Şimdi Ara

Radar Cezası Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
3.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Foto olmayınca iptal ettirilebiliyordu sanki. Bir konuda geçiyordu.
  • Tuzaklara karşı daha da dikkatli olmak gerek anlaşılan, geçmiş olsun ceza yiyenlere.

Bende bayramda Malkara çıkışında gece 3 gibi hız kamerasına yakalandım 80 km/h ile. O saatte flash patladı, bi aydınlanma oldu bende de :) Birkaç kilometre sonra da lastik yarıldı o moral bozukluğuyla bir de gecenin köründe onunla uğraşmak zorunda kaldım hala tebliğ de edilmedi, bakalım bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MirachleSevim M kullanıcısına yanıt
    Ceza teblig suresi 1 yila uzatildi. Sure isinden birsey cikmaz, bosuna itiraz etmeyin

• O bölgede hız sınırı otomobil için 80 km/s. Tabela var. Ama tabela bir iki yerde var.

• Bugün tebliğ edilen dinar bölge trafik keçiborlu-sandıklı yolu 42.km çevrim ekipsiz tarafından 123km ile tespit edilmiş
    bir ceza kağıdı geldi banada. Benim anlamadığım 400 t ye yakın ücret sizdeki bana gelen ceza 189 tl
    aradakş fark neden!
  • efk0 kullanıcısına yanıt
    Ben de üç hafta önce Malkara çıkışında gecenin bir yarısında flaşı yiyince sersemledim. 70'le sınırlandırılmış servis yolunda, Yaman Peynircilik'in önünde yolun tekrar çift şeride açılmak üzere olduğunu görünce gaza hafifçe dokundum. 80'e çıkar çıkmaz üst üste iki kez flaş patladı. Dönüşte gündüz gözüyle baktım, Malkara'nın girişine ve çıkışına kutu şeklinde elektronik radarlar koymuşlar. TEDES adında bir proje. Bir yıldır aktif. Şimdi de yol çalışmaları yüzünden test vs. yapılıyormuş. Internet'te 1 Ekim 2015 tarihli şöyle bir haber buldum:

"HIZ SINIRININ 70 KM’DEN 90 KM’YE ÇIKMASINI TALEP EDECEĞİZ

Ümran Bilgin; Malkara Belediyesi ilçe çıkışlarına TEDES firmasıya birlikte hız ölçüm sistemi koydu. Şuanda bu sistem deneme aşamasında ceza yazmıyor. TSO adına Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’la bu konuyu görüşdüğümüzde kendisi sistemin start almasından önce basın aracılığıyla bilgilendirmede bulunacaklarını söyledi. Biz bu işin yanlış olduğunu ve kaldırılması için ne kadar mücadele versek de Emniyet Müdürümüzle de yaptığımız görüşmede de bu sistemin artık kaldırılma şansı olmadığını öğrendik. Bunun üzerine bizde TSO Meclisi adına UKOME’ye gönderilmek üzere bir yazı hazırladık. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi UKOME Daire Başkanlığına yapacağımız talepte buranın anayol olması sebebiyle 70 km hızın 90 km’ye çıkmasını talep edeceğiz. Ayrıca, Malkara’daki bütün sivil toplum örgütlerine de bu dilekçe örneğimizi vererek buradaki hız sınırını 90 km çekmek istiyoruz. Her iki hız sisteminin olduğu yer mesken mael olarak geçiyor. Belediye müvacir alan içerisinde yer alıyor. Malkara Belediyesi de görüşmelerimizde D-110 Karayolundaki çalışmaların sona ermesiyle hız ölçüm sistemlerini eski yerlerine taşınacağını belirttiler” diye konuştu."

http://malkaram.com/tr-TR/haberler/5879/malkara-tso-meclisi-toplandi

Yani test çalışmaları hala sürüyorsa ceza yememiş olabiliriz. Ama bu, şehirlerarası yolda hız sınırını 70'e indirip, gelir paylaşımı yoluyla Malkara Belediyesi'ne ve sistemi yapan özel şirkete gelir kaydetmek üzere kurulmuş bir sisteme benziyor. Bu yüzden İstanbul-Çanakkale karayolunu kullanan herkese Malkara'da çok dikkatli olmalarını tavsiye ediyorum.

• Bana da aynı yolda cezaevi Silivri falan yazıyordu 90 ile 190 lira geldi. Size cezayı yazan arkadaşla aynı kişi banada yazmış.☺

• İnşallah dediğiniz gibi test aşamasındadır ve ceza yazmıyordur fakat pek ümitli değilim. Haberlerde bir oda dolusu tebliğ edilmemiş trafik cezası olduğundan söz ediyordu. İlerleyen zamanlarda gelir diye düşünüyorum.

Malkara çıkışındaki kamerayı fark ettim bende akşam üzeri İpsala'ya giderken, dönüşte de flash patlayınca giriştekini de öğrenmiş oldum. Aslında kendime kızıyorum, koskoca tabela vardı ''70 km/h ve EDS ile denetlenmektedir'' diye, Yok canım ne 70'i der demez flash patladı zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efk0 -- 24 Ekim 2015; 5:05:26 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.