Windows 11 Installation Assistant Çalışmıyor
Windows 11 kurmak için microsoft'un sitesinden windows 11 installer indirdim sonra çalıştırmaya çalışıyorum fakat aşağıdaki resimdeki gibi "HataBelirtilmemiş hata" şeklinde hata veriyor.
Ayrıca microsoftun kendi sitesinden "Windows 11 Disk Görüntüsünü (ISO) İndirme" bölümünden indirmeye çalışıyorum. Ülkeyi seçip onayla dedikten sonra bu sefer de aşağıdaki resimde görülen hatayı veriyor. Bu hatanın sebebi nedir. nasıl çözebilirim acaba yardımcı olur musunuz?
Ağaç yetiştirmeyle ilgilenen var mı?
|
Ağaçlarla ilgilenen var mı
|
|
Vdsl portum arızalı diye kaldırıldı
Merhaba arkadaşlar. Türknet kullanıyorduk. Türk Telekoma vdsl port için dilekçe verdik. Vdsl port takıldı. Türknete haber verdim vdsl e geçiş için. Yaklaşık bir hafta bu işlem sürdü sonra vdsl port tamir edilemeyecek kadar arızalı olduğu için kaldırıldı dendi. Yeni port da takmadı Türk Telekom. Şimdi de sıfırdan başlamak gerekiyormuş belki aylar sürecek. Normalde arızalı portsa yenisiyle değiştirmesi gerekirken bu şekilde yaptılar. Ben ne yapmam gerekiyor bu haksızlıktan kurtulmak için.
İlk montajım. Sizce nasıl olmuş
Arkadaşlar ilk montaj videom. sizce nasıl olmuş. güzel videolar buluyorum. sizce devam etmeli miyim?
Bu Allah'ın belası türknetten nasıl kurtulabilirim!!!
|
altyapı yok diyip duruyorlar yardım eder misiniz
|
Telefonun ana ismini değiştirme. Yardım.
|
Rusça bilen arkadaşlar bi bakabilir misiniz.
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 406
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.634 (Bu ay: 58)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 22 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Telefonlar