Şimdi Ara

Race Driver Grid İnce Ayarlar & Modlar (venomtrk grid mod paketi 1.3) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
5
Favori
105.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

Arkadaşlar bu modların daha gelişmiş versiyonları var dün gece denedim grafikler manyak oluyor aşağıdaki linkten bakın modlara ;

http://hosted.filefront.com/Beetleatwar1977

Teşekkürler üstteki enhanced ultra modunu merak ettim toplamda 4 part ve her biri 120 mb toplamda 480 mb

Bu denli değiştiren ne acaba çekiyorum şu an

o yamayı indirdim, ohanness!! dedirtecek birşey olmadı, sadece yansıma ve gölgeler biraz daha gerçeğe yakın gibi oldu o kadar, gerçi doğru yüklediğimden emin değilim zira dosyanın içinde hiç bir talimat yazmıyordu, bende dosyaları oyunun kurulu olduğu klasöre çıkardım ve diğer klasörlere ek olarak sicher klasörü eklendi.

yüksek kaliteli olan yama aslında fena bir yama değil ama iyi bir sistemde gerekiyor sanırım, bu işte ciddi uğraş verenler var sonuçta gridin grafik motoru mod yapmaya izin verebiliyor

Race Driver Grid İnce Ayarlar & Modlar (venomtrk grid mod paketi 1.3)

Race Driver Grid İnce Ayarlar & Modlar (venomtrk grid mod paketi 1.3)

• Oyuna 1.3 resmi yama yolda arkadaşlar

Buna göre ;

Codemasters is preparing a new patch for the PC version of their Race Driver GRID title. The patch will address various issues and, most importantly, prepare the game for future downloadable content.

While the Xbox 360 version of the game has already been enhanced, PC racers are still waiting for additional cars to be released.

Changelog:

-Added support for additional content packs
    -Added support for Motion Platform D-Box
    -Increasing the maximum view distance by 1 km so it is possible to see the entire length of the hill roads on San Francisco
    -Fix for personal best lap time not replacing world record lap time when playing without internet connection
    -Fix for race day personal best lap times only being valid for first race in a grid world event
    -Fix for being able to select too many different types of cars in multiplayer events Long Beach Battle and Drift Inter GP
    -Fix for being able to select the Pontiac GTO in multiplayer Touring cars events
    -Fix for vehicles bought on eBay applying performance modifiers when playing multiplayer events
    -Fix for being awarded 1 lap in online stats for freestyle drift events
    -Prevented the editing ebay.xml cheat

multiplayerdaki sorunları giderecek, yeni arabalar eklenecek yama için geri sayım devam ediyor

kaynak :http://www.virtualr.net/race-driver-grid-patch-13-coming-up/

• Türkçe yamasıda varmı bu oyunun

birde kontrol ayarları nasıl olmalı
  • ya arakadaşlar benim oyunda aa problemim war. 8xmsaa idi galiba en son aa ayarı onu yapmama rağmen menü yazıları tırtık tırtık sinir oluyorum. bunun bir çözümü yokmu? catalyst ten tüm ayarlar sonda. eski ekran kartım 7600 de bile bu kadar olmuyordu 2x aa da
  • @venomtrk
    Hocam yukarıdaki resimler hangi moddan? Güzel gözüküyor da...
  • Yama haberini dün Grid'in topluluk forumlarına bakarken görmüştüm. Peki, 1.3 yamasında son olarak eklenen 8 tane araç da yer alacak mı yoksa yama sadece hata düzeltme amaçlı mı çıkacak? En çok bekledğim yamayla birlikte 8 tane yeni arabanın eklenmesi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oz_An

@venomtrk

Enhanced ultra olan mod, toplam 4 dosya var en üstte hepsini çekip oyunun dizinine üstüne yazılarak atılıyor
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Oz_An

@venomtrk

Enhanced ultra olan mod, toplam 4 dosya var en üstte hepsini çekip oyunun dizinine üstüne yazılarak atılıyor

Evet gördüm onu indirdim 4 part halinde ama o kadar çok araba varki hepsini tek tek atmak çok zor insan ayırır şunları ya 1 saatten fazla sürüyor kopyala yapıştır

