Şimdi Ara

RaceRoom Racing Experience (2013) [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
904
Cevap
15
Favori
39.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BurakBilgin

Abi zaten daha bitiremedekleri MP nin üzerine sürekli birşeyler ekliyorlar, yok DTM yok WTCC. Herşeyden biraz biraz böyle iş görmedim ben. Sen halihazırdaki R3E ye multi getir, millet oynasın diğer yandan geliştir bunları. Ve tek tek sat ne var ne yoksa. Yap resmi ligi, adam WTCC oynamak istiyorsa alsın artık BMW Chevrolet ne istiyorsa pistlerle beraber katılsın. Anlamıyorum bunları

Napolyon'un dediği gibi para para para
  • Novice modda araçlar kendi kendine mi fren yapıyorlar? Comp ta Volvo var,adam gibi deneyemedim aracı
  • galganus12 kullanıcısına yanıt
    Evet öyle :)
  • Biri direksiyon ayarını paylaşabilir mi ?

Ekim ayından beri oynamıyordum,güzelim ayarlar ne hale gelmiş,araba dönmüyor,birşeyler baya değişmiş

Bu arada DTM Experience,Steam'de DLC olarak sunuldu.34.99$
  • bir kaç tur attım,DTM fena değil gibi,detaylı sürmek lazım ama ilk izlenim iyi,multiplayer ve 2014 desteği gelsin,sonra ver elini WTCC
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

bir kaç tur attım,DTM fena değil gibi,detaylı sürmek lazım ama ilk izlenim iyi,multiplayer ve 2014 desteği gelsin,sonra ver elini WTCC

Aynen bende Mercedes le turladım iyiydi sanki, sesler de iyi olunca bir başka güzel oluyor ya, ses çok önemli
  • quote:

quote:

bir kaç tur attım,DTM fena değil gibi,detaylı sürmek lazım ama ilk izlenim iyi,multiplayer ve 2014 desteği gelsin,sonra ver elini WTCC

Aynen bende Mercedes le turladım iyiydi sanki, sesler de iyi olunca bir başka güzel oluyor ya, ses çok önemli

1:22.661 Audi
    1:22.690 BMW

Bekleriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

1:22.661 Audi
    1:22.690 BMW

Bekleriz

Geliriz

• Bu arada ne zamandır oynamıyordum oyun baya değişmiş mi nedir, mp4 gt3 le suzuka da birkaç tur attım eskiye göre çok farklı geldi sesi bile elden geçirmişler sanki. Fizikleride farklı geldi, böyle değildi bu 12c :D Ama iyi yönde tabi değişimler, bakalım sonu nereye varacak birkaç aracı daha deneyim

PS: DTM de 1.23 lerin yeminlisi oldum Ozan, uğraştım biraz 1.22 gelmedi defaultla,( az daha geliyodu ama ) setup lazım yada daha çok çalışmam lazım nede olsa 'rookie' yılım

• RaceRoom Racing Experience (2013) [ANA KONU]
  • DTM Experience için free 2014 sezonu sadece DTM store'daki alımlarda geçerliymiş

2013'ü 35$ a boş yere mi aldım şimdi,Allah taş etsin sizi
  • ozan_26 kullanıcısına yanıt
    Çok kişinin başına geldi bu, nasıl görmedin?
  • quote:

Çok kişinin başına geldi bu, nasıl görmedin?

aldıktan sonra insider.simbin de gördüm,görmemek için en alta yazmışlar zaten

boş yere indirim olmamış yani

neyse olan oldu,20$ dan fazla işlemez 2014 için,M4 ve birkaç yeni livery daha fazla etmez
  • arkadaşlar bu oyunu almak istiyorum ama nereden nasıl alınacak. steam da mevcut ama okuduklarım kafamı karıştırdı yardımcı olurmusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin -- 14 Mart 2014; 20:21:19 >
  • Sizce indirmeye değer mi?
  • online gelecek mi niyetleri var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: antking

online gelecek mi niyetleri var mı

yazdan sonra önce DTM için gelecekmiş,R3E'ye daha sonra

RaceRoom Racing Experience (2013) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 20 Mart 2014; 13:05:57 >
  • Tüh ya, ilk defa C-coupe DTM le Hockenheim'da 1.33 lere iniyordum, 1.34.128 deydim sektör başına -0.100 lerle turlar atıyordum ki competition has ended yazı Bir on dakka daha olsa o sektörleri biraraya getirecektim ya

edit: Yeni competitionlar başlamış ve para veriyorlar Suzuka+ M3 GT2 ikilisine, direk cash$ Neyse ki Hockenheimde bir tane daha başlamış, DTM bileti verecekler, her nekadar audi dtm sevmesemde burda deneyecez artık 1.33 leri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakBilgin -- 20 Mart 2014; 17:06:45 >

• 25 VRP cepte,pistte kalsak ilk 500 garanti zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 20 Mart 2014; 18:03:48 >
  • Orası öylede, ben şu direksiyon ayarlarını bir türlü halledemedim, DTM de 270 derece 9 lock kullanıyorum mükemmel oluyor,ama R3E de berbat oluyor Suzuka da adam gibi tur atamadım ya resmen kontrol edemiyorum
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.