi yere vuruosun ne garip ya)
    edit:baska makina ile 150-200 lerle dönüldügünü gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seopast -- 20 Haziran 2008; 2:20:24 >
  • Arkadaşlar çoğunuz Momo'dan şikayet etmiş benimkinin ayarlarını koyayım;
    Race Driver Grid İnce Ayarlar & Modlar (venomtrk grid mod paketi 1.3)

Bundan ötesi yok arkadaşlar sorun momoda değil oyunda...Eskisinden çok çok daha az spin atıyorum o da normal sınırlarda zaten.Yani direksyondan kaynaklı spin yok...

Düzenleme:Bende direksyon ölü bölgesi ''0'' çoğu kişi bu kadar hassas kullanamıyor diye ''5'' yaptım.Hassas isteyenler ''0'' denesin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 20 Haziran 2008; 8:08:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gondor_ranger

bende joystick var
    bu oyunu rahat oynayabilirmiyim joystickle?

bende chic marka kullanıyorum hiçbir ayarla oynamadım ve herşey mükemmel kontrol çok kolay ,

oyun içinse extra high ayarlarda görüntüler mükemmel hiç beklemiyordum oyun gerçekten iyi

ex görüntü ayarlarında gölge reflection seviyesini 512 den yukarı aldıgımda pc restart yapıyor 512 sorun yok aklınızda bulunsun

bu arada venom ellerine saglık
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadango

Arkadaşlar çoğunuz Momo'dan şikayet etmiş benimkinin ayarlarını koyayım;

Bundan ötesi yok arkadaşlar sorun momoda değil oyunda...Eskisinden çok çok daha az spin atıyorum o da normal sınırlarda zaten.Yani direksyondan kaynaklı spin yok...

Düzenleme:Bende direksyon ölü bölgesi ''0'' çoğu kişi bu kadar hassas kullanamıyor diye ''5'' yaptım.Hassas isteyenler ''0'' denesin...

oh be teşekkürler.bu ayarlar iyi geldi.spin atmaktan başım dönmüştü.

• kadango cok teşekkürler kontrol gercekten düzene girdi birde titresim ayarlarını atarsan cok güzel olur
    edit:ana sayfadaki formula nın yanına momo ayarları olarak koyulabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seopast -- 20 Haziran 2008; 17:15:31 >
  • bendeki momo'nun ayarları şu şekilde :

force feedback ayarları şu şekilde :

denetim masası ayarları ise :

muscle araçlar dışında zorlamıyor, onlarda da direksiyondan ziyade gaz freni dikkatli kullanmak gerekiyor...

• iş dolayısıyla vakit ayıramadım arkadaşlar 1.1 ile eksik kalan özellikleri yazarsınız sonra bakarız,
    arkadaşların verdiği momo ayarları ilk mesaja ekledim
  • Resimlerden bazıları tam duvarkağıtlık. İlk sayfadakiler büyük de olunca güzel durdu kocaman monitörde.
  • Race Driver Grid İnce Ayarlar & Modlar (venomtrk grid mod paketi 1.3)

o kadar uğraştım adamları dağıtıcam diye ama ne fayda. dağıtmayla olmuyomuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

iş dolayısıyla vakit ayıramadım arkadaşlar 1.1 ile eksik kalan özellikleri yazarsınız sonra bakarız,
    arkadaşların verdiği momo ayarları ilk mesaja ekledim

Okanım ben söylemiştim ama yoktun ondan göremedin demek sadece bizim arabaların fren lambaları yanmıyor diğer araçlarda bir sorun yok ama 1.1den sonra stoplar ve fren lambaları yanmıyo çevirme fln olur yakalanmayalım diom
  • söylenenleri nası indircez yaww
  • kamera yapımcısı yeni versiyonu yayınlamış bununla birlikte 1.2 deki kafayı sağa sola çevirme efektleri eklenmiş yeni pakete ekleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 22 Haziran 2008; 11:50:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: soldiertr

quote:

arkadaşlar bende oyunun sonuna no virtual yazarak çalıstırıyorum venom arkadaşımızın verdiği patchi yaptıktan sonra oyun hata veriyor bir hata ile karşılaştı kapatılması gerekiyor diyor ama orjinal dosyaları koyunca açılıyor yardımlarınızı bekliyorum(bende oyun c\program files\team JPn\grid in içinde acaba bunda bi problem olur mu netten indirdim çünkü)

cevap bekliyorum arkadaşlar venom arkadaşım özellikle senden?

cevap vericek yok mu?
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşlar bende oyunun sonuna no virtual yazarak çalıstırıyorum venom arkadaşımızın verdiği patchi yaptıktan sonra oyun hata veriyor bir hata ile karşılaştı kapatılması gerekiyor diyor ama orjinal dosyaları koyunca açılıyor yardımlarınızı bekliyorum(bende oyun c\program files\team JPn\grid in içinde acaba bunda bi problem olur mu netten indirdim çünkü)

cevap vericek yok mu?

muhtemelen dosyaları yanlış yere kurmuşsun hata vermemesi gerekiyor.

• Dönüş için tuşlara bastığımda minik bir gecikme varmış gibi dönüyor araba. Bunun bir ayarı varmı. Daha erken tepki versin diye?
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

quote:

quote:

quote:

cevap vericek yok mu?

muhtemelen dosyaları yanlış yere kurmuşsun hata vermemesi gerekiyor.

dosyaları readme dosyasında söylendiği yere kopyaladım kopyaladıktan sonra oyun hata veriyor ama orjinal dosyaları koyunca açılıyor nasıl iş anlamadım

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.