• ilk paketi yenileyeceğim ama 1.3 yamasının çıkmasından sonra
    1.3 paketi ile birlikte download edilebilir paketler olacakmış
  • Venomtrk arkadaşım emeklerin çok teşekkürler. Hazırladığın Grid Mod Paketi v1.2 sürümünü indirdim ama henüz denemedim ama bugün yarın deneyeceğim. Yukarıdaki resimleri verdiğin adresteki enhanced ultra modunu kurarak kendinmi ekran görüntüsü aldın tavsiye edermisin ve buna kendi mod paketin dahil mi? Tekrar emeklerin için çok teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArchLord

Venomtrk arkadaşım emeklerin çok teşekkürler. Hazırladığın Grid Mod Paketi v1.2 sürümünü indirdim ama henüz denemedim ama bugün yarın deneyeceğim. Yukarıdaki resimleri verdiğin adresteki enhanced ultra modunu kurarak kendinmi ekran görüntüsü aldın tavsiye edermisin ve buna kendi mod paketin dahil mi? Tekrar emeklerin için çok teşekkür ederim

enhanced ultra modunu beetleatwar1977 nickli grid oyununda modifiyeyle uğraşan birinden alıntı, dargos mod ve enhanced ultra modunu bu kişiler yapmış zaten filefront linkide bu kişilere ait olan modları gösteriyor, kendi paketimde ise kamera ve bu hdr efektinin dosyalarla oynarak sarımtrak efekti azaltıp gündüz ışığına yakın bir renk kullanan yamaları toplayarak oluşturdum, bazı kısımlarını ise kendim oynamalar yaparak ekledim

• quote:

quote:

Venomtrk arkadaşım emeklerin çok teşekkürler. Hazırladığın Grid Mod Paketi v1.2 sürümünü indirdim ama henüz denemedim ama bugün yarın deneyeceğim. Yukarıdaki resimleri verdiğin adresteki enhanced ultra modunu kurarak kendinmi ekran görüntüsü aldın tavsiye edermisin ve buna kendi mod paketin dahil mi? Tekrar emeklerin için çok teşekkür ederim

enhanced ultra modunu beetleatwar1977 nickli grid oyununda modifiyeyle uğraşan birinden alıntı, dargos mod ve enhanced ultra modunu bu kişiler yapmış zaten filefront linkide bu kişilere ait olan modları gösteriyor, kendi paketimde ise kamera ve bu hdr efektinin dosyalarla oynarak sarımtrak efekti azaltıp gündüz ışığına yakın bir renk kullanan yamaları toplayarak oluşturdum, bazı kısımlarını ise kendim oynamalar yaparak ekledim

@venomtrk emeğine sağlık peki hangisini indirelim o enhanced ultra mod dediğin dosyalar bir sürü onlarımı indirelim yoksa senin 1.2 yamanımı ayrıca bu senin 1.2 yamanı indirince resmi yama olan 1.3 te çıkacak o zaman bi sıkıntı olurmu...

• 1.3 ile sıkıntı olacağını sanmam, enhanced ultra olan 4 paket var 120 mb lık onları çekmeniz lazım, dediğim gibi 1.3 çıksın ondan sonra bir paket daha hazırlarız
  • quote:

1.3 ile sıkıntı olacağını sanmam, enhanced ultra olan 4 paket var 120 mb lık onları çekmeniz lazım, dediğim gibi 1.3 çıksın ondan sonra bir paket daha hazırlarız

peki bu enhanced ultr olan mod ile ultra high mod arasında bi fark varmı...eğer çok iyi bi mod değil ise koca koca 120mb lik dosyaları indirmeye gerek yok..hehalde arabalar da fark var zannedersem bu arada ben ilk defa indirdim ve kurdum senin 1.2 yamanı çok iyi olmuş gerçekten...
    ve son sorum bu ultr high mod için 1024 ve 4096 olması neyi değiştirir çok iyi bi sisitem gerek denmiş gtx260 ile bu ayarların hepsini 4096 yapabilirimiyim...reflection ve shadow daki ayarlar...

