|
RaceChip Chiptuning box (5. sayfa)
-
-
Güncel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
a4 2015 177 hp için racechip RS düşünüyorum taktırmayı tavsiye eder msnz??
Bende 2017 honda civic 1.5t RS 182ps aracima dusunuyorum ama güvenemiyorum firma cok kurumsal değil gibi.. soeun yoksa sikinti yok ama sorun cikarssa muhatap zor...!
bende tucson a düşünüyorum fakat fiyatlar uçmuş -
Bende 2018 Honda Civic 1.5 T RS var RaceChip GTS Kullanıyorum 3 yıl oldu herhangi bir sorun çıkmadı
-
Selamlar. 2020 1.5 civic icin düşünüyorum. Yakıt olarak arti ya da eksi yonde fark oldu mu? Performans ta hissedilir bir artis yasiyor musunuz
Merhaba Performans +50 PS ve +70 NM tork artışı çok bariz hissetmemek imkansız. Yakıt ekonomisi çok az sağlanıyor belki 100 km de yarım ile bir litre arası denebilir. Ancak 3 ay önce aracı sattım BMW G20 320i aldım RaceChipi kablo ve yazılım değiştirerek BMW ye taktım yine memnunum BMW deki artışta çok belirgin
-
merhabalar,
youtube da bu konuda çok karışık bilgiler mevcut. hiç BG etkisi olmuyor diyenler vs de var.
dynoda deneme şansınız oldu mu?
-
Ben 2016 Model Honda Civic FC5 1.5 RS 182 PS te RaceChip GTS Modelini 3 Yıl 85 bin Km Kullandım Performans Muazzam ve + 50 PS Güç artışını sonuna kadar hissedersiniz.
Şimdi RaceChip Yeni Honda civic FE1 kasa için yazılım güncellemesi yaptırdım ve kullanıyorum Bu araçtada + 24 PS güç artışı sağlıyor bu araçta 2 yıl oldu memnunum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X