Şimdi Ara

radyo yayını yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sitemde nasıl radyo yayını yapabilirim lütfen yardımcı olun

• radyo serverı kurdunmu veya kurdurdunmu ona gore nasıl yayın yapıldıgını nerelere neler yazıldıgını soyluyeyım yoksa bir shellcı bul radyo serverı kurdur dostum
  • hemen soylim ek ucret alıyorlar. ayrıca pıysada tonla radyo sıtesı acıldı eskisi kadar prim yapmıyor. işiniz bılırsen ayrı tabıkı. benımde radyo sıtem varwww.idealfm.net 15 sıtede radyomun lınkı var. her sitenin tekili gunluk en kotu 2000 baya dınleyıcı sayısı elde edıyorum. djlık yapmak ıcın radyo kurmak ıstersen benımle calısabılırsın. irtibat adresim imzada var. gorusmek dılegı ıle
  • dedigin şeyi bende kulanıyorum siteden yayın yapmak ama bir arama ya basip radyo flatcast desen orada bir arkadaşımız net bir şekilde anlatmış
  • radyo yayını yapmak istersen bizimle iletişime geçebilirsin.
    msn adresimiz destek@bilgitasarim.com

kolay gelsin

bilgitasarim.net
  • peki up load yapıyor demi radyo yayını peki donload ınızda aynı mşktardamı oluyor?
  • burada dikkat etmen gereken telif haklarınıda koruman yoksa
    yasalarla başın derde girebilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • radyo yayınını winamp üzerinden ücretsiz yaptırtabilirim sana gel böyle çıkarcılar için degil bu site öyle parayla degil yardımımız ücretsiz msn:paylasimguzeldir@hotmail.com
  • ya ben bi yabancı site üzerinden yapmıştım bu işi ama sitenin adresi çok uzundu , bedava yapıyodum ama arkadaş kurmuşta olabilirdi o vermişti bana
  • www.yayindayim.com

bu adres yeterli olacaktır. Adamlar ister radyo ister televizyon yayını yap diyolar. Ayrıca video konferans filanda yapabiliyosun. 1-2 dakikada yayına başlayabiliyorsun. Bilgisayarına hiçbir program kurmanda gerekmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.