Şimdi Ara

RaceRoom Racing Experience (2013) [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
904
Cevap
15
Favori
40.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://store.steampowered.com/app/272770/
  • 800 vRP Gift vermişler bana hiç oynamadığım halde Herkese verdiler mi acaba? Yok bana özelse oynamak icap eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

800 vRP Gift vermişler bana hiç oynamadığım halde Herkese verdiler mi acaba? Yok bana özelse oynamak icap eder

bana gelmedi

verilen çok değil ama 2 araç veya 1 araç 1 pist alabilirsiniz
  • OzanSRC kullanıcısına yanıt
    Bize öyle bi bilgi gelmedi öyle bişe söylenmedi O kadar da eski müşteriyiz yani hiç olmadı bi 500 verselerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakBilgin

Bize öyle bi bilgi gelmedi öyle bişe söylenmedi O kadar da eski müşteriyiz yani hiç olmadı bi 500 verselerdi

Audi quattro ile hill climb dışında herşey var,kınıyorum burdan Simbin'i

yeni içerik gelecek dediler diye Audi yi almadım,toplu alırım artık
  • ozan_26 kullanıcısına yanıt
    Aynen indirimle toplu almak en iyisi, sonra evlat acısı gibi %70 i patlatıyorlar summer sale spring sale bilmem ne
  • quote:

Aynen indirimle toplu almak en iyisi, sonra evlat acısı gibi %70 i patlatıyorlar summer sale spring sale bilmem ne

içerik gelsinde gerisi boş,birşeyi bitirmeden diğerine başlıyorlar ve planladıkları hiçbirşey zamanında olmuyor

WTCC 2013 çıkacak ama ne zaman,Ekim ayından beri Audi quattro dışında gelen içerik yok

DTM'in de yaz indirimiyle % 50 düşmesi ile de ağır bir darbe vurdular bana
    Çıkamaz baksana çünkü saman altından WTCC ile uğraşıyorlarmış Tamam bir yandan DTM bir yandan WTCC falan yapıyorlar güzel de, şu anlaşma olayları olmasa birinin pistini diğerinde kullanabilsek aslında içerik de az sayılmaz ama anca bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakBilgin -- 20 Haziran 2014; 15:36:29 >
  • Haftalık indirimler oluyor sanırım şimdilik indirimde olan Volvo 240 ve Koenigsegg aldım. Para vermeden pistlerde indirime girdiğinde alabilsem iyi olur valla
  • Bana da 300 vrp gelmiş
  • 1100rp de bana gelmiş yeni fark ettim. gereksizlere atmış birde maili. hiç bakmam oraya tesadüfen gördüm. ben direk hesaba yükleniyor sanmıştım. 2 gün önce baktım, 0rp. ama öyle değilmiş işte maille kod geliyor onu giriyorsunuz.

neyse ben bi race room yükleyim. bekle beni quattro 90

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 22 Haziran 2014; 14:11:09 >
  • ellere varda bize yok mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 22 Haziran 2014; 14:32:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    130vrp var onun da 125 ini kendim kazandım zaten Hayır biz zaten competitionlardan kazanıyoruz diye vermiyorlarsa oynamayalım
  • quote:

130vrp var onun da 125 ini kendim kazandım zaten Hayır biz zaten competitionlardan kazanıyoruz diye vermiyorlarsa oynamayalım

katılsak bile 1 kere 1500 kazandım,1 kere 229 kazandım ama onu vermediler

online gelmediği sürece boş boş turlamak veya zaman turu için çabalamak sıkıcı

adamlar nasıl atıyor o zamanı bilmiyorum,47-48 sn lik pistte 0.7 - 0.8 yemişim Norisring de

Norisring i hiç sevmedim ya çok kısa 48 küsür yapıp bıraktım uğraşamam orda İndianapolis de turladım gece 1.26 ya göz kırptım ama yorgunluktan tur bir araya gelmedi 1.27.193 de kaldı 15. falandım zorlarım belki biraz daha da orda da ödül yokmuş sonra farkettim
  • quote:

Norisring i hiç sevmedim ya çok kısa 48 küsür yapıp bıraktım uğraşamam orda İndianapolis de turladım gece 1.26 ya göz kırptım ama yorgunluktan tur bir araya gelmedi 1.27.193 de kaldı 15. falandım zorlarım belki biraz daha da orda da ödül yokmuş sonra farkettim

ne kadar ekmek o kadar köfte

hiç ödülsüzle uğraşamam,test tracktan sürerim daha iyi

Audi quattro almak istiyorum,Steam yaz indirimleri var yeni içerkte gelecek diyorlar da bunların yakında dedikleri en az 3 ay olur

• Arkadaşlar aktivasyon maili geç mi geliyor ? Yarım saattir gelmedi de?
  • DTM Experience 2013 alanlara multiplayer alpha özelliği eklendi,şükür
  • Evet dün gördüm multi özelliğini. Ancak video, controller vs ayarlarıyla uğraşmaktan bakamadım. 1100 vrp ile radikal, mustang, volvo ve zolderi aldım. Hadi hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erulu

Evet dün gördüm multi özelliğini. Ancak video, controller vs ayarlarıyla uğraşmaktan bakamadım. 1100 vrp ile radikal, mustang, volvo ve zolderi aldım. Hadi hayırlısı.

bu haftada Hill Climb ile Capri indirimde

içerik indirimleri olmasa bile cok ucuk fiyatlarda degiller, tamamlarsin yakinda

onlinedaki kasaplar rezalet. Kendi aramızda server kurup yarışmak lazim ki su an mümkün görünmüyor. Oyunun sunucularına muhtaciz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.