Arkadaşlar radyo mydonose da bir şarkı var Adama başlarda sidye diye bağrıyor akordiyon falan var ismini bilen varsa söyleyebilirmi hadi konu dışı güveniyom size
quote:Orijinalden alıntı: Tupalka quote:Orijinalden alıntı: iceman44 Bir kişi daha arıyomuş hadi konudışı Sus len ben senin fakenim Noluyo ya ?
quote:Orijinalden alıntı: majesticman Biraz daha acarsan devamlı rdyo dinlerim biliyo olmm lazım da sidye ne House gibi nerdeyse hiç söz yok akordiyon sesi var ve adam başta sidye diye bağrıyor latincee gibi ve ıslık falan var bir bölümde
benim aradığım şarkı böyle başında i love baby filan diyo akcentin sesine benziyo giriyo sonra şarkıya
quote:Orijinalden alıntı: Tupalka benim aradığım şarkı böyle başında i love baby filan diyo akcentin sesine benziyo giriyo sonra şarkıya Çıksana benim konumdan burda ben şarkı arıyom Git kendi konunu aç sen
quote:Orijinalden alıntı: Tupalka salak sen zaten benim neden baska konu acıyım sen benim fake'msin Benim fakem olurmusn
quote:Orijinalden alıntı: iceman44 quote:Orijinalden alıntı: Tupalka salak sen zaten benim neden baska konu acıyım sen benim fake'msin Benim fakem olurmusn tanışalım mı ? her zaman dışardan gördüğüm biriyle tanışmak istemişimdir hem istediğin şarkının adını söylerim özelden msn ver
quote:Orijinalden alıntı: Tupalka quote:Orijinalden alıntı: iceman44 quote:Orijinalden alıntı: Tupalka salak sen zaten benim neden baska konu acıyım sen benim fake'msin Benim fakem olurmusn tanışalım mı ? her zaman dışardan gördüğüm biriyle tanışmak istemişimdir hem istediğin şarkının adını söylerim özelden msn ver Çoh ii ooldu ub çoh da gzel oldu bu tammmı ??
quote:Orijinalden alıntı: iceman44 quote:Orijinalden alıntı: Tupalka quote:Orijinalden alıntı: iceman44 quote:Orijinalden alıntı: Tupalka salak sen zaten benim neden baska konu acıyım sen benim fake'msin Benim fakem olurmusn tanışalım mı ? her zaman dışardan gördüğüm biriyle tanışmak istemişimdir hem istediğin şarkının adını söylerim özelden msn ver Çoh ii ooldu ub çoh da gzel oldu bu tammmı ?? http://www.facebook.com/erayaksoy95#!/video/video.php?v=111349742228655&ref=mf