Şimdi Ara

RaceRoom Racing Experience (2013) [ANA KONU] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
904
Cevap
15
Favori
39.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BurakBilgin

Bize hala birşey yok bari indirim varken gönderseler de bir quattro alsam 130 vrp vardı alsında gittim R8 e livery aldım yoksa bir araç parası çıkardı ondan %50 sağolsun

Bu arada Bathurst-Suzuka-Hungaroring alınmalı bence sonra Ohio-Zolder-Zandvoort-Laguna. R8 çok güzel özellikle sesi Ruf yerine M3 hatta Corvette daha iyi. Spa çok gecikmese bari.

kıydım 12$ a ekledim 1100 vrp,yeni araçları bekleyeceğim derken 90 Quattro'yu kaçırmak olmazdı

• Güzelmiş hala beleş mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar 2 sorum var: lastik isisini nasil goruyoruz? Ve neden setuplarimizi kaydedeniyoruz? Ben mi bulamadim acaba?

• Lastik ısısını ben de göremedim,herhalde Simbin lastik ısısını önemsiz olarak görüyor

Ben de Capri ve Volvo aldım, 320 Turbo yu da almayı düşünüyorum.Bunların dışında Corvette ve M3 GT2 fena olmuş,özellikle Corvette'i çok beğendim.

DRM ve WTM serilerini tamamlamaları lazım kanımca ama WTM araçlarının direksiyon tepkileri iyi gelmedi,M3 E30 saman gibi garip gidiyor,belki de ff ayarlarıyla oynamak gerekiyor.
  • Hocam nerelerdesin? Seni gormek guzel. Ffb ayarlarini kurcalamak gerekiyor. Ben de race departman'dan birinin onerdigi ayarlari yaptim, fena olmadi. Bu arada lastik basinci da yok sanirim:) ama ayarlarin aracin surusunu direkt etkilemesi guzel olmus.

• erulu kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam,iş güç yoğun,çok zaman ayıramıyorum

RD den aldığın ff ayarlarını bana da yollar mısın? Denemek isterim.

1100 vrp aldım,birkaç araç ve pist alayım diyorum. BMW M1 alan veya kullanan var mı acaba? Sürüşü falan nasıldır acaba?
  • Bu oyunu arkadaşım oynuyordu, baya övüyordu. Steam'de ücretsiz oyunlar arasında görüyordum hep de, indirip oynamaya vaktim olmamıştı. Yorumlara bakılırsa değer. Bu akşam bakayım. :)
  • Oyun Bundle Stars'ta ücretsiz arkadaşlar. Steam Key şeklinde dağıtılıyor. BS sayfasını beğenme şartı var tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Oyun Bundle Stars'ta ücretsiz arkadaşlar. Steam Key şeklinde dağıtılıyor. BS sayfasını beğenme şartı var tabi.

oyun zaten ücretsiz

içerikler ücretli sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

oyun zaten ücretsiz

içerikler ücretli sadece

Bilemiyorum. RACE 07, GTR Evolution ve bu oyunun olduğu paket ücretsiz diye reklam yapıyorlar, key dağıtıyorlar siteden.
  • FIA GT icin GTR - GTR2 - GTR Evolution ; Historical GT icin GT Legends ; WTCC icin Race07 - Race ON ; DTM icin DTM Experience oyunlarını çıkaran Simbin kapanma kararı aldi.

Farkli yer, farklı ad ile varolan projeleri sürdürmeyi planliyorlar.

http://www.virtualr.net/simbin-studios-to-shut-down

• adamlar hem kapanma kararı alıp hem de yeni eklenti anons etmişler, enteresan

http://www.virtualr.net/adac-gt-masters-experience-by-simbin-announced

bu arada, dtm experience almak istesek indirim falan bekleyelim mi? yoksa adamlar hiç indirim yapmıyorlar mı prensip olarak?
  • steamde çok kez oldu indirim.
  • http://www.virtualr.net/r3e-new-road-surface-feedback-preview

• arkadaşlar biri yardım etsin oyunu steamdan indirdirdim girerken şu hatayı alıyorum

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 5 Eylül 2014; 11:56:48 >

• Simbin'de çalışanlar Stages 3 adinda bir stüdyo kurdular.

