Şimdi Ara

Saçlarım adeta kepek yuvası. Napmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar piyasada kullanmadigim sampuan kalmadi ama olmuyor benim saclardaki kepek bitmiyor ve ben bittim. Okulda arkadaslar bile alisti bu durumuma. Ogrenilmis caresizlik degil de nedir bu? Bir ara dermatologa gittim o da bana kimyasal bir losyon vermisti. Ama omrum boyunca her gun o losyonu saclarimin tamamina yedirmek mi zorundayim? Boyle omur mu gecer? Var mi daha iyi bir tavsiyesi olan? Caresizim resmen.

• YAĞ COK YEME HEM DÖTÜN BÜYÜR HEMDE CİLDİİN YAGLANIR
  •  Saçlarım adeta kepek yuvası. Napmalıyım?

Bunu kullan dostum çözülecektir sorunun
  • Saç diplerin pul pul ya da böyle kabuk mu bağlamış ?
  • aynen pul pul.
    bu arada seba med recetesiz alinabiliyor mu ya da alinabiliyorsa fiyati ne pahali mi, nasil kullaniliyor vs. aciklama yapabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herr18 -- 27 Aralık 2010; 19:07:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: herr18

aynen pul pul.
    bu arada seba med recetesiz alinabiliyor mu ya da alinabiliyorsa fiyati ne pahali mi, nasil kullaniliyor vs. aciklama yapabilir misiniz?

Reçetesiz alınabiliyor.Fiyatı şuan aklımda değil.Eczanelerde rahatlıkla bulabilirsiniz.Normaş şampuan gibi kullanıyorsunuz.Bende kepeği baya azalttı
  • İyi dinle arkadaşım o olaydan 2 haftada kurtuldum.

Zetion şampuan ile her gün ya da gün aşırı kullanacaksın, kullandıktan sonra ise Dermovate saç losyonu saçına masaj yaparak diplerine yediriceksin (Saç diplerinin ıslandığını hissedene kadar sür benim tavsiyem kısalt saçları) saç losyonunu sürdükten sonra bir daha ki kafa yıkamana kadar kafanda kalsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Onlara onun bunun kırıcı olduğunu söyle
  • Sanırım sıcak suyun bu konuda etkisi var.Yazın bu kadar kepek oluşmuyorken kışın çok daha fazla kepek oluşuyor.(tabii kışın soğuk yazın sıcak su kullanıyorsanız bilemiyeceğim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

İyi dinle arkadaşım o olaydan 2 haftada kurtuldum.

Zetion şampuan ile her gün ya da gün aşırı kullanacaksın, kullandıktan sonra ise Dermovate saç losyonu saçına masaj yaparak diplerine yediriceksin (Saç diplerinin ıslandığını hissedene kadar sür benim tavsiyem kısalt saçları) saç losyonunu sürdükten sonra bir daha ki kafa yıkamana kadar kafanda kalsın.

bu losyon surme olayi durulanmadan yapilinca saclari erkenden dokmez mi? bir de ben temelli bir cozum istiyorum. isim geregi (bol seyahat gerektiren) 4-5 gun boyunca dus dahi alamadigim zamanlar oluyor. imkansiz mi?

L Lawliet sen hangi sampuani kullaniyorsun onu da aciklasaydin bari
  • kendimden örnek veriyim.bende senin durumundaydım.head & shoulders a geçtim kepek felan kalmadı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: herr18

quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

İyi dinle arkadaşım o olaydan 2 haftada kurtuldum.

bu losyon surme olayi durulanmadan yapilinca saclari erkenden dokmez mi? bir de ben temelli bir cozum istiyorum. isim geregi (bol seyahat gerektiren) 4-5 gun boyunca dus dahi alamadigim zamanlar oluyor. imkansiz mi?

L Lawliet sen hangi sampuani kullaniyorsun onu da aciklasaydin bari

Valla dostum acik konusayim kepegi kafana takma zaten 4gunde bir yikaniyorsan kokuyorsundur kepek olmus olmamis farketmeyecektir pek. Birde hem okul demissin hem bol seyahat gerektiren is demissin nasil oluyor bu is? Hem seyahat edince bir eve bir otele biryere gitmiyormusun? Pis pis gezmenin bahanesi olmaz sen hergun dus al gecer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uAslAnkara -- 28 Aralık 2010; 3:06:56 >

• Yüzünde'de var mı?
  • 3 numara kestir ve her gün Head & Shoulder ile yıka. 1 tane bile kalmaz.
  • şampuğanla yıka deriyi kurutmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enl600 -- 28 Aralık 2010; 14:47:32 >
  • yuzde kepek oluyor mu?
    bu arada okul isini pek sallamiyorum ne de olsa bir gun biter. agabeyimle beraber tahsilat olayina felan gidiyoruz cogu zaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.