Şimdi Ara

RaceRoom Racing Experience (2013) [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
904
Cevap
15
Favori
39.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • karar verdim. bu oyuna geri dönüyorum. fiyat performans olarak değerlendirdiğimizde en mantıklısı R3E gibi duruyor.

asetto yu benim direksiyon desteklemiyor.
    rFactor2 çok pahalı: 85$ (öküz alınır o paraya)
    iracing bence en iyisi. ama her ay para yatırmam.
    birde game stock car ve formula truck var ama onlar hakkında pek bilgim yok.

4 araç 2 pist alıp birini öğrenciye kiraya verir, gül gibi geçinir giderim. oh mis.
    sizce yaptığım mantıklı mı. aslında dtm exp. daha çok ilgimi çekiyor gibi. hem multi de geliyor. R3E mi DTM mi?

bu arada indirim gelmiş. DTM EXPERIENCE 2013 %40 indirimle 12€. 45,5 liraya denk geliyor.
    http://www.bundlestars.com/store/raceroom-dtm-experience/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 29 Mart 2014; 8:48:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

karar verdim. bu oyuna geri dönüyorum. fiyat performans olarak değerlendirdiğimizde en mantıklısı R3E gibi duruyor.

asetto yu benim direksiyon desteklemiyor.
    rFactor2 çok pahalı: 85$ (öküz alınır o paraya)
    iracing bence en iyisi. ama her ay para yatırmam.
    birde game stock car ve formula truck var ama onlar hakkında pek bilgim yok.

4 araç 2 pist alıp birini öğrenciye kiraya verir, gül gibi geçinir giderim. oh mis.
    sizce yaptığım mantıklı mı. aslında dtm exp. daha çok ilgimi çekiyor gibi. hem multi de geliyor. R3E mi DTM mi?

bu arada indirim gelmiş. DTM EXPERIENCE 2013 %40 indirimle 12€. 45,5 liraya denk geliyor.
    http://www.bundlestars.com/store/raceroom-dtm-experience/

ordaki DTM,2013 sezonu ve multiplayer yok

sadece dtm store dan alırsan 2014 sezonu ve online modu aktif olacak,53$ da verilmez bence

rfactor 2 yi de beğenmiyorum da bu oyundan iyidir yine,44$ ver 1 sene oyna,en azından multisi açık,AMD kartlardaki rezil FPS yi saymazsak...

Game Stock Car ve Formula Truck iyi,rFactor tadı var,fizikler farklı sadece

iRacing dediğin gibi pahalı,bütçe yoksa girilmemeli

• 3 gündür dtm exp. demo kasıyorum 1-2 pist daha olsa baya götürür beni. indirme sayfasında pist Hockenheim yazıyor, ama farklı bir pist var demoda. pist baya hoşuma gitti.

grafikleri high a aldım. pc yanıyordu az kalsın. 7 fps de oynatıyor high da(HD5850). low da bile fps nin düştüğü yerler oluyor.
    bi de ne yaptıysam AA i açamadım.

neyse konumuza dönelim. race room a pek sıcak bakmıyorsun anlaşılan. nedenini merak ettim. fizik yüzünden olduğunu sanmıyorum. simbin iyi iş çıkarıyor bu konuda.
  • quote:

3 gündür dtm exp. demo kasıyorum 1-2 pist daha olsa baya götürür beni. indirme sayfasında pist Hockenheim yazıyor, ama farklı bir pist var demoda. pist baya hoşuma gitti.

grafikleri high a aldım. pc yanıyordu az kalsın. 7 fps de oynatıyor high da(HD5850). low da bile fps nin düştüğü yerler oluyor.

neyse konumuza dönelim. race room a pek sıcak bakmıyorsun anlaşılan. nedenini merak ettim. fizik yüzünden olduğunu sanmıyorum. simbin iyi iş çıkarıyor bu konuda.

fizik çok kötü değil evet ama yapay geliyor bana

470 HP'lik DTM aracıyla tam gaz viraj çıkışına abanmak,bilemiyorum

fiziklerden daha önemlisi herşeye para istemesi.iRacing değil tabi ki ama DTM'in 53$ ı asla hak etmediğini söyleyebilirim.

F1 bile daha ucuzken...

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

quote:

3 gündür dtm exp. demo kasıyorum 1-2 pist daha olsa baya götürür beni. indirme sayfasında pist Hockenheim yazıyor, ama farklı bir pist var demoda. pist baya hoşuma gitti.

fiziklerden daha önemlisi herşeye para istemesi.iRacing değil tabi ki ama DTM'in 53$ ı asla hak etmediğini söyleyebilirim.

