Şimdi Ara

RaceRoom Racing Experience (2013) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
904
Cevap
15
Favori
39.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • RaceRoom Racing Experience (2013) [ANA KONU]

This weekend we’re excited to bring you a series of challenges at Circuit Park Zandvoort. All challenges will be ran in R3E’s Get Real game mode, and as a special treat, join us on Saturday to drive the unreleased BMW M1 Procar.

Day 1: AUDI R8 LMS ULTRA @ Circuit Park Zandvoort (GP)

RaceRoom Racing Experience (2013) [ANA KONU]

Starts: 27 September, 2013 at 1000 GMT/1200 CEST
    Ends: 28 September, 2013 at 1000 GMT/1200 CEST
    Duration: 24 Hours

• RaceRoom Racing Experience (2013) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 27 Eylül 2013; 17:59:42 >
  • ozan_26 kullanıcısına yanıt
    Ne yani biz enayimiydikte normal fiyattan aldık. Bir oyunda veya içeriğinde böyle bir indirim olması için oyunun bir nebze olsun eskimesi lazım değil mi? Daha bu oyun BETA'da, yani tam olarak çıkmadı bile.Tüketici haklarında böyle bir madde yok mu acaba, bir şekilde şikayet etsek bunları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninapersson

Ne yani biz enayimiydikte normal fiyattan aldık. Bir oyunda veya içeriğinde böyle bir indirim olması için oyunun bir nebze olsun eskimesi lazım değil mi? Daha bu oyun BETA'da, yani tam olarak çıkmadı bile.Tüketici haklarında böyle bir madde yok mu acaba, bir şekilde şikayet etsek bunları.

sanmıyorum şikayet edilecek bir yeri ama söylenenler,şikayetler işe yarıyor ki 3 günlüğüne de olsa fiyatlar düşecek

ayrıca BMW eventı Pazartesi 18.00'de bitecek,bu 11.00'de

1500 vrp hediye gelecek,o da olsa baya bi doldururdum sepeti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 27 Eylül 2013; 17:14:17 >
  • ozan_26 kullanıcısına yanıt
    İyi de ben paramı harcadıktan sonra benim ne işime yarayacak bu? Belki ben yeni bir araç veya pist almak istemiyorum. Mantığım almıyor açıkçası bu indirimi.
  • 2013 Mercedes C63 AMG Coupe DTM kapalı testler sırasında ...

RaceRoom Racing Experience (2013) [ANA KONU]
  • İndirimler başladı.

Pazartesi 10.00'a kadar sürecek
  • İndirimler güzelde alacak birşey kalmadı.Bize aldıklarımızın bedelinin yarısını geri versinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakBilgin

İndirimler güzelde alacak birşey kalmadı.Bize aldıklarımızın bedelinin yarısını geri versinler

Gumpert almadıysan almalısın çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

quote:

İndirimler güzelde alacak birşey kalmadı.Bize aldıklarımızın bedelinin yarısını geri versinler

Gumpert almadıysan almalısın çok iyi

Aslında Hockenheim alıp 1.nin ghostuyla pistte çalışıp öğrensem iyi olabilir.Kendi ghostumla olmuyor tam zaman kazanmaya başlayıp 1.39 lara indim ghostum silindi iyimi Ama onunda az günü kaldı ben piste alışana kadar biter.Araçdan çok pist düşünüyorum 2 tane ama karar veremedim

• hazır indirimdeyken al :D

Laguna ile Zolder aldım, Hockenheim ile Zandvoort uda alacağım. 898 vrp yerine 448 vrp

1500 de hediye gelecek Hockenheim dan, alacak bişey kalmadigindan saklarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hazır indirimdeyken al :D

Laguna ile Zolder aldım, Hockenheim ile Zandvoort uda alacağım. 898 vrp yerine 448 vrp

1500 de hediye gelecek Hockenheim dan, alacak bişey kalmadigindan saklarim

Valla sen 1.37 iyi yaptın bravo Bende nerde zaman kaybettiğimi buldum ama ghost lap ım silinince konsantre olamadım bir türlü aslında 1.38 e inebilirdim Pist bakınim bende bari, şöyle bir Spa Nürburgring Silverstone yok ki basalım parayı alalım seve seve

• geriye kaldı multiyi beklemek. Indianapolis, Camaro GT3, Ford GT ve Ruf CTR dışında tamamladık. Multi gelsin serverlara akariz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

geriye kaldı multiyi beklemek. Indianapolis, Camaro GT3, Ford GT ve Ruf CTR dışında tamamladık. Multi gelsin serverlara akariz

Bende Hockenheim Zolder ve M3 e30 aldım. Leaderboard da Hockenheim kastım biraz 1.nin ghostuyla,1.38 lere indim gayet kolay oldu Daha da inerim gece gece gözüm kapanıyodu artık Tabi bu performansı competition'a aktarmak lazım

• quote:

quote:

geriye kaldı multiyi beklemek. Indianapolis, Camaro GT3, Ford GT ve Ruf CTR dışında tamamladık. Multi gelsin serverlara akariz

Bende Hockenheim Zolder ve M3 e30 aldım. Leaderboard da Hockenheim kastım biraz 1.nin ghostuyla,1.38 lere indim gayet kolay oldu Daha da inerim gece gece gözüm kapanıyodu artık Tabi bu performansı competition'a aktarmak lazım

bunu bi izle

37.344 e indim,31 salise gelişti,dahada çıkmaz,bu kadar benden

• Dakika 1.30 a kadar benim 1.38lik turla aynı Ben zamanı o son 2 virajda kaybettim dün gece farkettim zaten öndekiyle aramda yarım saniye yoktu oraya gelene kadar sonra niyeyse 1 saniyeyi geçiyor :D Direksiyon ayarımıdır nedir 900' kullanıyorum, çok da iyi gibi ama 540' falan mı yapmak lazım acaba
  • ben 240 kullanıyorum,sadece tır sürerken 900 kullanırım
  • quote:

ben 240 kullanıyorum,sadece tır sürerken 900 kullanırım

Oha This is a sim bro Şaka biryana 240 çok az değilmi, fazla hassas olur gibi. 900 derece 30 lock çok iyi hissettiriyor. GT araçları 540 orjinalde diye öyle denedim ama o bile alışması güç geldi bana sonra 900 e döndüm geri

• quote:

quote:

ben 240 kullanıyorum,sadece tır sürerken 900 kullanırım

Oha This is a sim bro Şaka biryana 240 çok az değilmi, fazla hassas olur gibi. 900 derece 30 lock çok iyi hissettiriyor. GT araçları 540 orjinalde diye öyle denedim ama o bile alışması güç geldi bana sonra 900 e döndüm geri

alışkanlık meselesi,tabi ben 900 derecede normal lock denemiştim.

bir ara denerim yüksek locku

bana tırda bile 900 zor geliyor,rallide 400 yapıyorum sadece.

Race Depmartment'taki önerilen ayarlarda 900 derece

• 900-30lock veya 540-18 lock denemelisin

Bu arada M1 procar dehşet olmuş çok keyifli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakBilgin -- 28 Eylül 2013; 19:20:19 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.