Bildirim
radyasyon ...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yok oyle birsey .... Yarin nisanin 1'i ona hazirlik yapiyorlardir buyuk ihtimal .... -
ben de duydum bir yerden.. hatta yağmur yağarsa ve ıslanırsanız düş alın diyordu -
he yağdı sabah baya ıslandı kafa -
Şuan üçkuyularda yağmur biraz atıştırdı ama duş almaya gerek var mı sizce? Kolum ve saçım dışında ıslanan bi yerim olmadı. -
Yagmuru yiyen radyasyonu kapti diyorlar. Taksimde filan dezenfekte icin dus kabinleri kurulmus hemen oralara gidin. -
olabilir çernobil de şaka diyorlardı çay dagıtılıp fındık ikram ediliyodu :) şimdi bir bir kansere yenik düşüyorlar -
radyasyon seviyesi hesaba alınırsa tehlike edilecek bir durum yok..O yüzden haberlerde gösterilmiyor. -
ya demeyin! bn cok severim yagmur suyu icmeyi,bugun de yagarken actim azimi,bisey olur mu? durun hemen gargara yapiiim -
quote:
Orijinalden alıntı: ewci
ya demeyin! bn cok severim yagmur suyu icmeyi,bugun de yagarken actim azimi,bisey olur mu? durun hemen gargara yapiiim
en yakın hastaneye gidip mideni yıkattırmak istediğini söyle.yardımcı olurlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X