Şimdi Ara

RaceRoom Racing Experience (2013) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
904
Cevap
15
Favori
39.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BurakBilgin

900-30lock veya 540-18 lock denemelisin

Bu arada M1 procar dehşet olmuş çok keyifli.

evde olmadığımdan deneyemedim onu

yarın Corvette var denemelisin,M3 ten daha güzel bence

mp4-12c dediğin gibi gitmiyor sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 29 Eylül 2013; 0:08:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne çıksa deniyorum zaten :D O değilde corvette'ye kaç kere niyetlendim bir türlü almadım. Keşke bekleseydim tüm vrp leri harcamasaydım corvetteyi deneyip öyle karar verseydim Şimdi beğenirsem alırım çünkü neyse pistte alırım bari o vesileyle :D Laguna Seca nasıl iyimi
  • quote:

Ne çıksa deniyorum zaten :D O değilde corvette'ye kaç kere niyetlendim bir türlü almadım. Keşke bekleseydim tüm vrp leri harcamasaydım corvetteyi deneyip öyle karar verseydim Şimdi beğenirsem alırım çünkü neyse pistte alırım bari o vesileyle :D Laguna Seca nasıl iyimi

Laguna Seca gayet iyi

o meşhur virajı güzel yapmışlar,Simraceway gibi daracık değil

GT3 aracları GT2 araclarından daha iyi bence,sürerken daha zevkli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • RaceRoom Racing Experience (2013) [ANA KONU]

Indianapolis: 399 vRP
    Chevrolet Daytona Prototype: 229 vRP

1st - 15th Place: Chevrolet Daytona Prototype & Indianapolis Motorspeedway (628vrP)
    15th - 30th Place: Indianapolis Motor Speedway (399 vRP)
    31st - 50th Place: Chevrolet Daytona Prototype (229 vRP)
  • Sağlam oyuna benziyo
  • Oyun çok güzel ancak ben g27 kullanıyorum ve vites geçirmek için 2-3 kere denemek gerekiyor bazen hemen geçiyor bazen geçmiyor acaba ayarlarımda mı bir sıkıntı var çözemedim bir türlü.Bir de araç hareket etmiyorken direksiyonu sonuna kadar döndürebiliyorum harekete geçince tekerleklerin açısı büyük miktarda azalıyor bu da sanırım benim ayarlardan kaynaklı :)Ya da böyle birşey var ben bilmiyorum :)

Edit: Vites geçişleri düzeldi ama hala direksiyon tam dönmüyor araç giderken :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tridz -- 5 Ekim 2013; 15:10:10 >
  • Race 2 Win - BMW M3 @ Hockenheim GP etkinliğinin hediyeleri hesaplara geldi
  • oyunu ilk yüklediğim zamanlar baya arcade bir oyundu. yardımları, yarış çizgisini falan kapatamıyorduk. hiç bi ayara müdehale edemiyorduk. ama şu an baya güzel gözüküyor. videolarını izledikçe fena gaza geliyorum. tekrar mı yüklesem ne yapsam??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

oyunu ilk yüklediğim zamanlar baya arcade bir oyundu. yardımları, yarış çizgisini falan kapatamıyorduk. hiç bi ayara müdehale edemiyorduk. ama şu an baya güzel gözüküyor. videolarını izledikçe fena gaza geliyorum. tekrar mı yüklesem ne yapsam??

bence hala çok sim değil ama denenmeyi hak ediyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 GB patch geldi.

October 17 - 2013

Game & Game Code:
    - Prepared the build for upcoming releases.
    - Fixed an issue in data displays so the default values no longer appear random.
    - Fixed an issue with special characters and accents not appearing in description windows.

AI & Physics & Audio:
    - Tweaked performance of Chevrolet Camaro GT3.
    - Fixed AI going off-track in few areas at Indianapolis.
    - Tweaked AI for all cars for better performance vs Player.
    - Fixed a minor issue with McLaren SLR audio.
    - Tweaked the wheeltemplate to perform better when speed sensitivity steering disabled.
    - Added more throttle and brake vibe to Thrustmaster T500RS and T500 Ferrari F1 Wheel default profiles.

Art & Art Code:
    - Improved shaders and added new shaders.
  • benim için multi gelmedikçe bu patchlerin anlamı yok

he multi getiremiyor musun,o zaman değişken hava veya gece-gündüz döngüsü koy,farklı birşeyler yapalım

boş boş turlamaktan çok canım sıkıldı
  • RaceRoom tabanlı ilk oyun geliyor ; DTM Experience

Demo yarın indirilebilir olacak

• İyi de oyunda zaten dtm ve wtcc serileri olacaktı ayrı bir dtm oyunu çıkartmanın ne manası var ki.Bence bu R3E'ye ek paket olacak.
  • gerçek yarış serileri eklerlerse bir güzel kazık atarlar gibime geliyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DTM Experience ayrı bir oyun olacak gibi,multiplayerın neden gelmediği anlaşıldı

adamlar tüm parayı DTM için yatırmışlar,bizde bekliyoruz umutsuzca araç,pist,multiplayer,yağmur vs. gelecek diye
  • Ayrı olarak da oynanabilecek,R3E ye entegre olarak da (Raceroom Platformunda)
  • quote:

Ayrı olarak da oynanabilecek,R3E ye entegre olarak da (Raceroom Platformunda)

3 lü alımda bir indirim olur umarım.en pahalı araçlar bunlar olacak diye bir his var içimde

• 2 yeni pist & 2 yeni araç kullanıma sunuldu

Hungaroring 499 vrp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 25 Ekim 2013; 12:48:53 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.