Şimdi Ara

Race Driver Grid İnce Ayarlar & Modlar (venomtrk grid mod paketi 1.3) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
5
Favori
105.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen biri lütfedip cevaplasın. Neden grafik ayarları değşmiyor. Default neyse öyle kalıyor. Nedir bunun çözümü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: borealatis

ya modu ultra high modunu yükledim ama noldu? hepsini yukarı çıkarttım sonra yeniden başlattım oyunu açılmadı oyun...orj. dosyaları kopyaladım oyundan çıkıp yine açılmadı!!!!!!!!!! tekrar mı yüklicem ben şimdi bu koskoca oyunu...

belgelerim/codemasters/grid/hardwaresettings içindeki " hardware_settings_config " dosyasını silip bida oyuna girmeye çalışın
  • quote:

Orjinalden alıntı: heyula07

Arkadaşlar lütfen biri lütfedip cevaplasın. Neden grafik ayarları değşmiyor. Default neyse öyle kalıyor. Nedir bunun çözümü?

grafik ayarlarını launcer yardımı ile artırmaya çalışın. Venom hocamın verdiği linkten Launcer ı indirin birde launcer ile deneyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oz_An

quote:

Orjinalden alıntı: Slayer_

Emeğine sağlık hocam...

Oyunla ilgili iki sorunum var; oyunu direk tıklayınca açılmıyor farklı çalıştır diyince açıyor,ikincisi fraps programı açtığım halde fps yi göremiyorum

Oyunun kısayoluna sağ tıkla özelliklere gel Hedef yolunun sonuna

"\Codemasters\GRID\GRID.exe" -novirtual

yukardaki şekilde yaz bakalım açılıyo mu

-novirtual eki bende yokmuş, yazınca sorun düzeldi eyvallah hocam

• quote:

Arkadaşlar lütfen biri lütfedip cevaplasın. Neden grafik ayarları değşmiyor. Default neyse öyle kalıyor. Nedir bunun çözümü?

oyunun içinde grafik ayarlara girince shift tuşuna gir gelişmiş ayarların olduğu kısımdan ayarla.
  • bloom fix güzel olmuş denedim şimdi.. bazı seçilemeyen dedaylar çok daha iyi seçilir olmuş.. oyundaki bulanıklıkda gitmiş böylelikle..

yannız havanın partikul efektleri de kalkmışmı banamı öyle geldi
  • venomtrk hocam sana samimice bişi söylim.
    zor bi hal dosyaları modiye ettikten sonra (özellikle yakın kokpit veya yukarı kokpit)
    orjinal haline dönmek isteyenler orjinal dosyasını yeniden yerine koyarmı bilemem
    öyle bir manyak var mı bilmiyorum ben olsam şahsen oyunu baştan kurardım
    hayır bide yakın kokpiti zor bir hal yaptım acaba yukarı kokpit nasıl diye merak bile etmiyecem
    o kadar arabayı tek tek aç dosyaları kopyala yazık bize
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacksmoke

venomtrk hocam sana samimice bişi söylim.
    zor bi hal dosyaları modiye ettikten sonra (özellikle yakın kokpit veya yukarı kokpit)
    orjinal haline dönmek isteyenler orjinal dosyasını yeniden yerine koyarmı bilemem
    hayır bide yakın kokpiti zor bir hal yaptım acaba yukarı kokpit nasıl diye merak bile etmiyecem

ne demek istediğini anlamadım kopyalamanın nesi zor

hangi kokpiti yükliceksen cars klasörünü kopyalıcaksın oyunun kurulu olduğu dizine yapıştırcaksın hepsi bu, içindeki araba klasörlerine nedene giriyosun hepsini tek tek mi kopyalıyosun yoksa

• quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

quote:

oyunun içinde grafik ayarlara girince shift tuşuna gir gelişmiş ayarların olduğu kısımdan ayarla.

Dostum olmuyor yaf. Optoins ta aa yı 2x yapıyorum. Shift e basıp bütün grafikleri ultra yapıyorum. Sonra oyun restart atıyor. Tekrar oyuna girdiğimde aa 4x oluyor diğer bütün ayarlar eski haline geliyor Aynı sorun CMR Dirt te vardı. Onun çözümü verilmişti ama bulamadım. Bilen varsa lütfen yardımcı olsun.

