Şimdi Ara

radyo dalgasından etkilenmeyen modem!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    elimde usrobotics 9107 var, bu bela cihazın yakınlarında cep telefonu çaldığı anda resetliyor kendini, ve nasıl beceriyorsa, apartmandaki başkalarının cep telefonunun dalgasından da mı etkileniyor nedir, kafasına göre reset atıp duruyor kendine, artık yeter dedim, gittim zyxel 660hw v2 aldım (wireless cihazın içindeki devrenin havadaki dalgadan etkilenmemesi gerek heralde diye düşünerek), onun da ethernet bağlantısı sorunlu çıktı, nete falan giriyor ama 20 saniyede bir "ethernet kablosu çıkarıldı" uyarısı çıkıyordu bilgisayarda, geri götürdüm. usr'dan önce de inca modemle çok sorun yaşamıştım, artık delirmek üzereyim, tüm modemler bana savaş açmış gibi adeta.
    100 ytl bile fazla geliyordu modeme vermek için, ancak ne cep telefonu ne ethernet ne wireless hiçbir sorunu olmayan bi modeme 200-250 vermeye de razı oldum artık. bana adam gibi 4 portlu ve wireless'lı bi modem tavsiye eder misiniz? bir tek airties denemedim, bir de linksys cisco ürünü ve cisco da network ustası diye çok övülmüş bazı yerlerde, gerçekten böyle midir? elinizde bu modemlerden varsa bi zahmet cep telefonunu üzerine koyup 1 dakika kadar başka telefondan çaldırarak deneyebilir misiniz etkilenip etkilenmediğini :D

• Sorun modemden mi telefon hattından ya da splitter arızalı olabilir bunları inceledin mi direkt modeme yönlenmişsin modem tavsiyesine gelince Airties 4 portlu modem hiç bir sorun yaşamadım sadece açma kapama anahtarını çok kullanmayacaksın elektrik soketinden çıkarıp takarak kullanırsan uzun yıllar sorunsuz kullanırsın.

Kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.