Şimdi Ara

Radar Tabelaları Kaldırıldı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
4.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Stones_

Ben bugün İstanbul'dan, Ankara'ya gelirken gezici radara denk geldim. İşin garibi aracı yeni aldım İstanbul'dan, aracı zorluyordum performansı nasıl diye düz yolda 180km/h çıktım, sonra cruise kontrol neredeymiş diye bakarken hızım 80km/h düşmüş, bir de karşımda ne göreyim? gezici radar.. Ucuz yırttım valla, ondan sonra 100-110km/h ile devam

Hocam civic bakıyodun yanılmıyorsam aldınız mı aracı? aldıysanız ne kadara anlaştınız?
  • tüh i30cular nasıl dipgaz yapıp 6 litre yakacaklar şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

quote:

Ben bugün İstanbul'dan, Ankara'ya gelirken gezici radara denk geldim. İşin garibi aracı yeni aldım İstanbul'dan, aracı zorluyordum performansı nasıl diye düz yolda 180km/h çıktım, sonra cruise kontrol neredeymiş diye bakarken hızım 80km/h düşmüş, bir de karşımda ne göreyim? gezici radar.. Ucuz yırttım valla, ondan sonra 100-110km/h ile devam

Hocam civic bakıyodun yanılmıyorsam aldınız mı aracı? aldıysanız ne kadara anlaştınız?

Dostum maalesef Jetta aldım. Civic'lerin fiyatı çok uçmuş. HondAta geldi yanıma, yine mi Jetta aldın dedi Aslında ilk gelişi, ilk tanışmamız oldu cafeme gelmişti. 2009 Model comfortline + Dsgli aldım. İlk defa otomatik araç aldım. Ama kötü bir İstanbul macerası yaşadım. Kötü derken, satıcı çok geç saatlerde geldi bekletti beni vs vs.. Sabahın 5'inde arkadaşımla bütün Kadıköy'ü gezdik saat 9'a kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

Gerek yok ters duran clio albea er gorunce yavasla olsun bitsin.

siz o aracı görmeden, radar sizi görüyor zaten.

1 km den görür,2 km den görür.bunlar şehir efsanesi.
    defalarca başıma geldi,tahminim 100-150 metre civarında algılıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Dostum maalesef Jetta aldım. Civic'lerin fiyatı çok uçmuş. HondAta geldi yanıma, yine mi Jetta aldın dedi Aslında ilk gelişi, ilk tanışmamız oldu cafeme gelmişti. 2009 Model comfortline + Dsgli aldım. İlk defa otomatik araç aldım. Ama kötü bir İstanbul macerası yaşadım. Kötü derken, satıcı çok geç saatlerde geldi bekletti beni vs vs.. Sabahın 5'inde arkadaşımla bütün Kadıköy'ü gezdik saat 9'a kadar

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız keyifle binersin inşallah. Jetta da güzel araç, maaleseflik bir durum yok bence:) ama son kasasını çok beğeniyorum ben. daha önceki aracınız da mı jettaydı?

• Radar tabelaları bir nevi uyarıcı idi,daha çok ceza kesilmesi için yapılan bir uygulama olarak görüyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız keyifle binersin inşallah. Jetta da güzel araç, maaleseflik bir durum yok bence:) ama son kasasını çok beğeniyorum ben. daha önceki aracınız da mı jettaydı?

Sağolun teşekkür ederim. Maalesef derken, ben aslında Vw severim. Tabi fanatiği değilim. Yan esnaf arkadaşımda Japon'cudur. Civic diye diye beynime empoze etti. Tamam dedim Civic alacağım. Ama bulmak ne mümkün? Bulamayınca bu sefer kendisi de Jetta bakmaya başladı bana. Dedim sende bir karar ver, ben kendim bakıyorum dedim.

Önceden de Jetta idi evet, ancak primeline idi 2008 modeli. Dükkan devir alırken satmıştım para lazım olunca. 1 sene idareten Uno'ya bindim Şimdi tekrar aldım. Ama primeline ile comfortline farkı anlatılmaz yaşanır. Bir daha boş araç almayacağım.

