Şimdi Ara

Rachet Demo geldi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Rachet Demo geldi...

Rachet Demo geldi...

Ama Amerikadaki Gamestop mağazalarında satılmak üzere satece. Ve yalnızca ilk bölüm var demo' nun içinde. Ameirka' da yaşayan arkadaşlarımıza duyurulur...
    Ekim' in 4' ün de de beklendiği gibi PSN' lerimize gelecek oyun.

http://www.n4g.com/ps3/NewsCom-67744.aspx#Comments

• Dostu msende benim gibi galiba bu oyuna hayransın bu oyun bana ps sevdirdi.Bir psn ye gelsin türkiyedeki büün ps cilere indirttirmessem neyim ben
  • Ben bu oyunun demosunu oynamıştım ps3de ilk aldığımda içinden çıkmıştı sevmiştimde hani ama hiç bir zaman alıp oynamadım belki ps3te alacağı puanarı göz önünüe alarak ediebilirim.
  • demoyu paraylamı satıyorlar yok artık , bizde PSN ye niye oyun gelmiyo diyoduk
  • quote:

Orjinalden alıntı: margornn

Ben bu oyunun demosunu oynamıştım ps3de ilk aldığımda içinden çıkmıştı sevmiştimde hani ama hiç bir zaman alıp oynamadım belki ps3te alacağı puanarı göz önünüe alarak ediebilirim.

İyi sıktın. PS3 aldığında içinden mi çıktı!? Yok daha neler Benim PS3' den de Half Life 3 çıktı çaktırmıyorum...
  • kutusu cok kiyakmis
  • quote:

Orjinalden alıntı: TABULA RASA

quote:

Orjinalden alıntı: margornn

Ben bu oyunun demosunu oynamıştım ps3de ilk aldığımda içinden çıkmıştı sevmiştimde hani ama hiç bir zaman alıp oynamadım belki ps3te alacağı puanarı göz önünüe alarak ediebilirim.

İyi sıktın. PS3 aldığında içinden mi çıktı!? Yok daha neler Benim PS3' den de Half Life 3 çıktı çaktırmıyorum...

Ps2 demek istemiştir, çaktırma!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ha daam.
  • Bir bülüm iyi bir demo muymuş.Galiba psn de 1.5 gb falan olurSğper bir oyun
  • Arkadaşlar bende bir kaç forumda duydum 5$ bluray disk olarka satışa sunulmuş.gamespot satıyomuş galiba. Bence bu demonun 5$ olması bir bluray in maliyetinin 5$dan daha düşük olduğunu gösteriyor.Tabi bluray diskin 25 gb tan daha düşük olanı yoksa. inşallah yoktur ki 25gblık disk 5$ olsun
  • Blueray' in 25 den düşük versiyonu yok ki. Ona HDDVD derler. Senin gördüğün o olmasın!?_
  • demoyu blu-ray'e mi koymuşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibolution

demoyu blu-ray'e mi koymuşlar?

Locoroco' yu bile koyacaklardır. Adamların amacı belli. Ne kadar Blueray satılırsa o kadar HDDVD çabuk unutulacak. Format savaşları. Üniversite yıllarımda istenen projelerde hocalarımız hep bizden boyutu 1 mb bile olan bir proje işçin DVD' de verin derdi. Amaç formatın yaygınlaşması. Rachet demo değil, Rocoroco demo bile olsa ( 100 mb ) yine de Blueray' de çıkaracaklar. Maksat bakın bir blueray daha sattık demek için HDDVD' ye.
  • oyun çok eğlenceliye benziyor psn ye nezaman gelecek demosu inşallah ordada parayla olmaz
  • psn e gelen hangi demo paralı oldu ki buda parasız olacaktır.
  • pek bir gelişme yok gibi. fizikler hariç gelişen birşey göremedim ben pek

kaykaylı sahneler biraz huga dan arak olmuş sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAM3Z -- 17 Eylül 2007; 1:58:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.