Şimdi Ara

Saç derimde kepek tabakası var (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
19.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya kafamın derisinde (bazı bölgelerde) elimle yavaşça kaşıdığım zaman pirinç büyüklüğünde kepekten farklı bir şey çıkıyor. Ve bu beni rahatsız ediyor. Aynı zamanda böyle yaptığım zaman saçlarımı da çekmiş oluyorum ve elimde 5 10 tel saç oluyor. Bu durum bende tek mi var yoksa sizde de böyle mi ? Bi deneyin bakalım.

Tırnağınızla saç derinizi yavaşça kaşıyın . Sizinde benim gibi mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zlatan.İbrahimovic -- 15 Şubat 2017; 21:7:16 >

• Deri o zaten kepekte olmus deri atiklari

Kafanizda Sivilcede varsa o da olabilir . patlayip hafiften kabuk baglar gibioluyorsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11 52 7 -- 15 Şubat 2017; 21:9:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fazla beyini vücut terleme yoluyla atıyor heralde hocam
  • Egzama yaz arastir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ama bilmiyorum ki ya. beni rahatsız ediyor. sizinde öylemi . yoksa anormal bir durum mu
  • Zlatan.İbrahimovic Z kullanıcısına yanıt
    Normal degil

Bende yok ama 14 yasindayken olurdu bazen

• of ya. bazı bölgelerde bişey yok ama bazı bölgelerde tabaka halinde var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • head & shoulders intensive treatment

Bu şampuanı kullan

• Takam kafana

• saç derini tara dostum
  • Doktora git.
  • Iyi bi tel tarak al saclarini hergun 50 60 farca darbesi ile tara.o derileri temizler sac koklerini canlandirir.dokulcek olan sacta dokulur.sampuandan 100 misli iyidir.duzenli tara saclarini.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zlatan.İbrahimovic

Ya kafamın derisinde (bazı bölgelerde) elimle yavaşça kaşıdığım zaman pirinç büyüklüğünde kepekten farklı bir şey çıkıyor. Ve bu beni rahatsız ediyor. Aynı zamanda böyle yaptığım zaman saçlarımı da çekmiş oluyorum ve elimde 5 10 tel saç oluyor. Bu durum bende tek mi var yoksa sizde de böyle mi ? Bi deneyin bakalım.

Tırnağınızla saç derinizi yavaşça kaşıyın . Sizinde benim gibi mi ?

Dermovate diye bi saç losyonu var. Onu al 10tl heralde. Eczaneden. Benimde saçım çok fena kepekliydi bu losyon biiznillah en fazla bi haftada temizliyor. Günde 2 defa falan sür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haldır şaldır kullanıyosan onu bırak clear kullan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de aynısı oluyor doktora gittim özel şampuan falan verdi azalması için ama sürrkli kullanman lazım dedi. Ömür boyu sürecekmil sadece azaltılabilirmiş. Sizi korkutmak gibi olmasın ama :)

Bir doktora gidin derim benimkisi egzamadan kaynaklı sizinkinin nedeni geçici bir sebep olabilir.

• haklısın. normalde saçlarımı taramıyordum. direkt yıkıyordum ve kurutuyordum. Şimdi sarı tarağı aldım elime ve saç derimi taradım o deriler dökülüyor kepek yani. ve saçlar da dökülüyor zaten o saçlar cansız saçlar. sorun yok demi. 3 günde 1 böyle tarayacam . inş. o saç derisi düzelir .
  • iso227 kullanıcısına yanıt
    aynen öyle yapacam dostum. hiç taramıyordum normalde. tarayınca o deri dökülür ve düzelir herşey.
  • Seboroik dermatit miydi neydi bunun adı. Bi cildiyeye git.

• Bendede var lsmet olsun derste otururken ustum basim hep kepek oluyor

• Bendede vardı clear kullandıgımda ortadan kalktı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.