Şimdi Ara

Race Driver Grid İnce Ayarlar & Modlar (venomtrk grid mod paketi 1.3) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
5
Favori
105.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • korsan cd ile bu oyunu multiplayer nasıl giriliyo yardımcı ola bilcek arkadas varmı
  • amd phenom II x4 920 2.8ghz islemci
    KINGSTON 4GB 1066MHZ DDR2
    zotac gtx295
    1 tb hdd
    vista ultimate 32 bit OS

pcmin ozellikleri bu. oyun ekran kartimla birlikte geldi. 1 kere yukledim oynuyordum sonra sildim. 2. defa tekrar yukledim goruntu ayarlarini yaparken oyundan atti ve simdi ne yaptiysam oyuna giremiyorum. update ettim ama yine ayni.. oyuna cift tiklayinca aciliyormus gibi oluyor ama hicbir sey olmuyor. ama gorev yoneticisine baktigimda GRID.exe gorunuyor. ne yapmam lazim arkadaslar :( format atmaya useniyorum cunku vistanin bir suru update'i var. acaba cracklesem duzelir mi? :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: sewger

quote:

Orjinalden alıntı: evo5558

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: evo5558

ayni sorun bende de olsu 1.2 patch den sonra, bende de drifte girince oyundan atmaya başladi bu neden olabilir acaba.

oyunu tekrar kurup 1.2 yamasını uyguladıktan sonra crack işlemi yapmaman lazım bunun yerine mini-image kullanman lazım

mini-image nasil yapiliyor.

daemon tools 4.30.1 sürümü yüklemen lazım
    oyunu kaldırmadan önce 1.2 yamasını kurmayı dene yüklerse oyunu tekrar kurmaya gerek kalmaz
    daemon u kurduktan sonra simgeye sağ tık emulation-securom işaretle simge yeşile dönüşecek ondan sonra linkteki sıkıştırılmış klasör içindeki grid.mds dosyasını daemona mount et ve dene
    yalnız cd sürücüde cd-dvd varsa çıkar...

http://www.upload.gen.tr/d.php/s5/kckz8s1t/GRID_bended.rar.html

bunu yapmaya calısıyoum sewger kardeş yardımcı olur mıusun?
    Ooyunu kurdum, 1.2 yama kurdum, Daemon 4.30.4.0027 yi kurdum secure-rom aktifledim, grid.mds nin icinden setup a tıklayınca asağıdaki hatayı alıyorum..

Race Driver Grid İnce Ayarlar & Modlar (venomtrk grid mod paketi 1.3)

• grid.mds dosyasını mount ettikten sonra açılan oto kullan penceresini kapat oyunu önceden açtığın gibi aç düzelecektir.ayrıca cd-dvd sürücüde medya varsa çıkar.
  • en son 1.2 patcin ilacını attım ve .mds daemonda iken oyunu baslattım

hadi private kurcak mısın ? Gelelim, GT1 deyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YasiKa

en son 1.2 patcin ilacını attım ve .mds daemonda iken oyunu baslattım

hadi private kurcak mısın ? Gelelim, GT1 deyim.

1.2 ilacını atmadan bu işlemleri yapman lazım şimdi 1.2 yamasını tekrar kur ilaç atmadan diğer işlemleri yap açılacaktır
  • yasika seni bekliyoruz şu an 3 kişiyiz başka girmek isteyen varsa bekliyoruz..

session name :sewger
    pass : grid
  • Sistemim:

İşlemci: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5600+ 2,90 GHz DDR2
    Ram: Kingston, 2 Gb
    İşletim sistemi: Vista Home Promium 32 bit.
    Ekran Kartı: Zotac GeForce 9600 GT, GDDR3 Memory=> 512 Mb, 256 bit
    Harddsik: Samsung, 320 GB 16 Mb Sata2 7200RPM
    Anakart: Gigabyte AMD 770 D53 AM2+ DDR2 1600 Mhz

Bu sisteme göre, ultra high modda nasıl bir düzenleme yapmalıyım? Lütfen yardım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

quote:

Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

Race Driver Grid İnce Ayarlar & Modlar (venomtrk grid mod paketi 1.3)