• quote:

quote:

quote:

Dostum olmuyor yaf. Optoins ta aa yı 2x yapıyorum. Shift e basıp bütün grafikleri ultra yapıyorum. Sonra oyun restart atıyor. Tekrar oyuna girdiğimde aa 4x oluyor diğer bütün ayarlar eski haline geliyor Aynı sorun CMR Dirt te vardı. Onun çözümü verilmişti ama bulamadım. Bilen varsa lütfen yardımcı olsun.

oyun restart yapması ilginç 1.1 yamasını yükledin mi

ama restart atıyorsa en büyük sorun ekran kartı sürücüsündedir
    bak 175.80 i yükle bende hiçbir sorun yok performansta çok iyi

ForceWare 175.80 XP (32-bit)
    http://pic.xfastest.com/z/175.80/XFastest%20175.80%20XP32.exe

ForceWare 175.80 XP (64-bit)
    http://pic.xfastest.com/z/175.80/XFastest%20175.80%20XP64.exe

ForceWare 175.80 Vista (32-bit )
    http://pic.xfastest.com/z/175.80/XFastest%20175.80%20Vista32.exe

ForceWare 175.80 Vista (64-bit )
    http://pic.xfastest.com/z/175.80/XFastest%20175.80%20Vista64.exe

• quote:

quote:

hangi kokpiti yükliceksen cars klasörünü kopyalıcaksın oyunun kurulu olduğu dizine yapıştırcaksın hepsi bu, içindeki araba klasörlerine nedene giriyosun hepsini tek tek mi kopyalıyosun yoksa

ama cars klasörünün içi baya bir dolu klasörleri değiştir dersem onlar silinir
    hakkaten bi kolayı var mı bu işin yaa
    (halbuki dos zamanlarını bilirim ben bunu nasıl çözemedim hayret)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 15 Haziran 2008; 13:59:36 >

• Siz de restart atmıyor mu Patch i kurdum. Crack i de attım. Oyun sorunsuz çalışıyor. Ama sadece eddiğim gibi grafiklerde sorun var. Snn gönderdiğin sürücüyü kurup bir daha denicem.
  • quote:

quote:

quote:

ama cars klasörünün içi baya bir dolu klasörleri değiştir dersem onlar silinir
    hakkaten bi kolayı var mı bu işin yaa
    (halbuki dos zamanlarını bilirim ben bunu nasıl çözemedim hayret)

arkadaşım neden cars klasörünün içine giriyosun en basitinden anlatayım cars klasörüne sağ tıkla kopyala de race driver grid klasörüne gel yapıştır de üstüne yazılsın mı diye soracak tümüne evet diceksin , orjinale döneceğin zamanda aynı şekilde orjinal dosyaların olduğu yerdeki cars klasörüne kopyalayacaksın, cars klasörünün içine girmene gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 15 Haziran 2008; 14:40:14 >

• venomturk gerçekten güzel paylaşım...
    ama ben oyunu oynamadığım içn indirimiyeceğim ama görüntülerden anlaşıldığı gibi baya güzel olmuş...oynamam sebebim demoda g25 direksiyon seti ile biraz denedim yok olmuyo hiç sarmıyo g25 ile nedense bi çok ayar denedim olmuyo arabanın stablitesini sağlıyamıyorum..o yüzden bend euyuz oldum daha tam sürümü filan indirmedim...
    ben sadece konuyu görünce dh oyuncuları için yapmış olduğun bu mod için teşekkür etmek istedim...inş. ilerde yeni çıkacak oyunlar için bu şekilde bi çalışmalr yaparsın ilerde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 15 Haziran 2008; 14:48:00 >
  • Ne yaptıysam olmadı neyse artık bende böyle oynarım. Yine de sağol venomturk. Bu arada bloomfix baya iyiymiş
  • bizde ailecek bloomfix in hastasıyız, elin kolun dert görmesin ustam
  • venom büyüksün dostum
  • quote:

ya modu ultra high modunu yükledim ama noldu? hepsini yukarı çıkarttım sonra yeniden başlattım oyunu açılmadı oyun...orj. dosyaları kopyaladım oyundan çıkıp yine açılmadı!!!!!!!!!! tekrar mı yüklicem ben şimdi bu koskoca oyunu...

aynı sorun bendede oldu oyunu kaldırdım şimdi yeniden kuruyorum çözüm önerisini sonradan gördüm 1.1 yamasını kurmuştum belki ondan oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: kara duman

quote:

aynı sorun bendede oldu oyunu kaldırdım şimdi yeniden kuruyorum çözüm önerisini sonradan gördüm 1.1 yamasını kurmuştum belki ondan oldu

öyle durumda yapacağınız oldukça basit

başlat /codemasters/ race driver grid/ safe mode diyeceksiniz oyun varsayılan ayarlarla açılacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 15 Haziran 2008; 19:24:22 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.