Şimdi Ara

2. üni olarak ne okunabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar fizyoterapi mezunuyum.Bu sene virüs doneminde kpss ye hazırlanırken fırsattan istifade yks ye de gireyim dedim.Sinav nisbeten kolay geldi. EA da geçen yıla göre 650 ,MF de 7k yim. Fzt olmak biraz fazla yorucu ve belli bir yaştan sonra yapamam diye düşünüyorum. Yol yakınken bir bölüm daha okuyabilirim belki .Aynı zamanda calisacagimi düşünerek bana ne tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam hukukta devam zorunlulugu olmamasi sizin icin avantaj.cunku diger bolumlerde hem okumak hem calismak cok zor olur.sehrinizdeki hukuku secebilirsiniz

• Evet en mantıklısi gibi duruyor.Ama onunda mezun sayısı gözümü korkutuyor. Bir kere ftr den ağzım yandi malesef.

• Tıp istemez misiniz hocam ?
  • Hocam tabiki isterim ama devamsızlık işi çok sıkıntı. Özellikle 4,5,6 da. Malesef çalışmam gerekiyor bı saatten sonra aileye yük olmak koyar insana.

• ozanydin O kullanıcısına yanıt
    hocam sadece okuyacak misiniz hem okuyup hem calisacak misiniz?

en mantiklisi tip tabiki ama okurken zor o da

• Hem okuyup hem çalışacağım. Tıp i sadece okuduğum üni içinde sözleşmeli olarak çalışmaya başlarsam okuyabilirim. Ya da 6 yıl esnaflık falan yapmam lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam esnaflık part time işler ve bunlarla idare edebilirsin bence tıp için değer zaten..bence bunu bı düşün..

hocam daha once kyk kredisi almadiysan onu alirsin bir sekilde halledebilirsin tip icin deger

• Sınav zordu diyenlere gelsin bu başlık 😂😂
  • Hakikaten tam bunu dicektim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebaba184

Hakikaten tam bunu dicektim
    Sınavın yapılabilirliği çok fazla değişmedi yav,abartmayın yav,2010’cular troll yav,geçen seneden pek de bir farkı yoktu yav. Adam mf 7k,TM ilk 700 yapmış ve bu adam can sıkıntıısndan girmiş sınava alo gençler
  • Şimdi konu sahibi yanlış anlamasın sakın ha ona göre ;)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • emrebaba184 E kullanıcısına yanıt
    Konu sahibinin başarısı büyük,ona lafım yok. Ben şu sınav kolaydı diyenleri eleştirenlere kızıyorum
  • Eyv 81 obp ile bu kadar oldu.

• BagdahtsSniper B kullanıcısına yanıt
    Ftr den özel hasta ile idare edebilirim ama 6 yıl içinde illaki evlilik vs olacak o işi zora sokar. Zor bir durum..

Kapsamlı düşünmek lazım hocam.evlilik şu bu vs en fazla 2 sene uzatır..
    İhtiyaç kredisi ya da KYK alsan işe başladıktan sonra 1-2 senede amorti edersin..

• Bu konuyu görünce geçen seneye göre 8k tıp gelmez mi tedirginliğim arttı. Gerçekten yks için çalışmadınız mı hiç. 4 yıl önce kazanamadığınız tıpı unutulmuş bilgilerle şuan kazanıyorsunuz yani
  • 6 yıl önce 7k yapmıştım ama üst üste tercih yaptığım için kırık obp ile 18 bin olmuştu.O zamanlar 18 k ya tip gelmiyordu. Bu sene kpss ye hazırlanırken şansımı denemek istedim. Sadece 3 ay YouTube dan video izleyip (Ertan sinan,senin biyolojin,Kenan kara..) deneme çözdüm. Ama tabiki sizin gibi stres yapmadigim için daha avantajliydim ve insanın yaşı biraz ilerledikçe görüşü daha iyi duruma geliyor ve sınav anını daha iyi yönetiyor.

ben de ftr kazanacak kadar sıramalama yapıp 4 yıl yks bile bağınızı kopardınız diye anladım. açıklansaydı bir ölüp ölüp diriliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tweety1996 -- 25 Temmuz 2020; 8:0:17 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.