Şimdi Ara

Radius Alt Uç Kırığı - Kirschner Teli | Tedavi Süreci (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
3
Favori
23.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Benide korkuttun ancak 30 gün okula gitmezsen sınıfta kalırsın bide emin misin doktorların hiç bı yere gitme dediğine ülkenin en iyi doktorlarından birine gidiyorum ve bana okulla herhangi bi sıkıntı demedi tek teneffüslerde dışarı çıkma uyarısı aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Law21 L kullanıcısına yanıt

Sen bilirsin knk

• Freeflam F kullanıcısına yanıt

Knk senin diğer parmakları istediğin gibi oynata biliyor musun

Baş parmak dışında oburlerini az bişi hareket ettirebiliyorum

• ben bugün demirleri çıkardım ve açısızdı sadece çekilme hissi vardı ve şu an elimi Tam hareket etiremiyorum

Yani korkma stres yapma diye soyluyorum hiç acı yok

Reis bugün benim dikişler alındı ve sadece elim ve kırığa kadar olan yer sargida seninki nasıl oldu 3 hafta oldu 3 hafta daha duracak heralde

Vll ben alçıyı fln çıkardım sadece sargı bezi oda yarın çıkacak ve soğuk sıcak suda egzersiz verdi doktor ama bende dikişleri almadı anlamadım doktor acaba unutumu 26 Kasım'da çagırdı

Elimi tam olmasada hareket ettirebiliyorum biraz artık hayırlısı

Benim elimde bilek kısmı tek sarıldı

• Bende yaklaşık bi ay önce sağ baş parmağımı kırdım ve bağ kopması vardı . Ameliyat oldun iki tel taktılar. Dün telleri çektiler ama parmağımı hiç bükemiyorum. Hala şiş. Ne zaman oynayabilirim? Bilgisi olan var mı. Resmen kaskatı açıyor diyer parmakla oynatmaya çalışınca.

Reis ben anlamadım şimdi benim kolumun altında bı kalıp vardı bugün dikişlerler alındıktan sonra kolumu koymadılar çok garip hissediyorum sadece elimle kırık bölge arası üzerinde sargı var sendede böyle miydi doktorlar sanki hiç bişey yokmuş gibi davranıyorlar ama birden kaç haftadır kapalı kolum bildiğin açık duruyor ve askilikta rahatsız ediyor acıyor cidden anlamadım bişey

Kral sende hala tel var mı yoksa aldılar mı

• G.A.41 G kullanıcısına yanıt

Knk bende sag elimin bileğimin altı kırldı tel taktılar 32 gün geçti telleri çıkardılar ve bugün 34 gün oldu ve baş parmağımı bükemiyorum elimi yumruk yapamıyorum sadece serçe parmakğım avuç içime dedirebiliyorum ve elimi avuç içine donduremiyorum bugün egzersizlere başlıcam

Doktor sana fizik tedavi önerdiyse veya evde egzersiz verdiyse dediklerini yap bence vermediyse doktoruna sor

çarpaz bağlarını bilmiyorum

Aynı durumdayım. Benimde tel alınanı 2 gün oldu yumruk yapamıyorum acıyor. Baş parmağım dokununca karıncalaşmış gibi. Hala şiş kas katı. Bana biri dedi ki sıcak suya sok sabunla ovala kaşların kevşemesini sağla. Öyle yapıyorum. Fiziğe başlayacam pazartesi ama biraz korkuyorum.

Kral valla işte dediğim gibi dikidleralındı benimde teller 3 hafta oldu doktor 3 hafta daha dursun dedi ama belki daha erken çıkar ama benim anlamadığım kolum şuan açıkta altında alçı veya kalıb vesayire yok bu yüzdende askıda duramıyorum baya açıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Law21 -- 16 Kasım 2024; 22:11:1 >

Benim tel çıkmadan açıkta bırakmadılar. İnçe atel yaptılar darbeden korumak için. Benim tel çıkalı 1 buçuk hafta oldu. Hala şiş. Yaklaşık 3 gündür fizik görüyorum. Şuan baş parmağımı yüzül parmağıma kadar götürüyorum ama hala bükemiyorum. Evde saat başı egzersiz yapıyorum doktorun dediği gibi. Ödemi indirmek içinde soğuk sıcak suya sokuyorum.

• G.A.41 G kullanıcısına yanıt

Benim teller duruyor ama parmak kol kasların yerine geldi istediğim gibi oluyor telleride bence çıkarmak lazım ama doktor 6 hafta dedi bana fizik tedavi gerekli değil sanirim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.