• Ben farklı açıdan düşünüyorum bu kadar çok kazanın olduğunu bir ülkede herkesin dikkat etmesi gerekiyor.. Aynı zamanda karayolları sürücülerden daha fazla ceza kesip daha çok can yakacağına benziyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Eds radarlarda zaten problem yaşamıyorum ön plaka kullanmıyorum. Fakat seyyar radar var ise problem. Radar uyarılarının kaldırılması hakkında kanun çıktı mı? Yoksa kafalarına göre mi kaldırdılar? Kanun çıkmadıysa gelecek her cezaya itiraz edeceğim.

Ön plaka kullanmamanızın sebebi nedir?
  • Şöyle de bir şey var adam 140-150 geliyor tabela görüyor 80-90'a düşüyor biraz geçince basıyor 140-150. Ee ne anladım ben o işten. Böyle daha iyi olmuş her an her yerde olabileceği korkusuyla daha dikkatli gidilir.
  • Şehir içi gezici radar oluyor mu? Perşembe günü erenköy gümrüğünün önünde antenli, çakar lambalı ve ön yolcu koltuğunda laptop bulunan bir focus dolaşıyordu.
  • Milleti nerden yolalım diye düşünürken buda akıllarına gelmiş.
  • daha fazla ceza yazmak için sanırım vergiler de yetmiyor
  • Memlekete araba kullanmak buyuk maliyet.

Otv ver, vergi ver, yakit alirken fahis vergi ver, sigortasi dunya para, otoparki, bakimi, yikamasi, lastigi kılı yünü, bir de cezasi radari derken... Bu nedir arkadas..

• quote:

Orijinalden alıntı: sserkaan

quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Eds radarlarda zaten problem yaşamıyorum ön plaka kullanmıyorum. Fakat seyyar radar var ise problem. Radar uyarılarının kaldırılması hakkında kanun çıktı mı? Yoksa kafalarına göre mi kaldırdılar? Kanun çıkmadıysa gelecek her cezaya itiraz edeceğim.

Ön plaka kullanmamanızın sebebi nedir?

Sehir ici kamera radarlari ve daha guzel gozukuyor arac.

• ben de 2 gün önce çok çok nadir radar olan bir yerden geçiyordum hızım 90 falandı, limit 70. tabela görürsem yavaşlıyordum hep. bu kez kabak gibi radar aracını gördüm bi anda karşımda. neyse gidip yazdırayım cezamı diye ağır ağır giderken çevirme yapan ekip dubaları topluyordu, gitmeye hazırlanıyorlardı. çeviren falan olmadı. sanırım yırttım.

aklıma takılmıştı tabelayı nasıl oldu da görmedim diye... ayrıca diğer radarların da yerlerinde değişiklik falan yapmışlar teşkilatın çok paraya ihtiyacı var sanırım
  • Çok iyi olmuş.
  • dün gece 23.30 gibi şehre geçeyim bi yemek yiyip döneyim dedim.şehir merkezi 5 km yolda iki ayrı noktada trafik ekipleri vardı. ikinci ekip durdurdu şehrin girişinde gayet nazik bir şekilde efendim el freninizi çekin dörtlüleri yakın alkol muayenesi yapcaz ve ehliyet ruhsat kontrolu yapcaz dediler. ayrıca günde 6 saat radar kontrolu yapmaları gerektiğini ancak 1 saat yapabildiklerini benimde dikkatli olmam konusunda samimi bir şekilde uyardılar. emniyet kemerim takılı değildi bundan sonra kemerdende ceza yazacaklarını güvenliğimiz için kemer takmamız gerektiğini söylediler. uslup değişmiş gayet nazik ve saygılılar amaç ceza yazmak değil trafikte güvenliği sağlamak
  • quote:

Orijinalden alıntı: HL0002

Memlekete araba kullanmak buyuk maliyet.

Otv ver, vergi ver, yakit alirken fahis vergi ver, sigortasi dunya para, otoparki, bakimi, yikamasi, lastigi kılı yünü, bir de cezasi radari derken... Bu nedir arkadas..

Sanırım devlet millet arabaya binmesin istiyor, trafiğe ,cari açığa falan en pratik çözüm
  • Kötü olmuş. Selektöre devam beyler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.