Şimdi Ara

Saç derimde kepek tabakası var (Yardım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
19.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Zlatan.İbrahimovic

haklısın. normalde saçlarımı taramıyordum. direkt yıkıyordum ve kurutuyordum. Şimdi sarı tarağı aldım elime ve saç derimi taradım o deriler dökülüyor kepek yani. ve saçlar da dökülüyor zaten o saçlar cansız saçlar. sorun yok demi. 3 günde 1 böyle tarayacam . inş. o saç derisi düzelir .

hocam 3 gunde 1 degil.hergun tara.40 50 defa iğneli tarak turu ile tara.ölü sac derisi yani kepegi temizliycek.ve taradıgın tarak iğneli tarak türü olursa sac derisi hücresini canlandırcak.yeni sac cıkmasına neden olucak. tararken cok sac teli gorursen korkma.dökülcegi varsa dökülür.sac taramayla kel olunmaz.dökülcegi varsa kel kalicaksan kaderinde varsa kalirsin zaten.imkanin varsa sac derini analiz ettir doktora.onlar cozumune gore ilac veriyorlar.şampuan filan hikaye hocam.

• hocam iğneli tarak bizde yok. ben normal o sarı olan taraklardan yapsam bir şey olur mu ? O normal tarakla bile ölü saç derisini temizliyordu . bide kepek için konazol şampuanım var. doktor dedi 10 günde 1 kullan. en iyi kepek medikal şampuanıymış konazol. yani hem o şampuanı kulanacam 1o günde 1. hem de saç derimi her gün tarakla tarayacam.
  • Zeytinyağlı sabunla yıka sabun sürme her gün tara iyileştigini goreceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_executioner_

Egzama yaz arastir

egzema bas derisinde cikiyormu yahu?ole ise kardes sacini sifira vur, sur kremi 1 en fazla 2 haftada bisey kalmaz ama acil cozum bulmalisin yoksa kokler gider kel kalrisin ayricada igrenc bisey
  • yok ya ne egzaması egzama olduğunu sanmıyorum. saboreir dermotit tir sanırım. Çözümü var Konazol şampuan kullanmak. O şampuanı kullanacam ve saçlarımı da tarayacam.
  • kardeş tamamen aynısı bendr oluyordu dediğin gibi topak topak beyaz şeyler bende kaşıntıda yapıyordu clear man kepeğe karşı al sakın tarakla felan kazıma kel kalırsın clearman i kullan 2hafta sonra iyice azalıyor 1 aya normal deri oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: leoga66

kardeş tamamen aynısı bendr oluyordu dediğin gibi topak topak beyaz şeyler bende kaşıntıda yapıyordu clear man kepeğe karşı al sakın tarakla felan kazıma kel kalırsın clearman i kullan 2hafta sonra iyice azalıyor 1 aya normal deri oluyor

ama bazı arkadaşlar tarakla kazımamı önerdi. haftada kaç kez kullanayım yani yıkayayım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zlatan.İbrahimovic -- 16 Şubat 2017; 14:25:23 >
  • Zlatan.İbrahimovic Z kullanıcısına yanıt
    hergun banyo yap kazırsan saçın dökülür hafif tarakla geçerek daha iyi olabilir çok bastırma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    hiç taramıyosan kel kalmadığına dua et dostum.
    ben hergün tarıyom dökülmüyo saçlar ve kepek olmuyor.taramadan önce dökülür ve kepek çok olurdu.
  • iso227 kullanıcısına yanıt
    yaş 19 hocam. aklım yeni başıma geldi. artık tarayacam düzenli. zararın nerden dönersen kardır derler ya.
  • 3 numara saçım var ben napayım bende tarayım mı? Ben saçı 1 numara bile yapsam da, yıkasam da hep kepek oluyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terrible Certainty kullanıcısına yanıt
    konazol(kepek şampuanı) eczaneden alın. ve 10 günde 1 kullanın. Çok fazla kullanmayın . 10 günde 1 yeterlidir. Bu şampuanı doktorlar öneriyor kepek içindir. Ayrıca saçını da tara banyo yaptıktan sonra 30 dk. geçsin tara saçlarını. Haftada 2 ya da 3 kez banyo yap.
    tara
    saçlarını tararken tarak takılıyorsda ve saçları koprarıyırsa.saçına ve tarağa argan yağı sür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zlatan.İbrahimovic

yok ya ne egzaması egzama olduğunu sanmıyorum. saboreir dermotit tir sanırım. Çözümü var Konazol şampuan kullanmak. O şampuanı kullanacam ve saçlarımı da tarayacam.

Ayni sey zaten ikiside

• iso227 kullanıcısına yanıt
    o tip ne la öle.seni her gördüğümde travesti olasım geliyor.
  • Bence konazol veya diğer şampuanları hemen kullanma. Özellikle bazı şampuanlar veya losyon gibi şeyler saç derinde ani değişikliklere yol açabilir bu durumda kepeklenme daha da artar. Muhakkak doktora git ve sana gerekli testleri yapmasını bekle. Doktorun önerisine göre al. Sonuçta bu kepeklenme gün içerisinde az su içtiğin için de olabilir, yediğin bir yiyecekten dolayı da olabilir veya mineral veya vitamin eksikliğinden veyahutta mantardan da olabilir. Bunu kesin olarak anlamak ve kısa sürede sorunu çözebilmek için doktora başvurun kesinlikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdeniz20 -- 16 Şubat 2017; 21:42:55 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.