Bildirim
Radyo Dinlerken Tel Donuyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
V52 yüklüyecekmişin.. Dermişim.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Gladyator35.5
Arkadaşlar 5800 telefonumla radyo dinlerken kanal değiştirir ken telefon donuyor çözümü nedir acaba?
hangi versiyondasın. -
v52 deme sakın -
derse kalpten giderim rds düzgün ama radyo bozuk olur :)) muhahah komedi -
v52 ilk yüklediğimde Radyoda donmalar Oldu Sonraki 5/10 yüklemeden Sonra Düzeldi -
quote:
Orijinalden alıntı: .::Orochi::.
v52 ilk yüklediğimde Radyoda donmalar Oldu Sonraki 5/10 yüklemeden Sonra Düzeldi
nokia radyosuz yapardı eskiden telefonları kızardım .haklıymış beceremedegin işe bulaşmayacaksın -
quote:
Orijinalden alıntı: visivo
quote:
Orijinalden alıntı: .::Orochi::.
v52 ilk yüklediğimde Radyoda donmalar Oldu Sonraki 5/10 yüklemeden Sonra Düzeldi
nokia radyosuz yapardı eskiden telefonları kızardım .haklıymış beceremedegin işe bulaşmayacaksın
zamanında 6600 için sürekli radyo uygulaması arar dururdum hemde bedava :) olanı arardım :))
vay be ne cabuk gecti zaman.
ama eger arkadas v40 lı sürümdeyse yada v50 donuyodu dogrudur.v51 de kalkmıstı diye biliyorum o kadar alıstımki c6 ya arkadasın 5800 ı aldım bi yere girmek için iki kez tıklandıgını unuttum tıklıyom tıklıyom girmiyo alaa alaa diodum :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X