Bu hata patch yüklememe engel oluyor. Çözüm yolunu bilen var mı ?

muhtemelen ripli oyun kullanıyorsundur çünkü normal oyunda öyle bir problem olmuyor.

bende bu hattayı aldım napmama gerekiyo riplim değilmi bilmiyorumm oyunda drift yarısların falan girerken atıyo beni güncelemeleride yükleyemedim bi türlü yardımcı olurmusunuz acill

• quote:

yasika seni bekliyoruz şu an 3 kişiyiz başka girmek isteyen varsa bekliyoruz..

sewger hamachi ağına girmiyor ya..multide kimse yok
  • baglantım bi sınırsız olsaydı var yaa..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEATH71

quote:

yasika seni bekliyoruz şu an 3 kişiyiz başka girmek isteyen varsa bekliyoruz..

sewger hamachi ağına girmiyor ya..multide kimse yok

biz hamachiden yarışmıyorduk hamachiye gerek yok izleyeceğin adımlar bu
    Multiplayer - online - play online - private - session list
  • oo çok iimiş ya yine mi kursam grid i ama tamini 10dklık bi multiplayer yarışta kaç mb net kullanır hocam sizce?
  • 1 tb harddisk aldım o gelince bilgisayarda yer açılcak o zaman oyunu ve yamaları kurucam teşekkürler hepsi için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StubB -- 16 Temmuz 2009; 16:08:58 >
  • Teşekkürler venom, şu bloomfix çok işime yarayacak.
  • Allah razı olsun dostum...

hadi bakalım kuralım da bakalım ....
  • arkadaşlar birkaç sorunuma cevap arıyorum.
    ilk önce resmi 1.3v nu nerden indirebilirim? 1.2 kurulu şu an. bunuda 1.1 i kurmadan kurdum sorun olur mu? oyunda ara ara takılmalar yaşıyorum.
    birde grafik ayarlamalarını değiştiremiyorum. değiştiriliyorda oyuna reset atıyor dönüp ayarlara yine bakınca eskisi gibi. Grid Launcher indirdim ama durum aynı.
  • quote:

üzgünüm işlemcinin sse2 kodları bulunmadığından oyunu açmıyor athlon 64 olsaydı açabilirdi athlon xp ler yeni nesil oyunları çalıştıramaz. özet geçecek olursa minimum aşağıdaki konfigrasyonlar gerekiyor yani işlemcin yetersiz sistem değiştirmelisin bu oyunu oynamak için.

Minimum Specifications

* Windows XP/Vista. (if running Windows Vista SP1 is recommended)
    * DirectX 9.0c
    * Pentium 4 @ 3.0GHz or Athlon 64 CPU
    * 1GB RAM.
    * Graphics Card: GeForce 6800 / Radeon X1300 or above
    * DirectX Compatible Sound Card
    * Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
    * 12.5 GB Hard Drive Space

bn gayet ii oynuyorum ve bunlardan da düsük pc :)
    1gb ram
    amd sempron 2.0ghz
    geforce 6600 gT
    :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byomers -- 23 Temmuz 2009; 12:37:21 >

• bende

hd 4870 ekran kartı
    4 gb ram
    amd x4 940 3.0 Ghz işlemci var

tüm herşeyi yükledim ultra ayarları filan en yükseğe çektim 1-2 FPS lerde dolaşıyor oyun bu normal mi ? bide oyunda patch kurulu değil yüklesem faydası olur mu ? 1-2 FPS çok kötü ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygtcan

bende

hd 4870 ekran kartı
    4 gb ram
    amd x4 940 3.0 Ghz işlemci var

tüm herşeyi yükledim ultra ayarları filan en yükseğe çektim 1-2 FPS lerde dolaşıyor oyun bu normal mi ? bide oyunda patch kurulu değil yüklesem faydası olur mu ? 1-2 FPS çok kötü ya

yapman gerekeni söylüyorum

işletim sistemine göre önce şu an kurulu olan sürüücüyü sil ardından sistemini baştan başlat en son Ati sürücüsü 9.7 yi yükle

1.2 resmi grid yaması var onu yükle

yüksek fps artışına şahit olursun

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.