Şu an için önümüzdeki en büyük konser 28 Mayıs'da Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsünde düzenlencek olan 12-12 Balkabağı Festivalihttp://www.12-12.net hepinizi gerçekten orda görmek isterim. Bu arada Radiohead fanı olduğumuz için sölüyorum hepinizi beklerizhttp://nepenthe.garaj.org
Bu arada 2+2=5 tek kelimeyle muhteşemdir. Ayruca her konserde es geçmeden çaldığım tek şarkı da Paranoid Android'dir.
dostum gelmek için elimden geleni yapacam belki tanışma inkanımza olur hoşcakal
şimdi hangi şarkısından başlasam, nasıl başlasam bilmiyorum.. :)
Radiohead adlı topluluk benim hayata bakış açımı, düşüncelerimi geliştirdi..aslında bi anlamda olgunlaştırdı..ilk dinlediğim zamanlar biraz manik depresif olsamda o dönemi atlatınca birşeyler kafana oturuyor ve bu grubun gerçekten birşeyler yaptığını anlayabiliyorsun...bu başlığı görüpte "hmmm.radiohead sıradan bir rock grubu..neyine hastalar" gibi aşırı önyargılı laflarda bulunan birçok kişi olmuştur herhalde..çoğu yerde de rastladığım bir olay..Tek diyeceğim RADIOHEAD denilince 5 dakka düşünülmesi..adamlar rock yapmıyorlar..MÜZİK yapıyorlar..takdir ettiğim bu olay..
Street spirit, Lucky,Knives out, Exit music, I might be wrong, Idioteque, Pyramid song, how to disappear completely, morning bell, paranoid android, sit down stand up, 2+2=5, you and whose army, bullet proof, fake plastic trees, high and dry, let down, karma police, nice dream...
Aklıma gelmeyenler için özür dilerim..bence bunların hepsi dinlenesi şarkılar..
Saygılar..
quote:
Orjinalden alıntı: Maxtradamus
..Tek diyeceğim RADIOHEAD denilince 5 dakka düşünülmesi..adamlar rock yapmıyorlar..MÜZİK yapıyorlar..takdir ettiğim bu olay..
Saygılar..
Maxtradamus aramıza hoşgeldin cook vurucu bi laf yazmışsın tebrik ederim valla ben de arkadaşlarıma bunu anlatmaya calışıyom ama nafile
yaşasın nirvana 27.sırada
quote:
Orjinalden alıntı: sheriff
quote:
Orjinalden alıntı: Maxtradamus
..Tek diyeceğim RADIOHEAD denilince 5 dakka düşünülmesi..adamlar rock yapmıyorlar..MÜZİK yapıyorlar..takdir ettiğim bu olay..
Saygılar..
Maxtradamus aramıza hoşgeldin cook vurucu bi laf yazmışsın tebrik ederim valla ben de arkadaşlarıma bunu anlatmaya calışıyom ama nafile