Bildirim
Radyo,Sinema TV Hangi Ünide okunur?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
takip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
l
Lütfen bilgili olan arkadaşlar mesajlarını eksik etmesinler bir de bu bölümü okumak isteyen arkadaşlar neden okumak istiyorlar ? -
Devlet mi soruyosun ozel mi?
Imkan olarak (staj vb.) Bahçeşehir iyi diye duymuştum
devlet üniversitelerinin hiçbirini tavsiye etmem en iyisi mimarsinan ve bahçeşehir diye duymuştum -
mimar sinan devlet üniversitesi :) -
Üstteki yorumun o kadar fazla boşluklu olması "tuş" basılı kalmış ondan eksi verenler neye verdi bilmiyorum ama ?
Abim Marmara`da okuyor 5 para etmez diyor o kadar kötülemiyor tabi ki ama övmüyorda
Mimar Sinan ilgili güzel şeyler okudum ama yetersiz deniliyor sadece üniversitenin sıcaklığı,hocaların ilgisi çok övülüyor
Kadir Has bilmiyorum ama Bilgi yi önerdiler
Benim hedefim aslında İpek Üniversitesi-Film tasarımı ya da Kadir Has
TM ciydim aslında psikoloji ve uluslar arası ilişkiler okumak istiyordum lisenin boş geçmesi ve mat 2 zayıf olması dolayısıyla sözele geçtim.Sözelde de tek adam bölüm bu galiba. -
uppp
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oi Va Voi -- 13 Haziran 2014; 15:53:23 > -
Plato da bu konuda iyi bir üniversite ancak özel olduğından dolayı imkana bağlı
2 yıllık diye duydum ben o üniversiteyi çünkü 4 yıllık sıralamalarda yok ya da puanı mı düşük ? gerçi iyi dedin iyiye puanı düşük olmaz ? -
quote:
Orijinalden alıntı: GoXVII
2 yıllık diye duydum ben o üniversiteyi çünkü 4 yıllık sıralamalarda yok ya da puanı mı düşük ? gerçi iyi dedin iyiye puanı düşük olmaz ?
2 yıllık heralde hocam 2 yılda zorunlu stajı vardı yanlış hatırlamıyosam ama prestijli bir yer iş imkanları da iyi özel olmasından dolayı
bence CNBC-e'de oku, yabancı dilini de geliştirirsin -
Uppp -
Öncelikli soru şu: Sen sinemada mi uzmanlasmak istiyorsun televizyonda mi?
Sinema.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oi Va Voi -- 17 Haziran 2014; 9:01:06 > -
quote:
Orijinalden alıntı: İpekÜniğ
Selamlar,Arkadaşlar Radyo,Sinema TV hangi üniversitede okunur?
Bölümün artı ve eksilerii,düşünceleriniz?
Devlette sadece Anadolu Üniversitesi'ni düşün derim. -
Mimar Sinan ve Anadolu dısında onermem hocam -
İpek Üniversitesi çok iyi diyorlar ama puanları da bir o kadar sağlam :D -
Burslu gidebilirseniz kesinlikle İpek.
Benzer içerikler
- mrna da hidrojen bağı var mı
- açı dershanesi yorumları
- denge buhar basıncı nedir
- paragraf geliştirmek için okunması gereken kitaplar
- karacan dershanesi fetö
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X