RaceRoom Racing Experience ile eklentileri olan DTM Experience ve Adac GT Masters, Stages 3 çatısı altında guncellenmeye devam edecek. ..

• 3 gb update var, neyin nesi bu?
  • Bende DTM 'de var bu update nereye geldi anlıyamadım.
  • What’s New (Summary):  
    • New RRE menus and overlays.
    • Single Race in R3E.
    • Multiplayer Alpha for R3E.
    • Pack system in store.
    • Dynamic discount system.
    • New Force Feedback
    • New Road bumps in listed tracks below.
    • AI difficulty can now be selected (R3E only for the moment)
    • New skyboxes.

New Content:
    New Class in R3E - ADAC GT Masters 2013 Car Class
    • Ford GT GT3
    • Chevrolet Corvette Z06.R GT3
    • Audi R8 LMS Ultra
    • BMW Z4 GT3
    • Chevrolet Camaro GT3
    • Nissan GT-R GT3
    • Mercedes-Benz SLS AMG GT3

New Car in GTR3 Car Class
    • Mercedes-Benz SLS AMG GT3

New Tracks in R3E
    • Nürburgring
    • Motorsport Arena Oschersleben
    • EuroSpeedway Lausitz
    • Red Bull Ring Spielberg

New Liveries
    • 18 new Free liveries for Aquila CR-1 Sports GT
    • 20 new liveries for BMW M1 Procar
    • 10 new liveries for Chevrolet Daytona Prototype

Game:
    • Added a new force feedback settings tab in options with modified and added ffb settings.
    • Optimized loading performance
    • Changed car reflection option to have Low and High settings.
    • We now automatically center the window on screen in windowed mode.
    • Changed default value for cockpit head movement from 0.5 to 0.1
    • Added option to change AI difficulty in R3E.
    • Added Single Race in R3E.
    • Added Multiplayer Alpha in R3E.
    • Optimized reflections and rendering.

Multiplayer:
    • Fixed an issue where the player count wasn’t updating until player had actually joined the track which was resulting in wrong player numbers in the browser.
    • Fixed an issue when a player comes from a session without damage and starts a new session in another game mode with damage, damage was off.
    • Fixed incorrect wheels RPM for remote cars.
    • Improved precision for wheels RPM for remote cars.
    • Fixed off-by-one error when rendering remote cars.
    • Added smoothing to velocity and rotation of remote cars for better collisions.
    • Fixed an issue where the player would get a replay without thumbnail after exiting a MP game during practice.

Art:
    • Updated skyboxes.
    • Updated Oschersleben with new road shader, optimizations for performance and ffb.
    • Updated Zandvoort with new road shader, optimizations for performance and ffb.
    • Updated Lausitzring with new road shader, optimizations for performance and ffb.
    • Updated Hockenheim with new road shader, optimizations for performance and ffb.
    • Updated Red Bull Ring with new road shader, optimizations for performance and ffb.
    • Updated Lausitzring with new road shader, optimizations for performance and ffb.
    • Updated Portimao with new road shader, optimizations for performance.
    • Fixed a flashing building issue in Mid Ohio.
    • Updated RaceRoom Raceway with optimizations for ffb.

Camera & Physics & Force Feedback:
    • Updated default profiles to the new FFB improvements. Note: Your old custom profiles will be renamed and backed up when you launch the game after the update. These profiles should not be used due to the new FFB changes.
    • Added Thrustmaster T300RS Racing Wheel default profile.
    • Added Thrustmaster TX Racing Wheel default profile.
    • Modified grip on grass.
    • Decreased opponent car volume for all GT3 cars.
    • Fixed Brands Hatch Turn 2 camera.

Audio
    • BMW 635 CSi - Adjusted external sounds.
    • Fixed naming issues with DTM pitstop samples.
    • Improved BMW GT3 Z4 external sounds.
    • Updated GT3 car backfire sounds.

Portal:
    • Added pack support. Store can now have content packs.
    • Added dynamic discount functionality that gives additional discount on overlapping or owned content.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.