Şimdi Ara

Bu Allah'ın belası türknetten nasıl kurtulabilirim!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • türknet bağlatalım dedik. internet bağlatması 1 ay sürdü. bağlatıldığı 3. gün internet gitti. yani adsl ışığı yanmadı. kaç kere söyledim bütün platformlardan bi kişi de çıkıp bişey demedi. şimdi de iptal etmek için 2 hafta önce beyanda bulundum telefonla sesli anonstan. biz arayacağız iptal işlmei için dendi. 2 haftadır kimse aramıyor sormuyor. müşteriye ilgi sıfır. çıkmak istesen çıkamıyosun. valla anlatacak kelime bulamıyorum...

Şimdi ben bunlardan nasıl kurtulurum. interneti kullanamadığım halde fatura gelecek ödemek zorunda bırakacaklar. şikayet edilecek yerler yada aranacak yerler varsa paylaşısanız çok sevinirim.

• Fax çektikten sonra 7.gün kapatıyorlar hattınızı yasal zorunluluk. Ben fax çektim 7. gün kapandı ve 2 defa aradılar açmadım bu süreçte. Arızanızda yüzünüze bakmayan bu karaktersizler İptal durumunda ikna edip 1-2 fatura daha almak için telefona sarılıyolar hemen. Ayrıca telefon numaranız önemli değilse Turknet başına çalsın derseniz yeni başvuru yapın başka operatörden bağlarlar.
  • TheBCD T kullanıcısına yanıt
    faksı hangi numaraya çekiyoruz. bi de ne yazacağız faksa. ben de göndereyim bir an önce yoksa bunların iptal edeceği falan yok
  • Geçiş yapın devreniz kapanmadıysa. Yeni firmanız iptal etsin.
  • NT2L N kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom, Turknet iptali yapmıyor 2 hafta önce geçtim. Süreçte Turknet sıkıntı çıkardığı için böyle bir karar almışlar. TT'deki bayan Turknet bazen numara taşıma taleplerimize bile cevap vermiyor 2-3 denemeden sonra BTK'dan ihtar çekmek zorunda kalıyoruz falan dedi bana.Düşünün böyle bir firma. İşyerinde Superonline VDSL'i TT'ye alırken onlar halletmişti hiçbir şekilde Superonline ile iletişime geçmedik biz ama Turknette süreç farklıymış. Turknet iptal faxı ulaştıktan 7 gün sonra kapattı internetimi, kapanmasından 1 saat sonra da TT'den SMS ile yeni bilgilerim geldi modeme girdim devam ettim.
  • Dün PTT’den iptal dilekçesini fax çektim ama hala sistemde gözükmüyor. Hellofax ile 2 kere denedim iletilemedi. Başka nereden gönderebilirim.

Edit: 3. denemede gönderdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal_ed007 -- 14 Mayıs 2020; 16:7:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgün olduğumu iletmek isterim. Dilerseniz arızanızı çözümlemeye çalışalım. Arızanızı kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?

İptal işlemleri için 02122165560 numaralı faks hattına iptal dilekçeniz ile birlikte kimlik fotokopinizi göndermeniz gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NASIL KURTULUCAM BU İLLETTEN :(
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kemal_ed007 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, iptal dilekçeniz ile birlikte kimlik fotokopinizi gönderdiğiniz tarih, saat ve gönderim yaptığınız faks numarasını PM üzerinden iletmeniz durumunda yardımcı olacağım.
  • turknet skandaldır, rezilliktir elbet kurtulucaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.