Şimdi Ara

Radius Alt Uç Kırığı - Kirschner Teli | Tedavi Süreci (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
3
Favori
24.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bigbosscaca B kullanıcısına yanıt
    3 aydı sanırım. Elin durumuna göre doktor belirliyor zaten.
  • Bayağı çokmuş sonuç eskisi gibi olsunda :)
    Oluyo oluyo merak etme :)
  • Çok şükür :)
    Biraz canın yanacak ama hazır ol :)

İyi kastırıyor doktorlar. Yeniden kıracaksın napıyosun diye kızmıştım ben :)
  • Bakalım başlarım 1 haftaya :)
  • Serçe parmagın devamındaki bilekteki kemik elimi çevirmeye çalıştıgım zaman çok agrıyor sendede böylemiydi kardeşim..
    O kadar detay hatırlamıyorum ama yaşadığın ne varsa geçici onu bil :)
  • İnşallah kardeşim inşallah🙏🏻
  • Merhaba, on beş gün önce sol radius alt uç kırığı ameliyatı oldum. K teli ve plak takıldı, açık ameliyat. Yarın dikişler alınacak durumu iyiyse k telleri çıkacak süreç hakkında biraz daha bilgi verir misiniz

•  Radius Alt Uç Kırığı - Kirschner Teli | Tedavi Süreci
  • Merhabalar benim bir kaç sorum olacak

Bende aynı şekilde sağ kolumda aynı kırdım

Amaliyatta 3 tane demir taktılar ve bi kısmını kapalı bir kısmını açık yaptılar

Bende ilk iki gün tek şiddetli ağrı oldu şuan dördüncü gün ve hafif ağrı var

Doktor bize her iki günde pansumanı yenilemek için gelin dedi ve biz bugun gittik elim biraz şişmişti fotoğrafları bırakıcam buraya sizde aynı durum yaşadınız mı

Doktor elini kalp üzeri tut dedi çok tutamıyorum sıkıntı olmaz inş ve teli çıkarınca çok can yakıyo mu merak

ediyorum

Radius Alt Uç Kırığı - Kirschner Teli | Tedavi Süreci

• Merhaba 2 hafta önce antremanda sol kolumun aynı yerinden kırıldı başlangıçta çok küçük bı kırık olmasına rağmen kolumu alçıya alırken acil bölümündeki doktorlar fazla zorladığını düşünüyorum küçük bir kırığa dirsekten ve parmaktan çekerek düzeltmeye çalıştılar asıl olay kemiğimin alçıda kayması oldu özel hastahaneye doktora gittim ve kolumun kaydığını başlangıçta sorunun bu kadar büyük olmadığını söyledi tel takmaları gerekmiş bugün ameliyat oldum ve 3 tel taktılar kolum ağrıdan durmuyor ne yapmam lazım haftaya sınav haftam siz neler yapmistiniz okula gidebildinizmi baş parmağımı hissedemiyorum bu süreç be kadar sürecek bide fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla tel çıktıktan sonra orda bi göçuntü oluyor dürüst olmak gerekirse çok korkak biriyim lütfen cevaplarınızı bekliyorum

Abi kolun düzeldimi tellerin olduğu yerler çıkınca göçük oldumu

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4F4C28229

Merhaba 2 hafta önce antremanda sol kolumun aynı yerinden kırıldı başlangıçta çok küçük bı kırık olmasına rağmen kolumu alçıya alırken acil bölümündeki doktorlar fazla zorladığını düşünüyorum küçük bir kırığa dirsekten ve parmaktan çekerek düzeltmeye çalıştılar asıl olay kemiğimin alçıda kayması oldu özel hastahaneye doktora gittim ve kolumun kaydığını başlangıçta sorunun bu kadar büyük olmadığını söyledi tel takmaları gerekmiş bugün ameliyat oldum ve 3 tel taktılar kolum ağrıdan durmuyor ne yapmam lazım haftaya sınav haftam siz neler yapmistiniz okula gidebildinizmi baş parmağımı hissedemiyorum bu süreç be kadar sürecek bide fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla tel çıktıktan sonra orda bi göçuntü oluyor dürüst olmak gerekirse çok korkak biriyim lütfen cevaplarınızı bekliyorum

Mecburi olarak sınava gidemiceksin bende lisedeyim haftaya sınavım var 12 Kasım'da demirleri çıkaracaklar demirleri çıkarana kadar bir yere gidemem tehlikeli kendine rapor yazdır bana 1 ay yazdılar 11 ekimden 12 kasıma kadar raporluyum ağrıların içinde kalp üstü tut bana ilk hafta buz uygula demiştiler 45 dk bir 15dk buz uyguladım benim ağrılar 4 günden sonra hafifledi

• Guest-4F4C28229 G kullanıcısına yanıt

Ha bu arada bende baş parmağımı çok hissetmiyorum

• Guest-4F4C28229 G kullanıcısına yanıt

Ha bu arada çok geç ameliyata girmişsin ben ilk gün girdim

• Freeflam F kullanıcısına yanıt

Nasıl Bir ay hiç bı yere gitmeyeceksin ayrıca sınıfta kalırsın ağrılar vesayire bitti tek korkum tellerin olduğu yerde göçük olması futboldada bı kaç ay ara vereceğim diğer türlü okula gitmek pek bişey olacağını sanmıyorum kalabalığa girmedigin sürece senin dikiş alındımı bide doktormu sana okula gitme dedi?

• Law21 L kullanıcısına yanıt

Knk ben 11 ekimden beri gitmiyorum bana rapor yazdı doktora şahsen sormadım ama 1 aylık rapor yazdı senin herhangi bir hatanla tekrar ameliyata girersin ve senin kırığın olan yeri kalp ustu tutman lazım şışerse demirler içine girer tekrar ameliyata alınırsın raporla sonradan girebilirsin ztn sınava 2 haftaya ztn tatil başlıyor ve bana estetik dikiş altıldı benim dikişler alınmayacak heralde.

Fotoğrafta biraz deride renk değişikliği var o her iki günde pansuman yapıldığından batikonu içine cekiyor dedi hemşire

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.