Bildirim
Radeon 6850 HD Yeşil çizgiler açılmayan ekran (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Haklisiniz kocaelide adam gibi bilgisayar oem urunu satan biryer yok gold var ki ncitydeki ahımı aldı iflas etmis. Vatan var aslinda iyi hani yardimci oluyorlar diger vatanlardan iyiymis hic degilse. Ama pahali o ayri. Bimeks ve media markt var ama oem urunu satiyormu o bile belli degil. Bu kadar baskada yok. Konuya donecek olursak gecmis olsun oncelikle firinlamadan once arkadasin dedigi gibi sac kurutma makinesiyle iyice isitin hic degilse kontrollu isi vermis olursunuz. Olmazsa atin firina gitsin zaten 960 almissiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bende de hd 6850 var size yakın bir sorundan bende sıkıntıdayım. 1 hafta önce oyun oynarken pc dondu ve siyah ekranda kaldı yeniden başlatınca parolayı girdikten sonra ekran siyah ekranda kalıyordu(win8) Sonra win7 format attım yine aynı sorun bu sefer sizin dediğinize benzer siyah ekran üzerinde mavi sütunlar oluşuyor . Ekran kartı driverini kaldırınca , güvenli modda sıkıntısız açılıyor. Sizce sıkıntı ekran kartındamı bozulduğunu sanmıyorum.Bozulduysada neden bozulmuş olabilir? Yardım ederseniz çok makbule geçer -
quote:
Orijinalden alıntı: Ömeroviç
hocam bende de hd 6850 var size yakın bir sorundan bende sıkıntıdayım. 1 hafta önce oyun oynarken pc dondu ve siyah ekranda kaldı yeniden başlatınca parolayı girdikten sonra ekran siyah ekranda kalıyordu(win8) Sonra win7 format attım yine aynı sorun bu sefer sizin dediğinize benzer siyah ekran üzerinde mavi sütunlar oluşuyor . Ekran kartı driverini kaldırınca , güvenli modda sıkıntısız açılıyor. Sizce sıkıntı ekran kartındamı bozulduğunu sanmıyorum.Bozulduysada neden bozulmuş olabilir? Yardım ederseniz çok makbule geçer
ramleri degilde chip i hasar gormus muhtemelen.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ya hocam bide pc mavi ekran veriyodu götürdüm baktırdım ramin birinde sorun var dediler rami çıkartınca sorun çözüldü. Ne güzel alıncaya kadar idare edicektim 4 ram ile 1 hafta sonra bu sorun meydana geldi. Acaba birbirleri ile alakalı bi durum mudur ? -
evet resimde ilginç olarak çıkmadı fakat 2 ayrı monitör ve 2 ayrı giriş ile denedim sonuçta da hiç değişiklik olmadı. bakalım şimdide harici disk sorun çıkrtıyor. otomatik olarak kopup geri geliyor. belki easytune (gigabyte programı) kaynaklı bir şeydir sanki anakartı ilk aldığımda da olmuştu ama tamda hatırlayamadım. birde o çıktı başıma şimdi -
ilginçmiş, çözüldümü şimdi problemin rami çıkarınca , peki aynı sokete başka ram takıp denedinmi yada yine başka 4 ram ile denedinmi. -
ilginçmiş, çözüldümü şimdi problemin rami çıkarınca , peki aynı sokete başka ram takıp denedinmi yada yine başka 4 ram ile denedinmi. -
ilginçmiş, çözüldümü şimdi problemin rami çıkarınca , peki aynı sokete başka ram takıp denedinmi yada yine başka 4 ram ile denedinmi.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X