Şimdi Ara

Radyo,Sinema TV Hangi Ünide okunur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
6.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sinemaysa Mimar Sinandan başka önermem. Özellikle sinema isteyen arkadaşlar bu bölümün İletişim Fakültesinde mi yoksa Güzel Sanatlar Fakültesinde mi olduğuna baksın. Güzel Sanatlar Fakültesi altindaki okul sinema eğitimi verir. Mevcut durumda en iyisi Mimar Sinan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul Marmara Anadolu buralarda okumlaısın
  • vascancelos kullanıcısına yanıt
    Marmara da abim okuyor memnun değil geçen ona İpeği gösterdim yanlış zamanda kazanmışım dedi. Bende İpek Üniversitesini çok istiyorum ama 20-30 puan açığım var
    Birde İpek de düz Sinema Televizyon ya da RTS yok Film Tasarımı var acaba daha teknik bir bölüm mü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oi Va Voi -- 17 Haziran 2014; 18:04:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İpekÜniğ

Marmara da abim okuyor memnun değil geçen ona İpeği gösterdim yanlış zamanda kazanmışım dedi. Bende İpek Üniversitesini çok istiyorum ama 20-30 puan açığım var
    Birde İpek de düz Sinema Televizyon ya da RTS yok Film Tasarımı var acaba daha teknik bir bölüm mü ?

Film tasarımda montajda çalışıyorsunuz. İpek üniversitesini istiyorsanız,20 puan açık sorun olmaz. Bu sene ygs nedeniyle puanlar bir hayli düşecektir. Girme ihtimaliniz var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elifçe kullanıcısına yanıt
    Ben aslında uzmanlaşmak istediğim alan Sinema geniş bir eğitim alıp oradan kendime yol çizmek yönetmenlik ya da yapımcılık ve ya bilmediğim farklı dallar kendimi görüp ona göre karar vermem.Bakalım kontenjanları da az talep nasıl olur bilemiyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.