Şimdi Ara

Radeon RX 9070 XT ve RX 9070 Türkiye'de satışa çıktı: Fiyatlar nasıl? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: programmer_onur Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy şu anda #35
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Amd olmasa bu fiyatlara Nvidia alırsın, evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 550-600$ nasıl 35 bin lira oluyor? fiyatlardan anlaşıldığı kadarıyla ithalatçılar yine vurgun yapacak. alıştılar tabii. hesap soran yok, biz de itiraz etmeden alıyoruz. pandemi süreciyle bizi soyulmaya alıştırdılar.

• Afacan Dennis kullanıcısına yanıt
    www.tebilon.com
    SAPPHIRE Radeon RX9070 XT PURE 16GB GDDR6 256Bit RDNA 4, FSR 4 AMD Ekran Kartı-11348-02-20G Uygun Fiyatları ile Tebilonda
    https://www.tebilon.com/sapphire-radeon-rx9070xt-pure-16gb-gddr6-256bit-rdna-4-fsr-4-amd-ekran-karti-11348-02-20g/
  • emrekaradag kullanıcısına yanıt
    güpegündüz kazıklanmak artık ülkede normal hale geldi...bu 600$ MSRP konusu da tam bir tokatçı pazarlama stratejisi kardeşim bir ürünün fiyatı 600$ se 600 yaz stoklara 10 tane 600$ koyup gerisini 900$ den satıyorlar reklamlara fiyat 600$ yazıyorlar. Almayın ben almadım. 600$ olursa gider alırım yoksa kalsın.

• Ya arkadaş biraz da 9090 xtx haberi yapın. Bu ne ? Habire işçi sınıfı 9070 haberine katlanmak zorunda kalıyoruz.

Explanation for those who have a hard time understanding: "This is a joke."

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 9060xt ne zaman çıkar acaba.

• Deepharp kullanıcısına yanıt

stoğu bitirmişler hocam saolun yinede bi tane almıştım onuda hatalı ilan açmış sinerji para iadesi bekliyorum şuan malesef uyduruk firmadan

• melihcskn M kullanıcısına yanıt

Birkac baz model MSRP'si 600 USD ama orta ve ust AIB modeller zaten 700-850USD arasi ve arti vergi. Sadece Microcenter stoktan cok sayida karti MSRP'leri ne ise o fiyata satti. Ama online satis yok. Magazasi da her yerde yok. Gidip yarim gun kuyruk bekleyerek alabildi alan da. Newegg bircok siparisi iptal etti. Benim siparis de kaynadi. Baska yerden siparis verdim bakalim gelirse MSRP olarak Taichi almis olacagim. O da 730 USD zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 7 Mart 2025; 22:49:23 >
  • isimsiz55_55 İ kullanıcısına yanıt
    Amd kartlarda ne sorun varmış onları da yazsana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili donanımhaber ekibi sizlerden RX9070 ve RX970XT incelemesi bekliyoruz, kusura bakmayın fakat size ait bilgileri oluşturup bunlarla da gündem oluşturmanız lazım, tüm sektör aynı bilgileri çevirip duruyor, ne zaman bir inceleme bakacak olsam Yabancı sitelere bakınıyorum, Techpowerup , Gamernexus, TheVerge, Techspot, WccfTech, guru3d vb siteler sittiiin senedir yeni bir donanım çıktığında marka modelleri sıraya dizip yayınlıyor sizler hiç oralı olmuyorsunuz.

Türkiye fiyatına gelecek olursak ürün fiyatı, masraflar + bayi kârı + vergisi şusu busu derken işin hesaplamasında birşeyler ters gidiyor gibime geliyor. hepsini geçtim tüketicinin bu durumu protesto etmesi gibi bir şey düşüncelerde dahi yok. yine satıcılar istediği fiyatı kaptıracak..

Kasım 2024'te Dolar kuru 34.27TL iken 11.399TL olarak Asrock RS x670e anakart şuan 15bin küsur lira ? daha bunun gibi nice örnekler var, kendi sistemimi yenilerken Teyzeoğluna da bir sistem kurduk fiyatlar 4 ayda %20~40 civarı zıplamış durumda.

RX9070 kartlardan almayı düşünenlerin bu gibi Türkiye piyasa oyunlarının hesaba katması iyi olur.

• Fiyatlardan şikayet edenler var. Eskiden bilgisayar parçaları dolar fiyatıyla satılırdı. Neyin ne olduğunu anlardık. Mesela dolar 10 lira olsa da anakart 98 dolardı dolar 15 lira olsa da aynı anakart 98 dolardı.

Hükümet bunu bozdu. Ülkede bilgisayar piyasasında gelenek olmuş birşeyi bozarak fiyatları satıcının insafına bıraktılar. Tl cinsi olunca kaç dolar hangi bankanın kurunu kullandıklarını anlayamıyoruz.

• Yeterli stok var dediler 600 dolardan çıkacak dediler Avrupa 'da bile 800 -900 Euro.
    Yani ben anlamıyorum arkadaş 10 yıldır aynı terane. Ekran kartları altından daha çok kazandıran yatırım aracı oldu çıktı. Kimse dur demiyor.

Bu son olsun nereye kadar böyle devam edecek diyoruz her seferinde daha kötü şekilde çarpılıyoruz.

Geçen sene tam da bu günlerde bu olaya kızıp 14 bine Series X almıştım 1 yılda onu bile otuz bine satan yerler var.

Pandemiden bu yana oyun sistemi dizemiyorum işe bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9070 XT için değil de, 9070 için fiyatın yanlış olduğunu düşünüyorum. Arada 50 dolar farkla kimse gidip 9070 almaz. Biraz daha aşağı çekmeliydiler 9070’lerin fiyatını. 50 dolar fark şaka gibi. Intel piyasaya 250 dolardan girdi ve bence iyi bir yer edinme yolunda başlangıcı attı. Amd, Intel’e nazaran daha iyi olmasına rağmen oldum gibi 550 ve 600 dolardan attı. 9070 XT için anlarım ama bence fiyatlar 450 ve 550 dolar olmalıydı en kötü. Bu sayede NVIDIA yerine daha kolay ve rahat yönelirlerdi. Türkiye içinse şu an 9070’ler 4070’lerle aynı para. 4070’i tercih eden daha çok olur bence.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ekran kartı arayanlara rica ediyorum ALMAYIN. Bu kartın fiyatı 900-1000 dolar değil 600 dolar olması gerekiyordu. Taş çatlasa 700 dolara esnemesi gerekiyordu partner kartlarıyla. Fiyatların düşmesini bekleyin. Alan sabırsız insanlar yüzünden bilgisayar parçalarının fiyatları asla düzelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DolanTheFacc -- 8 Mart 2025; 13:24:51 >
    Anladık fanboy..

• mehmet_clk M kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de iş yapan platformlardan hiçbirinden objektif inceleme bekleme hocam, o yüzden Donanımhaber artık inceleme yapsa bile izlemeye değmez. Elimizde GamersNexus, HardwareUnboxed, DigitalFoundry gibi seçenekler varken heyecan aramaya gerek yok.

Cehalet sorunsalı

• melihcskn M kullanıcısına yanıt
    Malesef haklısın da bunun dile getirilmesi lazım, bu sayfalarda yorumcular artık sizde yapın kardeşim hep hazırı sunmayın alıntı vermek bir yere kadar demesi lazım.
    Bizde protesto kültürü oluşması için bireysel olarak çabalıyorum. en azından yaptım demek için. :)

• 600lük malı 900 dolara satıyorlar diyip stokları emiyorsunuz. satıcı çakalda alıcı melek mi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.