F1 bile daha ucuzken...

açıkçası o yapaylığı bende hissediyordum ilk kullandığım zamanlar. yahu ne yaptıysam spin attıramadım araca ama 1 seneyi geçti deneyeli şimdiye kadar geliştirmişlerdir diye tahmin ediyordum. yanılmışım anlaşılan.
    o zaman f/p olarak değerlendirdiğimizde en uygunu formula truck. illa alırsam onu alırım ya da altıma bi g27 falan çekersem assetto corsa... steamde güzel indirimler geliyor. geçen 29$ dı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 31 Mart 2014; 20:14:49 >

• quote:

quote:

quote:

F1 bile daha ucuzken...

açıkçası o yapaylığı bende hissediyordum ilk kullandığım zamanlar. yahu ne yaptıysam spin attıramadım araca ama 1 seneyi geçti deneyeli şimdiye kadar geliştirmişlerdir diye tahmin ediyordum. yanılmışım anlaşılan.
    o zaman f/p olarak değerlendirdiğimizde en uygunu formula truck. illa alırsam onu alırım ya da altıma bi g27 falan çekersem assetto corsa... steamde güzel indirimler geliyor. geçen 29$ dı.

Formula Truck ı da boşver bence

rF2 işini görür,optimizasyonu berbat ve hala beta,2 sene oldu ama bu konuştuklarımız içinde en alınabiliri

Assetto Corsa için birşey diyemiyorum,bazı araçlar iyi bazıları kötü,indirimdeyken alınabilir,bende öyle aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 31 Mart 2014; 20:34:02 >

• Yakında...

RaceRoom Racing Experience (2013) [ANA KONU]
  • tüm ürünlerde %50 indirim var şuan.
  • RaceRoom Racing Experience (2013) [ANA KONU]
  • bu lanet olası game.raceroom.com sitesini düzgün görüntüleyemiyorum,adamlara yazdım flash player güncelle demişler,şaka gibi

Güvenlik duvarı,antivirüs,****,güvenli mod,diğer eklentileri kaldırıp kullandığım Chrome,I.Explorer,Firefox ları baştan kurma,modem ayarlarını tekrar yapma,sabit ip atama vs...

Akla gelebilecek herşeyi yaptım,format atmak dışında... bir site için uğraşamayacağım

site aşağıdaki gibi gözüküyor,oyun içinde de grafik şeklinde gözükmediğinden competitions lara giremiyorum... oyunun klasöründeki web dosyasını da sildim o da işe yaramadı

• bende de aynı şekilde gözüküyor. formatlık bir durum yok, adamların sitesi bozuk.

edit: bu mesajı yazarken sekmede duruyordu site. mesajı yazdıktan sonra sekmeyi açtım site normal açılmıştı. competitions a da girebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 14 Mayıs 2014; 14:10:36 >
  • quote:

bende de aynı şekilde gözüküyor. formatlık bir durum yok, adamların sitesi bozuk.

edit: bu mesajı yazarken sekmede duruyordu site. mesajı yazdıktan sonra sekmeyi açtım site normal açılmıştı. competitions a da girebiliyorum.

bende hala bozuk

birkaç arkadaşa sordum,normal dediler
  • quote:

quote:

bende de aynı şekilde gözüküyor. formatlık bir durum yok, adamların sitesi bozuk.

bende hala bozuk

dns değiştirmeyi denemiş miydin? denemediysen yandex dns i dene bir.
  • quote:

quote:

quote:

bende hala bozuk

dns değiştirmeyi denemiş miydin? denemediysen yandex dns i dene bir.

şu an o var zaten,denedim evet

otomatik dns de de giremedim

• Çok ilginç gerçekten, silverlight net.framework veya flash hatası değilse nedir anlamadım donanım sorunu olacak hali yok ya.
  • RaceRoom Racing Experience (2013) [ANA KONU]

CSS hatası veriyor,mesaj attım ne diyecekler bakalım,tek bu sitede oluyor malesef

Audi 90 IMSA Quattro satışa sunuldu

• BMW M1 Procar ve Hungaroring,bu hafta sonuna özel % 30 indirimli

Audi R18 TDI yapım aşamasında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 12 Haziran 2014; 19:01:49 >
  • direksiyon seti ile gerçek araba sürüş hissiyatı yakalanabilir mi ? o hissi veriyor mu ? simulasyon diyor sonuçta ?
  • Yarın bir güncelleme olacak,yeni araç ve pist gelebilir

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.