Şimdi Ara

RaceRoom Racing Experience (2013) [ANA KONU] (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
904
Cevap
15
Favori
39.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozan_26

quote:

Orijinalden alıntı: mert_1925_

quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

quote:

Orijinalden alıntı: erulu

Benim oyun açılmıyor, neyse ki yardımcı oldu. Ticket acip gönderdim, bakalım ilgilenecekler mi? Tabi onlar dönene kadar ben silip tekrar kurarım.

@ erulu , haftasonu tatilmiş galiba abi,sen başla yeniden kurmaya

@ , ilkermurat competitions dediğimiz diğer sürücülerin zamanına karşı yarışıyoruz,ödüllü olan etkinliklerde evet kazanabilirsiniz

@ mert , Fanatec etkinliğinin iptal edilmesi ve Portimaou'nun ücretsiz olup ücretiyle alanlara bir jest yapılmamasından sonra pek birşey beklemiyorum bu oyundan,araç ve pist eklesinler yeter,multi de girmediğimden can sıkıntısından arada süreyim yeter,DTM 92 aldın mı ? indirim varken alasım geldi ama son yaşananlardan sonra şeytan dürtüyor almamam konusunda

DTM 92 almadım ben DTM 2014'ü alcaktım aslında ama iyice soğudum oyundan sende var mı 2014?

var,2013'ten çok farkı yok

92'yi de aldım,ordan bir kazık bari yemeyeyim diye,fena değil

multide oyuncu oluyor mu? ben 2013ü almadım 2014ü bekledim simdi alsam mı almasam mı kararsızım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_1925_ -- 4 Nisan 2015; 11:22:22 >

• Sonomayı almıştım, laguna ve mid'i de aldım. Fiyatlar hep böyle olsa keşke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erulu

Sonomayı almıştım, laguna ve mid'i de aldım. Fiyatlar hep böyle olsa keşke

hak ettikleri fiyatlar bunlarda çakallar packleri düşürmemişler,ne anladık bu işten

@ mert , online a hiç girmediğimden bilmiyorum
  • 1977 Chevrolet "Greenwood" Corvette,Group 5 kategorisine yeni gelecek araçlardan...

RaceRoom Racing Experience (2013) [ANA KONU]

kaç tane araç açıklandı,onlar gelemeden devamlı üstüne birşeylere çalışılıyor,2 senede falan gelir heralde bunlar
  • American Track Pack ( Indianapolis,Laguna Seca,Mid Ohio,Sonoma ) ve GTR2 Pack ( BMW M3 GT2,Cadillac CTS-VR,Chevrolet Corvette C6R GT2,Ruf RT12R,toplam 39 livery ) satışta...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 10 Nisan 2015; 13:46:19 >
  • arkadaslar merhaba konu ile ilgilenemiyorum ve devredicem. Sanırım ozan26 arkadas aktıf ve ilgili konuda. Varsa baska arkadaslar karar verip konuyu devredim.
  • Nissan Silvia Turbo KS110,Gr5 kategorisine eklenecek son araç olacak.

Güncel haberleri sayfanın sonuna ekliyorum,benim için fark etmez,istediğiniz birine de devredebilirsiniz bana da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 15 Nisan 2015; 13:36:53 >

• Group 5 Pack,satışa sunuldu.

http://game.raceroom.com/store/pack/group-5-pack

• RaceRoom Racing Experience (2013) [ANA KONU]
  • bu oyun kütüphanemde ve dlc pack'leri de istek listemde indirim durumunda alırım yalnız bu f2p sistemini hiç sevmiyorum. oyun oynanmaktan ziyade sadece satılmak için yapılmış gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: balcis

bu oyun kütüphanemde ve dlc pack'leri de istek listemde indirim durumunda alırım yalnız bu f2p sistemini hiç sevmiyorum. oyun oynanmaktan ziyade sadece satılmak için yapılmış gibi geliyor.

F2P değil oyun bildiğimiz P2P - Pay 2 Play

Son güncellemeler iş görür , Cadillac baya iyi olmuş ama indirim yapıyorlar arada ve normal fiyattan alan insanlar kazık yiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 8 Mayıs 2015; 14:20:39 >
  • bu konularda senden habersiz kuş uçmuyor anladığım kadarıyla. doğru p2p çok aşina değilim bu kavramlara, oyun dünyasına yıllardan sonra tekrar giriş yapıyorum; tek ilgilendiğim kategori de simcade ya da simülasyonlar.
  • 18 Mayıs'a kadar DTM Experience 2014 ve ADAC GT Masters 2014 % 50 indirimli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 15 Mayıs 2015; 12:54:43 >
  • Audi Sport TT Cup'ın lisansı alındı.

Kaan Önder'in aracını oyunda sürebileceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 15 Mayıs 2015; 12:52:41 >
  • RaceRoom Racing Experience (2013) [ANA KONU]

Perşembe 17.00'de dev stream var

resime bakarsak R18 TDI ve Paul Ricard sıradaki içerikler

http://www.twitch.tv/raceroomracingexperience

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.