• quote:

Orjinalden alıntı: STRIPES

quote:

1.3 ile sıkıntı olacağını sanmam, enhanced ultra olan 4 paket var 120 mb lık onları çekmeniz lazım, dediğim gibi 1.3 çıksın ondan sonra bir paket daha hazırlarız

peki bu enhanced ultr olan mod ile ultra high mod arasında bi fark varmı...eğer çok iyi bi mod değil ise koca koca 120mb lik dosyaları indirmeye gerek yok..hehalde arabalar da fark var zannedersem bu arada ben ilk defa indirdim ve kurdum senin 1.2 yamanı çok iyi olmuş gerçekten...
    ve son sorum bu ultr high mod için 1024 ve 4096 olması neyi değiştirir çok iyi bi sisitem gerek denmiş gtx260 ile bu ayarların hepsini 4096 yapabilirimiyim...reflection ve shadow daki ayarlar...

Ya açıkçası enhanced ultra benim emektar pc de kastı ama bunun nedeni ayarlamalardan da olabilir tam emin değilim, ultra high yükledikten sonra sana tavsiyem tüm ayarları en sonda olacak şekilde ayarla yani 8192 gibi değerleri deneyebilirsin, ardından eğer sorun verir ya da oyun açılmazsa safe mode da tekrar açıp ayarlamalardan bu sefer shadow ve reflection değerlerini birer kez düşür, bu değerler grafik kartının hafızası ile ilgili değerler eğer hafıza yetmiyorsa karartılar ya da açılmamazlıklar oluşabiliyor.

Bu ayarlamaları deneme yanılma yoluyla bulabilirsiniz zaten en üst ayarlarda sorun oluşmaz ve iyi bir fps alırsanız ellemenize gerek olmaz ama tüm ayarları sona dayasanızda sanırım performans ya da soruna etki eden değerler shadow ve reflections olmalı

• venomtrk arkadaşım bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim. Senin emeğin varken gidip elin gavurunun yaptığı modu indirip kurmak olmaz zaten. Yanlış anlaşılma olmaması için sistemimi buraya yazmak istemiyorum rica etsem sistemime bakıp senin hazırladığın modları yükledikten sonra hangi ayarlarda oynayabilirim oyunu yorum yapabilir misin? Şimdiden teşekkürler
  • quote:

venomtrk arkadaşım bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim. Senin emeğin varken gidip elin gavurunun yaptığı modu indirip kurmak olmaz zaten. Yanlış anlaşılma olmaması için sistemimi buraya yazmak istemiyorum rica etsem sistemime bakıp senin hazırladığın modları yükledikten sonra hangi ayarlarda oynayabilirim oyunu yorum yapabilir misin? Şimdiden teşekkürler

aynen enhanced moda gerek yok ...

@venomtrk dediklerini uyguluyayım ben hemen .çok teşekkürler hocam...
  • nvidia kullanan arkadaşlar nvidia 182.05 sürücüsünü yüklemeyi unutmayın gridde %10 performans artışı sağlanıyormuş

- F.E.A.R. 2: Project Origin için tavsiye edilen ideal sürücü.
    - GeForce 181.22 WHQL sürücüsüne kıyasla 3D uygulamalarda performans artışı, sonuçlar GPU, sistem özellikleri ve oyuna göre değişiklik gösterebilir.
    - Fallout 3 için yüksek çözünürlükte ve AA devrede iken %8'e varan performans artışı.
    - F.E.A.R. 2: Project Origin için %10'a varan performans artışı.
    - Half-Life 2 için yüksek çözünürlükte ve AA devrede iken %9'a varan performans artışı.
    - Left 4 Dead için yüksek çözünürlükte ve AA devrede iken %11'e varan performans artışı.
    - Race Driver: GRID yüksek çözünürlükte ve AA devrede iken %10'a varan performans artışı.
    - GeForce 8, 9 ve GTX 200 serisi için tam OpenGL 3.0 desteği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 11 Şubat 2009; 4:25:31 >

• Race Driver Grid İnce Ayarlar & Modlar (venomtrk grid mod paketi 1.3)

Bu hata patch yüklememe engel oluyor. Çözüm yolunu bilen var mı ?
  • Bu arada yükledğim oyun kendinden crackli..
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.