Merhaba. Ben NZXT S340 kasamı modifikasyon ettim. Kasamın üst kısmına 240mm radyatör takılacak şekilde uzun vidalar gerekiyordu, ürün sıfır oluğu için daha önce hiç vida takılmamıştı o yüzden vida yuvaları küçüktü. Metrik 3 vida kullanmıştım vidalar yerleri çok sök tak yapınca yalama oldu, ben de metrik 4 kılavuz çektim. Fanları maksimum yaptığım zaman değişik bir ses çıkıyor. 2700 RPM iken. Bir yerde okudum, rulman sesi diye. Bu videodaki ses rulman sesi mi, başka bir ses mi bilmiyorum. Radyatöre kılavuz çekmiş olmam garantiyi bozar mı, bir de ürünü Amazon'dan aldım 2 sene önce, 5 yıl garantisi var. Bu garanti Türkiye'de geçerli mi yoksa RMA açıp yurt dışına mı gitmesi gerekiyor?
evet bu rulman sesi, bu kadar yüksek devirde kullanımda rahatsız etmeyecek model yok. garantilik bir durum olması durumunda ise, direkt olarak üretici ile iletişime geçmek gerek. türkiye'de geçerli bir garantisi bulunmuyor, rma açtığınız taktirde yardımcı olurlar.
Boğaziçi bilgisayarı aradım onlar sökülebilir aksam olduğu için sorun olmayacağı söylediler amazondan aldığım içinde orada geçmiyormuş daha önce göre göndermiş olanalar kaç tl kargo ücreti ödediniz acaba toplam 2018 de gönderenler gidiş geliş bizemi ait gidiş bize geliş onlaramı vergi ödüyormuyuz.