Şimdi Ara

Radyo Olmadan Olmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, telefonu root etmeden karasal radyo yayuınlarını dinlemek istiyorum, yok mudur bunun bir ilacı saygılar sevgiler ...

• quote:

Orijinalden alıntı: BunnyTank

Arkadaşlar, telefonu root etmeden karasal radyo yayuınlarını dinlemek istiyorum, yok mudur bunun bir ilacı saygılar sevgiler ...

Konu açmadan önce hangi modelden bahsettiğinizi yazmanız daha faydalı olacaktır, atrixte radyo alıcısı olmadığını bildiğim için atrix e göre cevaplamak gerekirse markette bunun için uygulamalar mevcut, internetten karasal radyoların çoğunu dinleyebilirsiniz telefonla.
  • çok özür dilerim telefon modeli atrix ancak cda developerda bir kaç rom yükseltmesi ile radyo özelliği geliyor. Sipirit üzerinde modifikasyonlar yapılmış vs. rom atmadan bir oluru yok mudur diye sormak istiyorum .
  • quote:

çok özür dilerim telefon modeli atrix ancak cda developerda bir kaç rom yükseltmesi ile radyo özelliği geliyor. Sipirit üzerinde modifikasyonlar yapılmış vs. rom atmadan bir oluru yok mudur diye sormak istiyorum .

Radyo alıcısının olmadığını biliyorum, donanımında bu aparat olmadığı zaman nasıl karasal radyo yayını çekecek merak ettim şimdi. Bahsettiğiniz konuyu doğrular kaynaklarınız var mı?
  • quote:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1339047

Bildiğim kadarıyla bu bildiğimiz "radyo" değil. Sinyal gücünü, wifi çekim gücünü arttırmak/değiştirmek için uygulanan romlar bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Waenduir -- 5 Mart 2012; 20:52:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tv ve uydudan anlayan var mı
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.